Malutki BAZARECZEK czterodniowy - KONIEC !!!

Indywidualne aukcje na kocie potrzeby

Moderator: Moderatorzy

Post » Sob wrz 17, 2011 11:14 Re: Malutki BAZARECZEK czterodniowy - zapraszam !!!

vip0 pisze:Skrócić zawsze można..... :mrgreen: .

Jakby mozna je bylo troche udziebac, tak do 4.5 - 5 cm (swoja droga nie mam w domu zadnej linijki, nic co mierzy, moj TZ wszystko gdzies wyprowadzil :roll: ) to biere. Kolor jest piekny, niespotykany
Obrazek

Ania i jej Nitro

Od: Pon lip 25, 2011 13:44

Post » Sob wrz 17, 2011 11:17 Re: Malutki BAZARECZEK czterodniowy - zapraszam !!!

Ania i jej Nitro pisze:
vip0 pisze:Skrócić zawsze można..... :mrgreen: .

Jakby mozna je bylo troche udziebac, tak do 4.5 - 5 cm (swoja droga nie mam w domu zadnej linijki, nic co mierzy, moj TZ wszystko gdzies wyprowadzil :roll: ) to biere. Kolor jest piekny, niespotykany

No to ci udziabię :D i bier....kolor piekny, ale i kamień niezwykły....cudne te malachity :1luvu: .
" There are people who have an extraordinary, spiritual connection with animals. And when such a man dies, it happens, that he connects with the animal that he was closest to and loved most. "

vip

Od: Pon maja 23, 2011 10:55

Post » Sob wrz 17, 2011 11:22 Re: Malutki BAZARECZEK czterodniowy - zapraszam !!!

Ja cie, jak te wszystkie cuda zakupione na bazarkach wreszcie do mnie dojda to glupawki chyba dostane z radosci i ....niezdecydowania, co mam najpierw zalozyc, co potem i do czego... 8O
Obrazek

Ania i jej Nitro

Post » Sob wrz 17, 2011 14:44 Re: Malutki BAZARECZEK czterodniowy - zapraszam !!!

Ania, na który adres mam wysłać teraz przesyłkę? :D
" There are people who have an extraordinary, spiritual connection with animals. And when such a man dies, it happens, that he connects with the animal that he was closest to and loved most. "

vip

Post » Sob wrz 17, 2011 16:32 Re: Malutki BAZARECZEK czterodniowy - zapraszam !!!

Malgosiu, na adres mamy, ale poczekaj prosze do konca bazarku, bo moze jeszcze cos dojdzie 8)
Obrazek

Ania i jej Nitro

Post » Sob wrz 17, 2011 16:53 Re: Malutki BAZARECZEK czterodniowy - zapraszam !!!

Komplecik pereł - :1luvu:

juana

Od: Śro cze 15, 2011 7:19

Post » Sob wrz 17, 2011 17:10 Re: Malutki BAZARECZEK czterodniowy - zapraszam !!!

juana pisze:Komplecik pereł - :1luvu:

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

vip

Post » Sob wrz 17, 2011 17:51 Re: Malutki BAZARECZEK czterodniowy - zapraszam !!!

:ok: ....bo juz mnie chyba dziś nie bedzie.

vip

Post » Nie wrz 18, 2011 6:55 Re: Malutki BAZARECZEK czterodniowy - zapraszam !!!

Interes z rana podnoszę... :D .

vip

Post » Nie wrz 18, 2011 16:02 Re: Malutki BAZARECZEK czterodniowy - zapraszam !!!

Mała dorzutka- nr 14, 15 i 16.

vip

Post » Nie wrz 18, 2011 18:29 Re: Malutki BAZARECZEK czterodniowy - zapraszam !!!

Podniosę sie sama, a co :D !

vip

Post » Nie wrz 18, 2011 23:07 Re: Malutki BAZARECZEK czterodniowy - zapraszam !!!

Marzenko, czy propozycja zrobienia czegos na zamowienie jest wciaz aktualna? Bo se cus wykombinowalam.

Jak w ogole Twoje samopoczucie?
Obrazek

Ania i jej Nitro

Post » Pon wrz 19, 2011 10:03 Re: Malutki BAZARECZEK czterodniowy - zapraszam !!!

Ania i jej Nitro pisze:Marzenko, czy propozycja zrobienia czegos na zamowienie jest wciaz aktualna? Bo se cus wykombinowalam.

Jak w ogole Twoje samopoczucie?

Aniu, moja propozycja jest aktualna cały czas, mów, coś wykombinowała i będziemy myśleć :D .
Samopoczucie takie sobie, póki co już mnie tak w piersiach nie tłucze, a przynajmniej nie tak często.

vip

Post » Pon wrz 19, 2011 13:16 Re: Malutki BAZARECZEK czterodniowy - zapraszam !!!

Oj niedobrze Malgosiu z tym serduchem... :? Wiesz co to jest, arytmia, cisnienie? Powinnas byc pod kontrola lekarza, ja wiem, ze latwo powiedziec, kiedy tyle problemow z brakiem pracy i w ogole. :(

Gosiu, marzy mi sie naszyjnik w ksztalcie litery Y, wiesz o co chodzi. Bardzo mi sie takie podobaja, a lubie bluzki z dekoltem wiec slicznie podkreslaja biust. Niestety, do tej pory upolowalam tylko taki jeden. I pomyslalam o Tobie:) . Chcialabym delikatny ale z charakterem 8) . Moze w kolorze blekitnym albo ciemnoniebieskim z jakims akcentem pomaranczowym, albo jak kolor tych szarych crackli, ktore kolce zamowilam, tez np z pomaranczem. Tak sobie kombinuje, czekam oczywiscie tez na Twoje pomysly i sugestie. I cena ewentualna, bo moze potem jeszcze zamowilabym taki sam, ale w jasnych kolorach, z wieksza gestoscia koralikow mlecznobialych, bialych, jasnobezowych, prezroczystych czy cos.
Nie spieszy sie, jesli jeszes zmeczona i zle sie czujesz to nie ma problemu, poczekam cierpliwie.

Dzieki i pozdrawam Cie serecznie :1luvu:
Obrazek

Ania i jej Nitro

Post » Pon wrz 19, 2011 13:38 Re: Malutki BAZARECZEK czterodniowy - zapraszam !!!

Komplet oliwkowo- zielony za 20zł kupię!

michasia6

Od: Śro sie 18, 2010 19:25

[poprzednia][następna]