Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
dagmara-olga pisze:jeśli ktoś chce wpłacić pieniążki to proszę wpłacić na poniższe konto z dopiskiem "bezogonek"
Fundacja "EBRA" koci zakątek
Getin Noble Bank SA
03 1560 0013 2386 1997 7656 0001
Jak jakiś Duży czy Duża zechce pomóc tej kotce bez ogona, co jest sama , chora i biedna - to to u góry to jest konto.
No.
Wiem, że ktoś chciał wrzucić grosik. No. To wrzucajcie, bo kotka ma się źle, będzie łapana. Kefir mówi, że też tak miał. Znaczy chodził po śmietniku i pod autami i łapa mi urwana wisiała. I mu pomogli. No.
Morf
dagmara-olga pisze:wpisałam u mnie w wątku:dagmara-olga pisze:jeśli ktoś chce wpłacić pieniążki to proszę wpłacić na poniższe konto z dopiskiem "bezogonek"
Fundacja "EBRA" koci zakątek
Getin Noble Bank SA
03 1560 0013 2386 1997 7656 0001
Jak jakiś Duży czy Duża zechce pomóc tej kotce bez ogona, co jest sama , chora i biedna - to to u góry to jest konto.
No.
Wiem, że ktoś chciał wrzucić grosik. No. To wrzucajcie, bo kotka ma się źle, będzie łapana. Kefir mówi, że też tak miał. Znaczy chodził po śmietniku i pod autami i łapa mi urwana wisiała. I mu pomogli. No.
Morf
viewtopic.php?f=1&t=126089&p=7979875#p7979875
aggnieszka pisze:
Dziś dowiedziałam się ,że na działkach chyba na gaju, żyje kot z połamanym kręgosłupemPodobno straszna bieda
tyle nieszczęść, jemu też przydała by się pomoc, tylko mi czasu brak
Użytkownicy przeglądający ten dział: Sillka i 121 gości