PAKT CZAROWNIC XXVII

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Sob wrz 17, 2011 10:22 Re: PAKT CZAROWNIC XXVII

agnieszka1565 pisze:pomponmamo przytulam
sol szukaj na pewno znajdziesz :ok:

a mój Tż sprawdzał czy samochód potrafi latać - efekt - kasacja :roll:

jezusie... w pierwszym momencie przeczytałam kastracja. 8O i zastanawiałam się czy wypadek był tak poważny, czy ty mu tak podziękowałaś za te ikarowe próby :ryk:
No, ale mam nadzieje, że nic mu nie jest?
ObrazekObrazekObrazek

pomponmama

Od: Śro paź 15, 2008 15:16

Post » Sob wrz 17, 2011 10:23 Re: PAKT CZAROWNIC XXVII

:strach:

A z TŻ ok??

PomponOlu czy już utłukłaś jakiegoś przedstawiciela firmy "Biała Śmierć"??
ObrazekObrazek

villemo5

Od: Sob maja 05, 2007 17:14

Post » Sob wrz 17, 2011 10:25 Re: PAKT CZAROWNIC XXVII

pomponmama pisze:
agnieszka1565 pisze:pomponmamo przytulam
sol szukaj na pewno znajdziesz :ok:

a mój Tż sprawdzał czy samochód potrafi latać - efekt - kasacja :roll:

jezusie... w pierwszym momencie przeczytałam kastracja. 8O i zastanawiałam się czy wypadek był tak poważny, czy ty mu tak podziękowałaś za te ikarowe próby :ryk:
No, ale mam nadzieje, że nic mu nie jest?

:ryk: :ryk: :ryk: - ale moge to jeszcze przemyśleć :twisted:

nic mu nie jest na szczęście
szczęścia to miał więcej niż rozumu :wink:
ObrazekObrazekObrazek
Obrazek

agnieszka1565

Od: Wto sie 18, 2009 11:37

Post » Sob wrz 17, 2011 10:28 Re: PAKT CZAROWNIC XXVII

właśnie wykonuję bardzo ciężką pracę - poganiam Tż i dzieci aby szybciej sprzątali :twisted:
ObrazekObrazekObrazek
Obrazek

agnieszka1565

Od: Wto sie 18, 2009 11:37

Post » Sob wrz 17, 2011 10:28 Re: PAKT CZAROWNIC XXVII

agnieszka1565 pisze:właśnie wykonuję bardzo ciężką pracę - poganiam Tż i dzieci aby szybciej sprzątali :twisted:

Cudownie!!! Tak trzymaj :mrgreen:
ObrazekObrazek

villemo5

Od: Sob maja 05, 2007 17:14

Post » Sob wrz 17, 2011 10:31 Re: PAKT CZAROWNIC XXVII

Niewiele brakowało Vill. a ubiła bym zielonego ludka :evil: Chyba nie chcę teraz o tym gadać, bo mi od razu ciśnienie skacze, a tak się trochę niewyraźnie czuję i nie chciała bym się na nerwy przekręcić - wypłakałam się Majeczce przez telefon i już mi trochę lepiej, ale... - wiecie - ona jest cudowna i doskonale mi robi na nerwy i w ogóle na wszystko. To jest najlepszy lekarz na świecie i mam do niej takie zaufanie, że w ciemno bym jej powierzyła życie swoje, swojego ojca, a nawet swojego dziecka :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:
ObrazekObrazekObrazek

pomponmama

Post » Sob wrz 17, 2011 10:54 Re: PAKT CZAROWNIC XXVII

Strasznie jej tu brakuje, nie? :(
Obrazek Obrazek

shira3

Od: Śro mar 11, 2009 21:51

Post » Sob wrz 17, 2011 11:10 Re: PAKT CZAROWNIC XXVII

shira3 pisze:Strasznie jej tu brakuje, nie? :(

No brakuje :( ale trzeba uszanować jej prywatność. Chociaż ja - przyznam się, wymądrzam się tu o uszanowaniu prywatności, a jak potrzebuję to dzwonię do niej bez skrupułów. I ona zawsze ma dla mnie czas i dobre słowo :1luvu: :1luvu: :1luvu: Taki mój anioł stróż :aniolek:
ObrazekObrazekObrazek

pomponmama

Post » Sob wrz 17, 2011 11:17 Re: PAKT CZAROWNIC XXVII

a mnie właśnie w pracy dopadło drukowanie i sklejanie mapy na wyjazd 8O masakra jakaś ^^

pomponmama - trzymam kciuki za tatę, będzie wszystko dobrze :)

selya

Od: Pon sie 22, 2011 16:18

Post » Sob wrz 17, 2011 12:22 Re: PAKT CZAROWNIC XXVII

Pomponmama - kciuki mooocne za tatę :ok:
Mścisław [']21.10.2010
Konstancja ['] 14.08.2017

