Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
mar9 pisze:Siśko ma i wygląd i zachowanie takiego dobrego misia, powinien się Misio nazywać a nie Sisio, kochane chłopaczysko, kocham takie słodkie misie, wycałuj go mocno ode mnie
![]()
resztę gromadki też, coby im przykro nie było
mar9 pisze:bozena640 pisze:ale ile wcześniej się napracują, Sisi zwija cukierki z biurka, później razem starają się odwnąć z papierka. Duffy wrzuca do wody i oboje łapkami przesuwają cukierek żeby się jak najszybciej rozpuścił. A ja głupia myślałam że oni razem z jednej miski wodę piją
oj tam, oj tam, dzieci sobie znalazły nowa zabawę i tyle, a co niby mają robić w wolnej chwili? w karty grać?![]()
powinnaś się cieszyć, że mają inwencję![]()
Caragh pisze:Dzień dobry czwartkowo![]()
![]()
Danusia pisze:bozena640 pisze:ale ile wcześniej się napracują, Sisi zwija cukierki z biurka, później razem starają się odwnąć z papierka. Duffy wrzuca do wody i oboje łapkami przesuwają cukierek żeby się jak najszybciej rozpuścił. A ja głupia myślałam że oni razem z jednej miski wodę piją
następnym razem podrzuć im wapno musujące, będą miały większą frajdę ,jak się będzie rozpuszczalo
ula-misia pisze:Witamy![]()
![]()
Edytka1984 pisze:
dzień dobry
ula-misia pisze:Witaj ciociu z gromadzią![]()
![]()
bozena640 pisze:mar9 pisze:Siśko ma i wygląd i zachowanie takiego dobrego misia, powinien się Misio nazywać a nie Sisio, kochane chłopaczysko, kocham takie słodkie misie, wycałuj go mocno ode mnie
![]()
On nawet jak Gabryni coś jest to chodzi i liże ją po główce, a ta @ zawsze do niego z pazurami. Pewnie już tak zostanie, a ja muszę do tego przywyknąć![]()
Gromadka wygałowana i wygłakana
bozena640 pisze:mar9 pisze:bozena640 pisze:ale ile wcześniej się napracują, Sisi zwija cukierki z biurka, później razem starają się odwnąć z papierka. Duffy wrzuca do wody i oboje łapkami przesuwają cukierek żeby się jak najszybciej rozpuścił. A ja głupia myślałam że oni razem z jednej miski wodę piją
oj tam, oj tam, dzieci sobie znalazły nowa zabawę i tyle, a co niby mają robić w wolnej chwili? w karty grać?![]()
powinnaś się cieszyć, że mają inwencję![]()
Czasami mnie ta ich inwencja przeraża
bozena640 pisze:To chyba nie najlepszy pomysł
mar9 pisze:bozena640 pisze:mar9 pisze:Siśko ma i wygląd i zachowanie takiego dobrego misia, powinien się Misio nazywać a nie Sisio, kochane chłopaczysko, kocham takie słodkie misie, wycałuj go mocno ode mnie
![]()
On nawet jak Gabryni coś jest to chodzi i liże ją po główce, a ta @ zawsze do niego z pazurami. Pewnie już tak zostanie, a ja muszę do tego przywyknąć![]()
Gromadka wygałowana i wygłakana
Myszka też taka niedobra jest, czasem nawet Michał od niej dostanie z liścia
Użytkownicy przeglądający ten dział: Gosiagosia i 180 gości