O matko! Dorotko-przytulam, wiem jak cierpisz!!!!! Ale ona już nie cierpi i to jedyne słowa pociechy jakie w tej chwili cisną się na usta, płacz jeśli płacz ulge Ci przyniesie,łzy oczyszczają,łagodzą ból!
Tylko przyjaciele słyszą Twój krzyk , gdy milczysz i widzą łzy, gdy się śmiejesz "Boże , chroń mnie od fałszywych przyjaciół -z wrogami sobie poradzę"
Dorotko tak mi przykro Chciałabym móc Cię jakoś pocieszyć ale wiem, że się nie da. Okropnie boli jak nasi mali przyjaciele odchodzą. Przytulam Cię mocno choć tylko wirtualnie. Mir Mureczko smutno będzie bez Ciebie
Och nie, co ja czytam, to nie może być prawda Przecież byłam tu rano, przeglądałam.... Dorotko, przytulam cie najmocniej jak potrafię, kochana .... Malutka MM, do zobaczenia [*]....
" There are people who have an extraordinary, spiritual connection with animals. And when such a man dies, it happens, that he connects with the animal that he was closest to and loved most. "
bardzo mi przykro...dopiero wróciłam a tu takie złe wieści... bardzo Ci współczuję... do zobaczenia MM w lepszym świecie...niech Maciuś i Kocik zaopiekują się tobą...