Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Moha pisze:A może tu ktoś coś kupi? Kaska potrzebna maluszkom baaardzo...
viewtopic.php?f=20&t=133218
Anna Rylska pisze:Dzień dobry.
Mało się teraz odzywam na naszym wątku, mam nadzieję, że to niedługo się zmieni i wiadomości będzie więcej, dobrych wiadomości! ale i siły mi ostatnio brakuje i czasu i ochoty. Tyle jednak się dzieje, nie zawsze człowiek ma ochotę się tym dzielić, przynajmniej ja tak mam - jak coś źle, to u mnie cisza.....
Brwinowskie dwa czarnuszki chore, reszta potrzebuje też jedzenia i szczepień
i Oskarek po pięknym-dość krótkim niestety "zdrowym"okresie ma załamanie.
Przed nami ciężki okres jesienno zimowy - ciężki dla bezdomniaczków i ciężki dla mnie.
Choć trochę chcę się do tego przygotować:
1. kupić choć mały zapas karmy suchej i mokrej - tego niestety zawsze brakuje, nawet na bieżąco - a zima koty powinny jeść, choć trochę lepiej i więcej
2. już teraz robić ( w miarę możliwości) domki dla kotów - do tego potrzebne są materiały takie jak styropian, folia, mocne taśmy, polar, słoma - w tej chwili nie mam już nic
Dlatego Kochani jeszcze raz bardzo gorąco i serdecznie zapraszam na nasze bazarki, jest tam sporo bardzo fajnych książek do czytania, to tylko 5-10zł, a dla mnie, dla kotów bardzo wiele
viewtopic.php?f=20&t=133364
viewtopic.php?f=20&t=132894
viewtopic.php?f=20&t=133278
viewtopic.php?f=20&t=133271
viewtopic.php?f=20&t=132641
Anna Rylska pisze:Nasz Rudi bardzo źle. Łapki ropieją jak nigdy dotąd, są opuchnięte, kot ledwo chodzi, sierść strasznie wychodzi, są zmiany na skórze, krwawią dziąsła, gorączkuje.
Dziś rozmawiałam z weterynarzem który prowadził Samsonika, jutro jedziemy do Milanówka na wizytę, musimy robić pełne badania krwi. Jestem załamanawszystko na raz, akurat teraz
![]()
Proszę zaglądajcie Kochani na bazarki
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], Majestic-12 [Bot] i 325 gości