ObrazekObrazek
Lecz ja na moim kutrze sam sobie sterem, wędkarzem i rybą. :mrgreen:

AniHili

Od: Pon kwi 30, 2007 22:20

Post » Sob wrz 17, 2011 12:46 Re: PAKT CZAROWNIC XXVII

Pompon ja mam dla Ciebie lekarstwo !!! Jak była ostatnio u doktora, przepisał mi coś :roll: Coś co potem, jak sie okazało uwaliło mnie na dwa dni prawie bez przytomności. Naćpałam się tak, że przez dwa dni nie wiedziałam co się wokół dzieje, gdzie jestem, co robie i po co :roll: Jakby ktos potrzebował odpłynąć to chętnie sie podzielę, bo zostało jeszcze 29 tabletek i napewno już nie skorzystam z dobrodziejstwa ich działania :mrgreen: Dwóch ostatnich dni nie pamiętam. Ale jazda :mrgreen:

jasdor

Od: Sob wrz 19, 2009 11:51

Post » Sob wrz 17, 2011 12:49 Re: PAKT CZAROWNIC XXVII

jasdor pisze:Pompon ja mam dla Ciebie lekarstwo !!! Jak była ostatnio u doktora, przepisał mi coś :roll: Coś co potem, jak sie okazało uwaliło mnie na dwa dni prawie bez przytomności. Naćpałam się tak, że przez dwa dni nie wiedziałam co się wokół dzieje, gdzie jestem, co robie i po co :roll: Jakby ktos potrzebował odpłynąć to chętnie sie podzielę, bo zostało jeszcze 29 tabletek i napewno już nie skorzystam z dobrodziejstwa ich działania :mrgreen: Dwóch ostatnich dni nie pamiętam. Ale jazda :mrgreen:

ale, że co?... 8O chcesz, żebym się przekręciła? 8O 8O 8O coś ci zrobiłam? czymś sobie zaszkodziłam u ciebie? 8O 8O 8O Odpłynąć, to może bym i chętnie - ale... nie ma opcji. Dziecięciem się zająć trzeba i trzodą. Jak bym tak sobie odpłynęła, to pewnie bym się zdziwiło po przebudzeniu, nie zastawszy chałupy tam, gdzie się jej spodziewam :roll:
ObrazekObrazekObrazek

pomponmama

Post » Sob wrz 17, 2011 12:55 Re: PAKT CZAROWNIC XXVII

Pompon, po zażyciu wszystko stanie Ci sie obojętne :1luvu: Koi umysł i ciało 8) Ja tylko chciałam polecić coś na zdrowie psychiczne w związku z sytuacją, w jakiej się znalazłaś .
A na serio to bardzo współczuję z powodu Taty. Mam nadzieję, że chociaż kontakty z służbą zdrowia nie nadwyrężą Twoich nerwów, a towarzystwo domowe zrozumie i znajdzie się na właściwym miejscu. :ok:

jasdor

Od: Sob wrz 19, 2009 11:51

Post » Sob wrz 17, 2011 13:24 Re: PAKT CZAROWNIC XXVII

Agnieszko ... :strach: - dobrze, że TZ cały...ufff

Pompolu - przytulam bardzo, bardzo. trzymam kciuki za tatę aby wszystko było dobrze. Kciuki też za zwierzyniec i to chyba im przydałyby się tablety Jasdor :mrgreen: :ok:

A mnie coś łamie, dziecko zasmarkane, uczulenie dopiero schodzi, łapy ma nadal jak u węża w wylince ale...byle do przodu

Asia_Siunia

Od: Czw mar 05, 2009 15:18

Post » Sob wrz 17, 2011 14:26 Re: PAKT CZAROWNIC XXVII

Agnieszka :strach: Dobrze, że tylko tak się skończyło!
Ola, przytulam Cię bardzo, bardzo mocno a moje dziołchy miziają Ciebie łapeckami bez pazurków :-) bardzo żal mi Twojego Taty i pieseczka, dla zwierzaka to też trauma. Mam nadzieję, że Twoje futrzaki dogadają się z nim jakoś. Gorzej z tymi spacerami, cholerka, szkoda, że tak daleko mieszkamy, chętnie bym psiaka wyprowadzała...
Default z tego, co czytałam, pomagał również sąsiadom w szukaniu ich kociaka...

jozefina1970

Od: Nie maja 09, 2010 12:46

[poprzednia][następna]