_namida_ pisze:Annazoo pisze:Jej siostro, dzięki za miłe słowaZapomniałam Wam zaproponować cukru do kawy
Wiadomo - jak głosi starokrakowskie przysłowie: gość w dom, cukier do kredensu
Ale siedmiokot udostępniłam

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
_namida_ pisze:Annazoo pisze:Jej siostro, dzięki za miłe słowaZapomniałam Wam zaproponować cukru do kawy
Wiadomo - jak głosi starokrakowskie przysłowie: gość w dom, cukier do kredensu
Pasibrzucha pisze:Piękne![]()
Tylko zmniejsz, bo Cię moderator pożre żywcem
Pasibrzucha pisze:Pewnie, że poznajęŻałuję, że mnie uczuliła
![]()
Oczko elviniowe już całkiem dobre, jak widzęZapowiada się chłopak na pięknego, wielkiego kocura. Takiego mi w stadzie brakuje
jej siostra pisze:Pasibrzucha pisze:Pewnie, że poznajęŻałuję, że mnie uczuliła
![]()
Oczko elviniowe już całkiem dobre, jak widzęZapowiada się chłopak na pięknego, wielkiego kocura. Takiego mi w stadzie brakuje
ale masz dwie panienki, więc może razem z bratem w pakiecie?
Annazoo pisze:jej siostra pisze:Pasibrzucha pisze:Pewnie, że poznajęŻałuję, że mnie uczuliła
![]()
Jutro/pojutrze mam do Jimiego wizytę, może nawet do obu :]
jej siostra pisze:Annazoo pisze:jej siostra pisze:Pasibrzucha pisze:Pewnie, że poznajęŻałuję, że mnie uczuliła
![]()
ale tu byłby bliżej
Annazoo pisze:jej siostra pisze:Annazoo pisze:jej siostra pisze:Pasibrzucha pisze:Pewnie, że poznajęŻałuję, że mnie uczuliła
![]()
ale tu byłby bliżej
Jej siostro, zatłukę i zamorduję, nawet wizja połówki mnie nie powstrzyma
jej siostra pisze:Annazoo pisze:jej siostra pisze:Annazoo pisze:Jutro/pojutrze mam do Jimiego wizytę, może nawet do obu :]
ale tu byłby bliżej
Jej siostro, zatłukę i zamorduję, nawet wizja połówki mnie nie powstrzyma
głupawka mnie trzyma, bo cukier za niski
jej siostra pisze:bardzo słodka![]()
posłałam znajomej
Użytkownicy przeglądający ten dział: MB&Ofelia i 39 gości