Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Mary_Poole pisze:TZ o Hogacie: Zasypiam przy Hogacie, budze sie przy Hogacie, jem a Hogata siedzi na stole, biore prysznic to Hogata siedzi przed i na mnie czeka, chodze zapalic z Hogata, ogladam seriale z Hogata, chce usiasc na fotel a tan Hogata, chce sie przykryc kocem a na nim lezy Hogata. Moze ja sie z nia kur.. ozenie?!
dagmara-olga pisze:mam tą kulę. Do kuli z taką kulą. Trza walić po scianach coby chrupek wypadł. Duża sprytna i cwana chowa kulę na noc ale ja jej w dzień tez urządze jazde to oczeźwije czy coś.
Mary_Poole pisze:Zem se przyimprezil... jufro fofy...
Komandos
Mary_Poole pisze:U mnie duza szaleje i mnie dala dzisiaj puszke a wczoraj zem dostal normalnych chrupow z miski![]()
Wepchla mi jakies tabletki z tranem do pyska dzisiaj i czeka na tom mojom kupe i mnie karmi![]()
Michal![]()
PearlRain pisze:Mary_Poole pisze:U mnie duza szaleje i mnie dala dzisiaj puszke a wczoraj zem dostal normalnych chrupow z miski![]()
Wepchla mi jakies tabletki z tranem do pyska dzisiaj i czeka na tom mojom kupe i mnie karmi![]()
Michal![]()
no w końcu jeść jak należy dostaniesz - to Twoja Duża jeszcze nie wie , że z głodu nikt siem jeszcze nie zesrał?
Emir
Użytkownicy przeglądający ten dział: Paula05, Silverblue i 43 gości