Cmentarz Brwinów.Są kocięta.Jest źle,potrzebna karma,głodne

Kocie pogawędki

Moderator: Estraven

Post » Czw wrz 15, 2011 19:50 Re: Brwinów BŁAGAoPOMOC PILNIE DOMY DLA KOCIĄT PotrzebneFundusze

Anna Rylska pisze:Bardzo potrzebna pomoc przy produkcji domków, w tym pomoc rzeczową - słoma, polar, taśma klejącą (mocna), folia, grube worki, styropian, w tej chwili nie mamy nic. Ja już nie dam rady nic więcej dokupić, moje materiały też się wyczerpały, nie mam nawet na zrobienie budek dla swoich kotów. Może komuś coś zalega? Chętnie przyjmiemy :1luvu:

:!:
"Koty trzeba chwalić, robia się od tego bardziej puchate"

taizu

Od: Śro gru 30, 2009 23:05

Post » Pt wrz 16, 2011 15:40 Re: Brwinów BŁAGAoPOMOC PILNIE DOMY DLA KOCIĄT PotrzebneFundusze

Przypominamy koty z Brwinowa, nadal potrzebna pomoc :!:
Obrazek
Maciuś ['], Kubuś ['], Filemon ['], Pimpuś ['], Maksiu ['], Nikitka ['], Tosia ['], Filip ['], Ina ['], Zoja ['] :( kiedyś się spotkamy
To i owo na dług u weta - viewtopic.php?f=20&t=216152

ametyst55

Od: Pon sie 16, 2010 14:04

Post » Sob wrz 17, 2011 13:36 Re: Brwinów BŁAGAoPOMOC PILNIE DOMY DLA KOCIĄT PotrzebneFundusze

hop! :ok:
Obrazek Obrazek Obrazek

Robiona ręcznie biżuteria na sterylizację kotki: viewtopic.php?f=20&t=139004

Julijaaa

Od: Czw cze 16, 2011 14:19

Post » Nie wrz 18, 2011 8:22 Re: Brwinów BŁAGA o POMOC. PILNIE DOMY. PotrzebneFundusze

:ok:

ja1

Od: Czw cze 16, 2011 21:37

Post » Nie wrz 18, 2011 23:00 Re: Brwinów BŁAGA o POMOC. PILNIE DOMY. PotrzebneFundusze

Aniu, jak sytuacja z kartonami?

Czy komuś nie byłoby po drodze przetransportować karton z Woli do Piastowa/Pruszkowa/Grodziska?

Fleur

Od: Sob paź 01, 2005 21:51

Post » Pon wrz 19, 2011 3:28 Re: Brwinów BŁAGA o POMOC. PILNIE DOMY. PotrzebneFundusze

:ok: :ok:
Obrazek

Dominka1

Od: Czw paź 07, 2010 0:50

Post » Pon wrz 19, 2011 18:01 Re: Brwinów BŁAGA o POMOC. PILNIE DOMY. PotrzebneFundusze

Na razie nic nie mam, kartony mają być w tym tygodniu od Lemoniady ale to za mało, bo brakuje całej reszty reszty, ja nie mam i już więcej na razie nie mogę kupić. Nie mam na karmę dla swoich bezdomniaczków
Czy ktoś może pomóc w produkcji - robieniu, zakupie materiałów na domki? Ja sama nie dam rady tego robić, mam jeszcze moje uliczne koty. BARDZO PROSZĘ
Adoptuj, nie kupuj. Obrazek

Jeśli czujesz ból to znaczy,że żyjesz ...
Jeśli czujesz ból innych ludzi, to świadczy o tym, że jesteś człowiekiem ...

Anna Rylska

Od: Wto wrz 12, 2006 12:16

Post » Pon wrz 19, 2011 20:46 Re: Brwinów BŁAGA o POMOC. PILNIE DOMY. PotrzebneFundusze

Jakiej wielkości kartony są potrzebne?
Obrazek Obrazek

JolaJ

Od: Pt sty 14, 2011 18:58

Post » Pon wrz 19, 2011 20:57 Re: Brwinów BŁAGA o POMOC. PILNIE DOMY. PotrzebneFundusze

Już doczytałam wątek i wiem. Pani Aniu mam kartony i folię, tylko nie podam teraz dokładnych wymiarów.
Trochę styropianu mogłabym podwieźć z działki ale nie wcześniej niż w niedzielę. Kartony mogę zapakowac koleżance która mieszka w Grodzisku, albo jak ktoś woli może zabrać z Ursusa.
Obrazek Obrazek

JolaJ

Post » Wto wrz 20, 2011 13:08 Re: Brwinów BŁAGA o POMOC. PILNIE DOMY. PotrzebneFundusze

Bardzo serdecznie dziękuję!
Czy dało by radę wszystko razem ( ze styropianem ) zapakować do Grodziska? Jeśli jest ktoś chętny do pomocy i może zabrać materiał i robić budki będę wdzięczna!

