Moderator: Estraven
herzpl pisze:slicznie wyglada ostatnio jak ja widzialam bylo gozej,ale wzielam ja na rece i nie bala sie tylko mruczala bo to ona byla na kociarni i ma zgrubienie po zastrzykach
MIKUŚ pisze:herzpl pisze:slicznie wyglada ostatnio jak ja widzialam bylo gozej,ale wzielam ja na rece i nie bala sie tylko mruczala bo to ona byla na kociarni i ma zgrubienie po zastrzykach
Tak to Romcia jest u mnie w DT, na kociarni nie dała by rady, bo jej stan bardzo sie pogarszał. Czasem mruczy, ale by to osiagnąć trzeba się bardzo postarać. Panicznie boi się ludzi, zwija się w kłębuszek i napina mięśnieMoja matka była w szoku, bo pierwszy raz widziała kota, który jest tak wylękniony. Z resztą Ja też pierwszy raz widzę kota w takim stanie psychicznym. Wyciągam rękę a ona natychmiast przyjmuje pozycję "kłębuszka".
![]()
Po zgrubieniu nie ma już prawie śladu, jeszcze tylko taka maleńka grudka został.
Obecnie ma zapalenie ucha i wciąż trzyma główkę przekrzywioną na lewo.
a czemu yak przekrzywia lebek? to ciekawe moze dlatego ze ja ja z klaty wyciaglam i nie miala jak sie schowac ale naprawde jak jej masowalam kark to mruczala

zanka205 pisze:nasz Franio ma się coraz lepiej, zajada jak szalony i już widzę, że ciałka nabiera bo już aż tak mocno nie czuć kości pod palcami
jest taki słodki, pieszczoch mały
tak się cieszę, że go mamy
żeby każdy kot znalazł swój domek![]()
MIKUŚ pisze:GRAFIK - kiedy kto może![]()
19.09 /pn/ Martyss Mikuś
20.09 /wt/.......... .......
21.09 /śr/ ......... Martyna
22.09 /czw/ ...... ........
23.09 /pt/ ......... .........
24.09 /sb/ Martyss Mikuś
25.09 /ndz/ ........ .........

Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], puszatek i 53 gości