No i pogadaliśmy. 2+2=5.pixie65 pisze:Jasne. Fakty.
Z nimi jest podobnie jak z prawdą

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
No i pogadaliśmy. 2+2=5.pixie65 pisze:Jasne. Fakty.
Z nimi jest podobnie jak z prawdą
A ja jestem bardzo ciekawa czemu dziurawiec jest be ?default pisze:A jeśli konopie są be, to dziurawiec tym bardziej...pixie65 pisze:A olejek dziurawcowy jest super![]()
Ten link podałem kilka wpisów wyżej. Jak widać, dziurawiec jest rośliną trującą. Zawiera substancje psychoaktywne i powoduje m.in. nadwrażliwość skóry na słońce. OrazAmika6 pisze:A ja jestem strasznie ciekawa czemu dziurawiec jest be ?![]()
Poza tym, to nie ja tutaj twierdziłem, że wszystko jest be. Odsyłam do autorki wypowiedzi.W rolnictwie, masowo występując na łąkach obniża jakość siana. Czerwony barwnik zawarty w kwiatach barwi mleko krów żywiących się takim sianem. Także negatywnie wpływa na zwierzęta o jasnej skórze, wywołując uczulenie na światło. Zwierzęta karmione paszą z dużą ilością dziurawca mogą cierpieć na stany zapalne skóry.
default pisze:Poza tym, to nie ja tutaj twierdziłem, że wszystko jest be. Odsyłam do autorki wypowiedzi.
Zapewniam, że nie tylko teoretyczną.Anda pisze:Od kilku stron popisujesz się czysto teoretyczną wiedzą z podręczników na temat tego co jest be. A następnie wzywasz mnie do tablicy jako autorkę teorii, ze wszystko jest be.
default pisze:Zapewniam, że nie tylko teoretyczną.Anda pisze:Od kilku stron popisujesz się czysto teoretyczną wiedzą z podręczników na temat tego co jest be. A następnie wzywasz mnie do tablicy jako autorkę teorii, ze wszystko jest be.
I to nie Ty napisałaś, że wszystko jest be: viewtopic.php?p=7970201#p7970201
Agn pisze:Czy faceci w większości są wyprani z poczucia ironii? Czy to tylko takie wrażenie z tekstu pisanego/czytanego?
default pisze:Ten link podałem kilka wpisów wyżej. Jak widać, dziurawiec jest rośliną trującą. Zawiera substancje psychoaktywne i powoduje m.in. nadwrażliwość skóry na słońce. OrazAmika6 pisze:A ja jestem strasznie ciekawa czemu dziurawiec jest be ?
Poza tym, to nie ja tutaj twierdziłem, że wszystko jest be. Odsyłam do autorki wypowiedzi.W rolnictwie, masowo występując na łąkach obniża jakość siana. Czerwony barwnik zawarty w kwiatach barwi mleko krów żywiących się takim sianem. Także negatywnie wpływa na zwierzęta o jasnej skórze, wywołując uczulenie na światło. Zwierzęta karmione paszą z dużą ilością dziurawca mogą cierpieć na stany zapalne skóry.
Amika6 pisze:Wikipedia ... też mi wyrocznia.
Amika6 pisze:skoro przytaczasz ten cytat o krowach.
Amika6 pisze:Każdy nadmiar jest bee
Amika6 pisze:Chłopie więcej luzuj, my tu często tak sobie pogrywamy słowami
![]()
W dodatku przyprawionymi nadwrażliwym egodefault pisze:A ja całymi zdaniami i kontekstem. Wrotycz pospolity ponoć dobry na uspokojenie.
Użytkownicy przeglądający ten dział: muza_51 i 128 gości