A może strona 7 została spreparowana?

Moderatorzy: DoBo, Moderatorzy
Ave pisze:M. pisze:Ave pisze:Ostateczny termin przyjmowania zgłoszeń oraz opłaty za wystawę upływa dnia 25.09.2011Ave pisze:Potwierdzenie przyjęcia na wystawę będzie wysyłane dopiero po oficjalnym zamknięciu zgłoszeń 26.09 i weryfikacji zgodnie z przepisami Reg. Wystawowego FIFe, może to potrwać około tygodnia.
Czyli należy opłacić udział w wystawie zanim otrzyma się potwierdzenie?
tak, tak jest na każdej wystawie światowej, to żadna nowość
każdy kot, który posiada kwalifikację jest po potwierdzeniu przez federację przyjęty na wystawę, a wpłaty na każdą wystawę uiszcza się do ostatniego dnia zgłoszeń.
kamanda77 pisze:czy jeżeli okaże się że mój kot nie zostanie przyjęty opłata zostanie mi zwrócona?
oczywiście mam nadzieję, że nic takiego nie będzie miało miejsca ale chciałabym wiedzieć
ewagrz pisze:A jak właściwie mam zgłosić się na tą Galę Dinner?
Ave pisze:ewagrz pisze:A jak właściwie mam zgłosić się na tą Galę Dinner?
dokonać wpłaty na konto, a w opisie przelewu podać swoje imię i nazwisko + gala dinner
Ave pisze:kamanda77 pisze:czy jeżeli okaże się że mój kot nie zostanie przyjęty opłata zostanie mi zwrócona?
oczywiście mam nadzieję, że nic takiego nie będzie miało miejsca ale chciałabym wiedzieć
jeśli kot spełnia bodaj jeden warunek kwalifikacji i jest zarejestrowany w FIFe to zostanie przyjęty
anulka111 pisze:Mam wolne oba dni-juz wiem ,ze bede na pewno
Ale sie cieszeewkaa pisze:anulka111 pisze:Mam wolne oba dni-juz wiem ,ze bede na pewno
Do zobaczenia
kicia micia pisze:a czy jest jakaś możliwość zamówienia podwójnej klatki (oczywiście płatna możliwość)?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 181 gości