MaryLux pisze:Tak, oczywiście. Ja biegam ze ściereczką w pysiu, a QQ pomaga robić przetwory owocowe. I obie pomagamy robić swetry.
Inka
jak ja dawno nie robilam żadnych przetworów

ale dziś robię buraki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
MaryLux pisze:Tak, oczywiście. Ja biegam ze ściereczką w pysiu, a QQ pomaga robić przetwory owocowe. I obie pomagamy robić swetry.
Inka
Danusia pisze:MaryLux pisze:Tak, oczywiście. Ja biegam ze ściereczką w pysiu, a QQ pomaga robić przetwory owocowe. I obie pomagamy robić swetry.
Inka
jak ja dawno nie robilam żadnych przetworów![]()
ale dziś robię buraki, bo mi koleżanka torbę przyniosla
MaryLux pisze:Danusia pisze:MaryLux pisze:Tak, oczywiście. Ja biegam ze ściereczką w pysiu, a QQ pomaga robić przetwory owocowe. I obie pomagamy robić swetry.
Inka
A ja dostałam działkowe jabłka...
Danusia pisze:MaryLux pisze:Danusia pisze:MaryLux pisze:Tak, oczywiście. Ja biegam ze ściereczką w pysiu, a QQ pomaga robić przetwory owocowe. I obie pomagamy robić swetry.
Inka
A ja dostałam działkowe jabłka...
Moje już się skończyły,ale nie robiłam z nich przetworów. Tylko ciasta , placuszki i kompocik
MaryLux pisze:Nie lubię piec, ale dokupię śliwek trochę i zrobię śmieciowy dżem.
juana pisze:Zadyszki dostałem tak biegłem ....
Ryszard![]()
ŚMIECIOWY?![]()
Danusia pisze:MaryLux pisze:Nie lubię piec, ale dokupię śliwek trochę i zrobię śmieciowy dżem.
Ja piekę tylko takie najprostsze i najszybsze ciasta
MalgWroclaw pisze:A ja kocham piec. Ale dawno nic nie piekłam słodkiego, najbardziej z braku czasu.
MalgWroclaw pisze:Co śmieciowe, co śmieciowe?
Fasolka zaintrygowana
Użytkownicy przeglądający ten dział: Kankan, Lifter, nfd, Silverblue i 27 gości