Bardzo proszę o pomoc - przy robieniu budek, zakupie taśm, foli itp. ,sama naprawdę nie dam rady. Dwa brwinowskie kociaki są chore, mają nawrót kociego kataru, ostry, do tego doszła biegunka. Mam kota nerkowego, który ma pogorszenie, wymaga intensywnej opieki, leczenia i kroplówek dożylnych 2 razy dziennie.

Anna Rylska

Post » Wto wrz 20, 2011 13:11 Re: Brwinów BŁAGA o POMOC. PILNIE DOMY. PotrzebneFundusze

Dziewczyny, tak zapytam, bo wpłacałam przez fundację, czy macie już rozliczenie?
Obrazek Obrazek

lutra

Od: Czw kwi 05, 2007 13:02

Post » Wto wrz 20, 2011 13:25 Re: Brwinów BŁAGA o POMOC. PILNIE DOMY. PotrzebneFundusze

JolaJ pisze:Już doczytałam wątek i wiem. Pani Aniu mam kartony i folię, tylko nie podam teraz dokładnych wymiarów.
Trochę styropianu mogłabym podwieźć z działki ale nie wcześniej niż w niedzielę. Kartony mogę zapakowac koleżance która mieszka w Grodzisku, albo jak ktoś woli może zabrać z Ursusa.

albo można to podzielić na 2 razy?

Anna Rylska

Post » Wto wrz 20, 2011 13:44 Re: Brwinów BŁAGA o POMOC. PILNIE DOMY. PotrzebneFundusze

Już rozmawiałam z koleżanką która mieszka w Grodzisku i powiedziała że nie ma problemu. Ponieważ ona jest w pracy dopiero w czwartek, więc zapakuję jej samochód po uszy, tylko koniecznie aby w piątek ktoś to od niej odebrał bo inaczej mnie udusi 8O
Kartony są róznej wielkości, średnie ale też i duuuże. Folia średniej grubości mniej więcej 1,50x1m ale może i znajdę większą. Ja z takiej folii robiłam w zeszłym roku domki i sie trzymają. Czy pasuje?
Koleżanka mieszka na ul. Kościuszki ale mogę poprosić aby podjechała gdzie trzeba bo to dobra dziewczyna. Kartony mogę organizować na bieżąco bo to żaden problem :D
Obrazek Obrazek

JolaJ

Post » Wto wrz 20, 2011 14:02 Re: Brwinów BŁAGA o POMOC. PILNIE DOMY. PotrzebneFundusze

lutra pisze:Dziewczyny, tak zapytam, bo wpłacałam przez fundację, czy macie już rozliczenie?

Informacja odnośnie konta fundacji: na konto wpłunęło 3757 zł od 71 darczyńców. Ich listę otrzymamy do końca tygodnia.

Dziękujemy!

JolaJ! :1luvu: Bóg zapłać :ok:

Fleur

Od: Sob paź 01, 2005 21:51

Post » Wto wrz 20, 2011 14:05 Re: Brwinów BŁAGA o POMOC. PILNIE DOMY. PotrzebneFundusze

JolaJ pisze:Już rozmawiałam z koleżanką która mieszka w Grodzisku i powiedziała że nie ma problemu. Ponieważ ona jest w pracy dopiero w czwartek, więc zapakuję jej samochód po uszy, tylko koniecznie aby w piątek ktoś to od niej odebrał bo inaczej mnie udusi 8O
Kartony są róznej wielkości, średnie ale też i duuuże. Folia średniej grubości mniej więcej 1,50x1m ale może i znajdę większą. Ja z takiej folii robiłam w zeszłym roku domki i sie trzymają. Czy pasuje?
Koleżanka mieszka na ul. Kościuszki ale mogę poprosić aby podjechała gdzie trzeba bo to dobra dziewczyna. Kartony mogę organizować na bieżąco bo to żaden problem :D

Gdyby mogła podjechać to by było super, ja nie mam samochodu. Do mnie ma nie daleko.
Na pw napiszę co i jak

Anna Rylska

[poprzednia][następna]