Dwie MONSTRUALNE KROWY! Jedzą!!! DT goły i wesoły ;)

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Nie wrz 18, 2011 20:02 Re: Dwie MONSTRUALNE KROWY! Jedzą!!! DT goły i wesoły ;)

totalniekapek pisze:czemu na 3 zdj. jest jeden kotek inny niż na dwóch powyżej?

Pokaż mi fotkę, bo nie wiem, które to jest 3 zdjęcie (z której krowiej sesji, z ktorej strony itd.).
Najprawdopodobniej któryś z moich rezydentów.

Krowiaste nie chcą współpracować przy podawaniu leków :twisted:
Zapasy Lakcidu z lodówki okazały się niestety przeterminowane, także jutro będę musiała kupić nowy :?
Lisiaczku[`] herszcie nasz, nie ma nas bez Ciebie :( Nunku[`] krowinko najpiękniejsza :( Plupluniu głupiąteczko[`]
07.03.2019 KONIEC WSZYSTKIEGO, KONIEC MNIE: Busiunia [`]
16.05.2017 PĘKŁO MI SERCE: Żabciu najukochańszy Skarbie[`]
Maciejku[`] Buniu[`] Placuniu[`] Glamutku[`] Bidonku[`] Tadzinko[`] Gadziu złotooka[`]

Wielbłądzio

Od: Sob mar 25, 2006 15:11

Post » Nie wrz 18, 2011 20:06 Re: Dwie MONSTRUALNE KROWY! Jedzą!!! DT goły i wesoły ;)

Wielbłądku, prawdopodobnie chodzi o zdjęcia z pierwszej strony, z pierwszego postu.
Tam rzeczywiście na 3. zdjęciu jest kot, którego żadna z nas nie widziała nigdy na oczy :roll: (a drugi na 3. zdjęciu to Emir)

Ach! No przecież! Zupełnie zapomniałam, że miałam wstawić nowe zdjęcia krówek :oops: już zaraz to robię :)
♪♫♬ ♪

*anika*

Od: Pon mar 28, 2005 20:15

Post » Nie wrz 18, 2011 20:10 Re: Dwie MONSTRUALNE KROWY! Jedzą!!! DT goły i wesoły ;)

Krowiaste odmówiły Ci współpracy ? , pięknie się odwdzięczają za Twe dobre serce :lol: :wink:

bubor

Od: Czw maja 24, 2007 18:25

Post » Nie wrz 18, 2011 20:22 Re: Dwie MONSTRUALNE KROWY! Jedzą!!! DT goły i wesoły ;)

A tak, zgadza się. Fotkę dwóch różowonosych kociaków przesłał Zofii na telefon facet, który rzekomo znalazł je w silniku swojego samochodu (Zosiu, jeśli coś zmyślam ze sklerozy, popraw). Ja sama też już tego samego dnia zauważyłam, że przynajmniej jeden z kociaków na zdjęciu nie może być żadnym z tych, które do mnie trafiły (Bratuś ma na tyle czarny cały nochal, że z każdej strony wygląda on jak czarny, nie ma bata ;)). Przynajmniej - bo może nawet oba, ponieważ kocięta na zdjęciu były też niewątpliwie o ładne kilka tygodni młodsze niż moje (podczas kiedy podobno zostały dopiero co znalezione :roll: ...). Przemknęło mi od razu przez myśl, że w takim razie być może jest tam gdzieś jeszcze trzeci kociak - ten drugi z różowym nosem, tylko facet nie miał odwagi przyznać się do aż trzech. Natychmiast podzieliłam się swoimi wątpliwościami z Zosią, a Zosia już od następnego dnia wielokrotnie próbowała skontaktować się z facetem mailowo i telefonicznie, ale facet najwyraźniej w międzyczasie wziął się i zdematerializował :twisted:

Także to fakt: na fotce z telefonu, którą dostała od faceta Zofia i wstawiła w pierwszym poście o krówkach, co najmniej jeden z kociaków nie jest ani Emirkiem, ani Bratkiem. Podejrzewamy, że było to jakieś ich wcześniejsze rodzeństwo - poprzedni miot jakiejś domowej kotki :twisted: ciemnych właścicieli :twisted:

EDIT: literówki
Ostatnio edytowano Nie wrz 18, 2011 20:28 przez Wielbłądzio, łącznie edytowano 1 raz
Lisiaczku[`] herszcie nasz, nie ma nas bez Ciebie :( Nunku[`] krowinko najpiękniejsza :( Plupluniu głupiąteczko[`]
Maciejku[`] Buniu[`] Placuniu[`] Glamutku[`] Bidonku[`] Tadzinko[`] Gadziu złotooka[`]

Wielbłądzio

Post » Nie wrz 18, 2011 20:25 Re: Dwie MONSTRUALNE KROWY! Jedzą!!! DT goły i wesoły ;)

bubor pisze:Krowiaste odmówiły Ci współpracy ? , pięknie się odwdzięczają za Twe dobre serce :lol: :wink:

