Gratulacje dla wszystkich kotów z nowymi certyfikatami, nominowanych, bisujących i oczywiście bobów

Moderatorzy: DoBo, Moderatorzy
Kicorek pisze:A ja się pochwalę, że moja biała Hestia uzyskała dwa ostatnie certyfikaty CAPS, w sobotę BOS, w niedzielę BIS i została pierwszą (i zapewne długo jedyną) devonką kastratką z tytułem Supreme Premior, a do tego najwyżej utytułowaną, bo zdobyła jeszcze tytuł Distinguished Show Merit
![]()
![]()
Gratulacje dla wszystkich kotów z nowymi certyfikatami, nominowanych, bisujących i oczywiście bobów![]()
Kicorek pisze:I gratulacje dla faraona luzaka
Kicorek pisze:A ja bardzo dziękuję za pomoc w przygotowaniach![]()
Kicorek pisze:A ja się pochwalę, że moja biała Hestia uzyskała dwa ostatnie certyfikaty CAPS, w sobotę BOS, w niedzielę BIS i została pierwszą (i zapewne długo jedyną) devonką kastratką z tytułem Supreme Premior, a do tego najbardziej utytułowaną, bo zdobyła jeszcze tytuł Distinguished Show Merit
![]()
![]()
Kicorek pisze:Bo to trzeba mieć kuku na muniu, żeby wydawać kasę na kompletnie bezproduktywnego kota, tłuc się pociągiem na wystawę i jeszcze się z tego cieszyć![]()
Kicorek pisze:Widocznie szylkrety tak mają, przynajmniej niektóre
ale dla mnie nikt konkursa nie organizujewayless pisze:sama jestes staroc ;>
Olivia pisze:ale dla mnie nikt konkursa nie organizujewayless pisze:sama jestes staroc ;>
Użytkownicy przeglądający ten dział: SMK1 i 6 gości