Rudaski ,Sibiś i Rilla,Violcia - wszystkie w DS !!!!

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Czw wrz 15, 2011 20:14 Re: Sibiś, Merlin i Rilla czekają na dom! Colin i Robin w DS !!!

Zero! :( -ani telefonów, ani maili :( :( :(
ObrazekObrazekObrazek
Tylko przyjaciele słyszą Twój krzyk , gdy milczysz i widzą łzy, gdy się śmiejesz
"Boże , chroń mnie od fałszywych przyjaciół -z wrogami sobie poradzę"

kropkaXL

Od: Wto sie 12, 2008 14:18

Post » Czw wrz 15, 2011 21:26 Re: Sibiś, Merlin i Rilla czekają na dom! Colin i Robin w DS !!!

kropkaXL pisze:Zero! :( -ani telefonów, ani maili :( :( :(

:( :(

może w weekend :ok:
masz tablicę.pl i gumtree? z tych portali największy odzew, mogę zrobić.
ObrazekObrazekObrazek

sherina

Od: Pt kwi 18, 2008 19:45

Post » Pt wrz 16, 2011 6:04 Re: Sibiś, Merlin i Rilla czekają na dom! Colin i Robin w DS !!!

Nie będzie ten to będzie inny, prawda? A ja czekam na zdjęcia kociaków.
Nowy bazarek viewtopic.php?f=20&t=217527 Zapraszam

ewar

Od: Wto lis 06, 2007 20:17

Post » Pt wrz 16, 2011 6:13 Re: Sibiś, Merlin i Rilla czekają na dom! Colin i Robin w DS !!!

sherina pisze:
kropkaXL pisze:Zero! :( -ani telefonów, ani maili :( :( :(

:( :(

może w weekend :ok:
masz tablicę.pl i gumtree? z tych portali największy odzew, mogę zrobić.

Mam Tablicę,ale nie wszystkie maile aktywacyjne nadeszły, część się sama aktywuje, nie mam listy ogłoszeń-Gosia mi nie przysłała 8O
ObrazekObrazekObrazek
Tylko przyjaciele słyszą Twój krzyk , gdy milczysz i widzą łzy, gdy się śmiejesz

kropkaXL

Post » Pt wrz 16, 2011 6:36 Re: Sibiś, Merlin i Rilla czekają na dom! Colin i Robin w DS !!!

Bry, Ewa nie ten to inny, racja :wink:
Kropko, wieczorem zrobię Ci gumtree, skopiuję z tablicy, widziałam ogłoszenie. Dobrze by było aby na weekend miały aktywne.

Foty potem, bo muszę załatwić masę rzeczy.

W nocy był spokój, maluchy spały, biegają wszystkie razem :) się dzieje..

Wczoraj miałam jakieś problemy z połączeniami, zrywało mi, także wysłałam tylko esa, że odezwę się dziś do domku Robinka.

Do Rilli ma ktoś wieczorem przyjechać, ale tylko na razie wstępnie, bo ewentualnie dom musi się przygotować, zakupy itd., więc w razie, gdyby było ok. odwiozę ją za parę dni, ale to tylko taki b. wstępny plan.
ObrazekObrazekObrazek

sherina

Post » Pt wrz 16, 2011 6:42 Re: Sibiś, Merlin i Rilla czekają na dom! Colin i Robin w DS !!!

Dzięki sherinko! :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Oby same dobre domki zgłaszały się po maluszki!
Mam nadzieję,że Merlinek juz nie płacze?
Cudnie,że już wszystkie szaleją-takie malce szybko zapominają, ważne jest dla nich tu i teraz
Czekamy na zdjęcia,choć wiem,że masz urwanie głowy !
ObrazekObrazekObrazek

kropkaXL

Post » Pt wrz 16, 2011 6:50 Re: Sibiś, Merlin i Rilla czekają na dom! Colin i Robin w DS !!!

