tutaj widać tylko oczka właściwie

to i tak sporo, bo kiedy nie ma jej Dużej to Majeczki nie widać w ogóle

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
paw pisze:oczka proszą: no chodź tu bliżej, podejdź, to cię drapnę! albo chociaż ugryzę... no chooodź
Annazoo pisze:paw pisze:oczka proszą: no chodź tu bliżej, podejdź, to cię drapnę! albo chociaż ugryzę... no chooodź
Chyba wieszasz psy na tym kotku
Kocuria pisze:Annazoo pisze:paw pisze:oczka proszą: no chodź tu bliżej, podejdź, to cię drapnę! albo chociaż ugryzę... no chooodź
ależ takie koty naprawdę istnieją
Annazoo pisze:Kocuria pisze:Annazoo pisze:paw pisze:oczka proszą: no chodź tu bliżej, podejdź, to cię drapnę! albo chociaż ugryzę... no chooodź
No nie mów!
Kocuria pisze:Annazoo pisze:Kocuria pisze:Annazoo pisze:paw pisze:oczka proszą: no chodź tu bliżej, podejdź, to cię drapnę! albo chociaż ugryzę... no chooodź
No nie mów!
no mówię![]()
ty w końcu nigdy nie byłaś u mnie na kawie, poznać mojego gryzonia-drapaka, to muszę cię uświadamiać
Annazoo pisze:Ale ja o nim wiem tyle, że jak mam iść do Ciebie, to mi ulice ze strachu skręcają w inną stronę
Kocuria pisze:Annazoo pisze:Ale ja o nim wiem tyle, że jak mam iść do Ciebie, to mi ulice ze strachu skręcają w inną stronę
w sumie fakt.
jedno cię może obsikać.
drugie cię może podrapać zatrutym pazurem albo ugryźć zatrutym zębem.
trzecie ci zrobi malinkę z miłości.
a na dokładnę głodni studenci mogą cię zjeść.
cholera, na co ja ludzi narażam...
Annazoo pisze:paw pisze:oczka proszą: no chodź tu bliżej, podejdź, to cię drapnę! albo chociaż ugryzę... no chooodź
Kocuria pisze:Annazoo pisze:Ale ja o nim wiem tyle, że jak mam iść do Ciebie, to mi ulice ze strachu skręcają w inną stronę
w sumie fakt.
jedno cię może obsikać.
paw pisze:Annazoo pisze:paw pisze:oczka proszą: no chodź tu bliżej, podejdź, to cię drapnę! albo chociaż ugryzę... no chooodź
no troszkę, to dlatego że nasze wszystkie kotki były bardzo łagodne i ja nie bardzo umiem postępować z takimi zadziorkami co to i łapą przyłożą i zębami capną jak im przyjdzie ochota (chyba się ich nawet trochę boję)
jotpeg sobie o wiele lepiej z Majeczką radzi
jotpeg to w ogóle sąsiadka która powinna mieć złoty pomnik na Grzegórzkach... za liczne zasługi przeszłe i przyszłe
paw pisze:Kocuria pisze:Annazoo pisze:Ale ja o nim wiem tyle, że jak mam iść do Ciebie, to mi ulice ze strachu skręcają w inną stronę
w sumie fakt.
jedno cię może obsikać.
hihihi, jak sobie te akty przypisuję do konkretnych domowników domostwa Kocurii, to do niej mi chyba najbardziej pasuje ta malinka
Użytkownicy przeglądający ten dział: Bajera i 22 gości