elape pisze:.............
Otóż pies - jak wiadomo ma Pana, a Kot - ma personel pomocniczy.
Święte słowa Elu

Moderator: Estraven
elape pisze:.............

Dziś porobię im allegro i musze podsumować które koty są ogloszone które nie.Zostały jeszcze pieniązki od cioci Bony i wujka Bubora z przeznaczeniem na ogloszenia mar_tika pisze:Baśka a kobieta z ul.Wiosennej dzwoniła w spr kotki z kocietami?
MIKUŚ pisze:mar_tika pisze:Baśka a kobieta z ul.Wiosennej dzwoniła w spr kotki z kocietami?
Tak, ta Pani od 2 tygodni suszy mi głowęI jeszcze nosem kręci że trzeba za sterylkę zapłacić. A my nie jesteśmy instytucją charytatywną, a może i jesteśmy ale z ograniczonymi funduszami. TAK TO CIĘŻKO LUDZIOM ZROZUMIEĆ???!!!
Twierdzi że nie jej kotka, więc z jakiej racji ma płacić i to nie ona będzie mieć problem tylko My
herzpl pisze:MIKUŚ pisze:mar_tika pisze:Baśka a kobieta z ul.Wiosennej dzwoniła w spr kotki z kocietami?
Tak, ta Pani od 2 tygodni suszy mi głowęI jeszcze nosem kręci że trzeba za sterylkę zapłacić. A my nie jesteśmy instytucją charytatywną, a może i jesteśmy ale z ograniczonymi funduszami. TAK TO CIĘŻKO LUDZIOM ZROZUMIEĆ???!!!
Twierdzi że nie jej kotka, więc z jakiej racji ma płacić i to nie ona będzie mieć problem tylko My
BASIU mam problem w srode moje dziecko ma wycieczke i musze jechac z nim bo sobie nie poradza przepraszam caly tydzien byl w domu dopiero dzisiaj mi powiedzieli blagam nie gniewaj sie

MIKUŚ pisze:elape pisze:.............
Święte słowa Elu![]()
![]()
![]()
MIKUŚ pisze:GRAFIK - kiedy kto może![]()
19.09 /pn/ Martyss Kingusiak
20.09 /wt/ Herzpl Hidi
21.09 /śr/ Herzpl Martyna
22.09 /czw/ Herzpl Hidi
23.09 /pt/ ........ Mikuś
24.09 /sb/ Martyss Mikuś
25.09 /ndz/ ........ .........
Kto, kto....kto jeszcze ???
Tylko niedziela i piątek do obstawienia
felinae pisze:MIKUŚ pisze:elape pisze:.............
Święte słowa Elu![]()
![]()
![]()
Bo to jest tak:
Pies myśli o człowieku:
-karmi mnie
-głaszcze
-wyprowadza na spacer
CHYBA JEST BOGIEM....
A KOT:
-karmi mnie
-głaszcze
-sprząta mi kuwete
CHYBA JESTEM BOGIEM!!!!!!!
mar_tika pisze:herzpl pisze:MIKUŚ pisze:mar_tika pisze:Baśka a kobieta z ul.Wiosennej dzwoniła w spr kotki z kocietami?
BASIU mam problem w srode moje dziecko ma wycieczke i musze jechac z nim bo sobie nie poradza przepraszam caly tydzien byl w domu dopiero dzisiaj mi powiedzieli blagam nie gniewaj sie
Nie przejmuj się ja dam kotom jeść.Nie zrobię super porzadków bo mam sterylki na godz 11,ale nakarmię kociaki![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], puszatek i 53 gości