Qpal rano był już prawie normalny

Po raz pierwszy Klocek rano wpasował się między mnie a komputer, przytulił sie do mojej ręki i zasnął

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
juana pisze:Witamy niedzielnie![]()
Qpal rano był już prawie normalny![]()
Po raz pierwszy Klocek rano wpasował się między mnie a komputer, przytulił sie do mojej ręki i zasnął![]()
![]()
. A, że łepek miał na ręku, to po pół godzinie ta ręka była już całkiem zdrętwiała...
MaryLux pisze:juana pisze:Witamy niedzielnie![]()
Po raz pierwszy Klocek rano wpasował się między mnie a komputer, przytulił sie do mojej ręki i zasnął![]()
![]()
. A, że łepek miał na ręku, to po pół godzinie ta ręka była już całkiem zdrętwiała...
Rysiuuuuuuuuuuuuuuuu![]()
![]()
![]()
![]()
Inka
bozena640 pisze:
Rysiu![]()
![]()
![]()
Fajna zabawa, my czasami też się tak bawimy![]()
Teraz jesteśmy na etapie zabawy z Dużą, tzn ona usiłuje się zdrzemnąć a my się drzemy jak ona wstanie to my idziemy spać :mrgreen: super zabawa
juana pisze:Witamy niedzielnie![]()
![]()
MaryLux pisze:Koffam Cię, wiesz?
Inka
Myszolandia pisze:bozena640 pisze:
Rysiu![]()
![]()
![]()
Fajna zabawa, my czasami też się tak bawimy![]()
Teraz jesteśmy na etapie zabawy z Dużą, tzn ona usiłuje się zdrzemnąć a my się drzemy jak ona wstanie to my idziemy spać :mrgreen: super zabawa
![]()
![]()
kamari pisze:Duża się nie znaz pomocą zamiatanie jest dokładniejsze
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 420 gości