;Koty p.Jadzi..potrzeba karmy..idzie zima!!dużo nowych kotów

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Wto wrz 13, 2011 9:28 Re: Koty p. Jadzi ...POTRZEBNA dla nich karma, nie mają co jeść!

o kurcze 8O ale zaćma :oops: :oops: :oops: -ja byłam pewna że to dla kotów-w dodatku sama chciałam zamówić dla swoich bo taka super cena!!!

ale ta też wychodzi nienajgorzej http://allegro.pl/arion-cat-standard-ad ... 39647.html

lub to http://allegro.pl/kitekat-suchy-wolowin ... 42409.html
Obrazek ..... oraz.... DT Smarti na facebook'u! -w l.2010-2013 ponad 130 kotów w DS, od 2014 zawieszony z powodu "zmęczenia materiału" :)

Czaruniu['],Pusiuniu['],Carlisiu['],Puniu['],Diegusiu['],Smartuniu['],Mileczko[']...
...Wasza śmierć nie jest dla nas żadnym powodem abyśmy przestali Was kochać...

smarti

Od: Wto lip 27, 2010 13:17

Post » Wto wrz 13, 2011 19:07 Re: Koty p. Jadzi ...POTRZEBNA dla nich karma, nie mają co jeść!

edii :1luvu:
Akwarystka :1luvu:
Anna Kubica :1luvu:

Dzięki waszym wpłatom dzisiaj z Moniką zakupiłyśmy dla kotów w Niemczech puszki. Dzięki wam koty najadły się do syta.!!!
Zdaję sobie sprawę ,że to starczy tylko na jakiś czas, ale myślę ,że wspólnie nie pozwolimy kociakom głodować. :ok:

Obrazek
Obrazek

Za pozostałe pieniążki zostanie zakupiona sucha karma.
Dziękujemy z całego serca , dzięki wam koty mają co jeść
Obrazek

cypisek

Od: Czw lut 26, 2009 18:44

Post » Śro wrz 14, 2011 16:52 Re: Koty p. Jadzi ...POTRZEBNA dla nich karma, nie mają co jeść!

to Ty Cypisku jeżdzisz do Niemiec 8O ...bardzo dzielna jesteś :ok: :1luvu:
Obrazek ..... oraz.... DT Smarti na facebook'u! -w l.2010-2013 ponad 130 kotów w DS, od 2014 zawieszony z powodu "zmęczenia materiału" :)

Czaruniu['],Pusiuniu['],Carlisiu['],Puniu['],Diegusiu['],Smartuniu['],Mileczko[']...
...Wasza śmierć nie jest dla nas żadnym powodem abyśmy przestali Was kochać...

smarti

Od: Wto lip 27, 2010 13:17

Post » Śro wrz 14, 2011 17:22 Re: Koty p. Jadzi ...POTRZEBNA dla nich karma, nie mają co jeść!

smarti pisze:to Ty Cypisku jeżdzisz do Niemiec 8O ...bardzo dzielna jesteś :ok: :1luvu:

Niom , mieszkam kilometr od granicy... :wink:
Obrazek

cypisek

Post » Pt wrz 16, 2011 17:28 Re: Koty p. Jadzi ...POTRZEBNA dla nich karma, nie mają co jeść!

Do góry kociaki :ok:
Pomoc nadal potrzebna :(
Anna Kubica

Post » Pt wrz 16, 2011 18:26 Re: Koty p. Jadzi ...POTRZEBNA dla nich karma, nie mają co jeść!

Anna Kubica pisze:Do góry kociaki :ok:
Pomoc nadal potrzebna :(

Postaram sie wrzucić fotki, teraz zaniemogłam, zapalenie oskrzeli...Monika angina..Coż na zajezdnię dojechac to już wyczyn...przecież nie pozbawi sie kociaków jedzenia.
Chcemy pojechac do kotów p. Jadzi, porobić porzadki, ogarnąć, pozbierać szkło, śmieci , mam nadzieję ,że będzie to przyszły tydzień.Ważne ,że póki co mają co jeść ,dzięki wam wspaniałym darczyńcom :1luvu: ..Jak wspomniałam nie starczy to na długooo..więc dalej potrzebne wsparcie..
Bardzo prosimy w imieniu kotów., nie pozwólmy by miały puste miski.
Obrazek

cypisek

Post » Nie wrz 18, 2011 22:41 Re: Koty p. Jadzi ...POTRZEBNA dla nich karma, nie mają co jeść!

Pozdrowienia dla Was dziewczyny ,wracajcie szybko do zdrowia.
O koteczkach musimy pamiętać ....nie przeżyją zimy o chlebku rozmoczonym w wodzie :(
Anna Kubica

Post » Pt wrz 23, 2011 20:46 Re: Koty p. Jadzi ...POTRZEBNA dla nich karma, nie mają co jeść!

Przypominam się , potrzebne jedzonko dla kotów. :ok:
Obrazek

cypisek

Post » Pon wrz 26, 2011 22:06 Re: Koty p. Jadzi ...POTRZEBNA dla nich karma, nie mają co jeść!

cypisek pisze:Przypominam się , potrzebne jedzonko dla kotów. :ok:

:!: :!: :!:
Anna Kubica

Post » Pt wrz 30, 2011 23:04 Re: Koty p. Jadzi ...POTRZEBNA dla nich karma, nie mają co jeść!

Podniosę kociaczki, noce są coraz zimniejsze ,bez pełnych brzuszków nie przetrwają :(
Anna Kubica

Post » Sob paź 01, 2011 23:11 Re: Koty p. Jadzi ...POTRZEBNA dla nich karma, nie mają co jeść!

Do góry koteczki :ok:
Anna Kubica

Post » Nie paź 02, 2011 19:59 Re: Koty p. Jadzi ...POTRZEBNA dla nich karma, nie mają co jeść!

Byłam wczoraj u kociaków, karmicielka poprosła mnie o przyjazd....pojawiły się nowe koty. Ten szary to domowy kot ....wyrzucony z samochodu../karmicielka była tego świadkiem./...póki co jest bardzo przestraszony. Czarnych jest 4 sztuki, zapewne urodzone tutaj....wystraszone ale ciekawskie.

Obrazek

Prosimy o wsparcie o karmę dla nich.
bez was nie przetrwają zimy.
Obrazek

cypisek

Post » Pon paź 03, 2011 21:06 Re: Koty p. Jadzi ...POTRZEBNA dla nich karma, nie mają co jeść!

:ok:
Obrazek

cypisek

Post » Pt paź 07, 2011 0:32 Re: Koty p. Jadzi ...POTRZEBNA dla nich karma, nie mają co jeść!

Jak kotki :?: mają jeszcze co jesc :?:
Anna Kubica

Post » Pt paź 07, 2011 20:46 Re: Koty p. Jadzi ...POTRZEBNA dla nich karma, nie mają co jeść!

Anna Kubica pisze:Jak kotki :?: mają jeszcze co jesc :?:

Wracamy do punktu wyjścia....pomocy dalej potrzebujemy.
Obrazek

cypisek

[poprzednia][następna]