Foty to odgrzebię, chciałam pokazać jak poprzednie moje tymczasy spały u Zuzi, pisałam :wink:
a mały dziś spał podobnie, nie płakał, potrzebne mu było towarzystwo ludzia.
A teraz, w ciągu kilku minut załatwił ładowarkę do telefonu :twisted: nie moją, tza :lol:

A aktualne zdjęcia muszę zrobić, bo ostatnio Rillę tylko fociłam, na cito do ogloszeń.
ObrazekObrazekObrazek

sherina

Post » Pt wrz 16, 2011 6:55 Re: Sibiś, Merlin i Rilla czekają na dom! Colin i Robin w DS !!!

to i ja czekam na zdjecia Obrazek
ja wczoraj miałam kilka telefonów, ale wszystkie idiotyczne -to juz chyba lepiej jak wcale nie dzwonią

Patmol

Od: Śro gru 30, 2009 14:03

Post » Pt wrz 16, 2011 6:58 Re: Sibiś, Merlin i Rilla czekają na dom! Colin i Robin w DS !!!

Patmol, skąd ja to znam :wink: :wink:
musisz przesiewać.
ObrazekObrazekObrazek

sherina

Post » Pt wrz 16, 2011 7:08 Re: Sibiś, Merlin i Rilla czekają na dom! Colin i Robin w DS !!!

wczoraj to nie było co przesiewać :evil: same idiotyzmy

Patmol

Od: Śro gru 30, 2009 14:03

Post » Pt wrz 16, 2011 20:21 Re: Sibiś, Merlin i Rilla czekają na dom! Colin i Robin w DS !!!

U Robinka ok. bezstresowo, rozmawiałam dosłownie chwilę, nie miałam czasu, przyprowadziłam Zuzę chorą :(
jutro pogadam dłużej, muszę się dowiedzieć jak z rezydentem, bo umknęło mi :oops:
je duuużo, mało śpi, generalnie szaleje :twisted:

U Rilli był potencjalny domek, wyglada obiecująco o ile zmienią siatki, bo są takie cieniutkie na komary, okaże się na dniach :wink:

A to fotki odgrzebane poprzednich tymczasów jak mieszkały u Zuzi w pokoju :wink: :wink:
Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek
ObrazekObrazekObrazek

sherina

Post » Sob wrz 17, 2011 5:27 Re: Sibiś, Merlin i Rilla czekają na dom! Colin i Robin w DS !!!

Doczytałam o Zuzance :( :( :( -co maleńkiej dolega?
Mam nadzieję,że nic poważnego-zdrowiej królewno malutka! :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :ok: :ok: :ok:
Cieszę się, że i Robinek się zaaklimatyzowal, teraz jeszcze żeby znalazły sie wspaniale domki dla Sibisia i Merlinka! :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: bo Rillusia chyba jednak juz ten domek ma zaklepany-siatki to maly problem- balkon własnoręcznie osiatkowałam!
ObrazekObrazekObrazek

kropkaXL

Post » Sob wrz 17, 2011 6:34 Re: Sibiś, Merlin i Rilla czekają na dom! Colin i Robin w DS !!!

Kropko, wirus rota zapewne bo i sranko i rzyganko, i tak non-stop, rano trochę lepiej. Zaraz wszyscy będziemy mieli :roll:

Z tymi siatkami to nie wiadomo do końca, tam jeszcze jest balkon, trzeba osiatkować a mąż i tata o tym wczoraj nie wiedział, bo nie było go, więc nie wiem czy zechce, dadzą znać dzisiaj. Nic na siłę.

Poza tym wszystko w porządku, tak mi się wydaje, bo w pewnym momencie nie ogarniałam.
ObrazekObrazekObrazek

sherina

Post » Sob wrz 17, 2011 6:57 Re: Sibiś, Merlin i Rilla czekają na dom! Colin i Robin w DS !!!

Kciuki za zdrówko Zuzi :ok: A maluszki urocze :1luvu:
Nowy bazarek viewtopic.php?f=20&t=217527 Zapraszam

ewar

Od: Wto lis 06, 2007 20:17

Post » Sob wrz 17, 2011 7:27 Re: Sibiś, Merlin i Rilla czekają na dom! Colin i Robin w DS !!!

Rudaski cudne :1luvu:
Dla Zuzi dużo zdrówka :ok:
Za domki dla pozostałej trójeczki :ok: :ok: :ok:

pucio79

Od: Nie sty 10, 2010 14:40

[poprzednia][następna]