Tak. Fsterntne narowiste cielony :twisted:
Razem ważą 4,30 kg (każdy równiutko po 2,15 - oni we wszystkim oprócz nosów są identyczni :wink: ), także jeśli w końcu solidnie mnie wkurzą, to z takiej porcji cielęciny nawet po obdarciu z futra będzie niezgorsza potrawka dla któregoś z odwiedzających mnie mięsożernych gości :mrgreen:

Wielbłądzio

Post » Nie wrz 18, 2011 20:31 Re: Dwie MONSTRUALNE KROWY! Jedzą!!! DT goły i wesoły ;)

Wielbłądzio pisze:
bubor pisze:Krowiaste odmówiły Ci współpracy ? , pięknie się odwdzięczają za Twe dobre serce :lol: :wink:

Tak. Fsterntne narowiste cielony :twisted:
Razem ważą 4,30 kg (każdy równiutko po 2,15 - oni we wszystkim oprócz nosów są identyczni :wink: ), także jeśli w końcu solidnie mnie wkurzą, to z takiej porcji cielęciny nawet po obdarciu z futra będzie niezgorsza potrawka dla któregoś z odwiedzających mnie mięsożernych gości :mrgreen:

Nie mówiąc już o tym że w razie czego zostaną Ci dwie Krowiaste skórki w sam raz np na gustowne czarno białe kapcie 8)

bubor

Post » Nie wrz 18, 2011 20:33 Re: Dwie MONSTRUALNE KROWY! Jedzą!!! DT goły i wesoły ;)

W tym celu skórki musiałyby jednak jeszcze odrobinkę podrosnąć, a to ma szanse udać się wyłącznie na ich prawowitych właścicielach :roll: ...

Wielbłądzio

Post » Nie wrz 18, 2011 23:43 Re: Dwie MONSTRUALNE KROWY! Jedzą!!! DT goły i wesoły ;)

Obiecane zdjęcia ze środy umieściłam w albumie, zapraszam :D :
https://picasaweb.google.com/nie.boj.sie.cieni/Krowki#
♪♫♬ ♪

*anika*

Post » Pon wrz 19, 2011 8:37 Re: Dwie MONSTRUALNE KROWY! Jedzą!!! DT goły i wesoły ;)

Moje cielaki :1luvu: :1luvu: :1luvu:

Przed wyjściem z domu przymknęłam je do obórki :mrgreen:

Wielbłądzio

Post » Pon wrz 19, 2011 10:29 Re: Dwie MONSTRUALNE KROWY! Jedzą!!! DT goły i wesoły ;)

Bardzo dawno nie dopieszczałyście nas zdjęciami Bohaterów..

Głaski dla Maluszków :D

Kaprys2004

Od: Śro kwi 02, 2008 15:53

Post » Pon wrz 19, 2011 10:34 Re: Dwie MONSTRUALNE KROWY! Jedzą!!! DT goły i wesoły ;)

A może chcesz poznać te cielaki osobiście :D ?

Wielbłądzio

Post » Pon wrz 19, 2011 15:54 Re: Dwie MONSTRUALNE KROWY! Jedzą!!! DT goły i wesoły ;)

Piękne zdjęcia :P :1luvu:

bubor

Post » Pon wrz 19, 2011 19:03 Re: Dwie MONSTRUALNE KROWY! Jedzą!!! DT goły i wesoły ;)

bubor pisze:Piękne zdjęcia :P :1luvu:

Bo i krowy piękne :1luvu: :1luvu: :1luvu:

Bratuś nadal sra na rzadko. Martwię się :(
Wykończy mnie ten cielon :twisted:

Po przyjściu z pracy zastałam miskę oczywiście oczyszczoną co do ostatniego chrupka. Przed wypuszczeniem krów na wypas konsekwentnie schowałam Drańskie michy z suchym, wobec czego chłopcy usadowili się na blacie tuż koło drzwi lodówki i zaczęli jeden przez drugiego wrzeszczeć wniebogłosy o papu.

Podczas podawania aniprazolu i trilacu (wydałam na gnoje 15 zeta) obaj mnie pogryźli, skopali i opluli od twarzy po palce u stóp :twisted:

Zosia ma rację: to faktycznie są jakieś krowie monstra :twisted: :twisted: :twisted:

Wielbłądzio

Post » Pon wrz 19, 2011 19:06 Re: Dwie MONSTRUALNE KROWY! Jedzą!!! DT goły i wesoły ;)

Wielbłądzio pisze:Przed wypuszczeniem krów na wypas konsekwentnie schowałam Drańskie michy z suchym, wobec czego chłopcy usadowili się na blacie tuż koło drzwi lodówki i zaczęli jeden przez drugiego wrzeszczeć wniebogłosy o papu.

Głodzisz dzieci :roll:

;)

PS: zapraszam do mojego wątku, zaraz wstawię kilka zaległych zdjęć tym razem moich kotów 8)
♪♫♬ ♪

*anika*

Post » Pon wrz 19, 2011 19:08 Re: Dwie MONSTRUALNE KROWY! Jedzą!!! DT goły i wesoły ;)

Tak. Dzieci głodzę, a Wujka Plusza nie posyłam na reedukację dla opóźnionych umysłowo :twisted:

Wielbłądzio

[poprzednia][następna]