Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
alix76 pisze:Uschi pisze:słuchajcie, tak sobie myślę
moje stowarzyszenie organizuje bezpłatne szkolenia z zakresu kapitału społecznego. zmiana postaw obywateli, zachęcanie do współpracy, zaufanie, organizowanie pomocy, działalność wolontariacka. szkolenia trwają dwa weekendy, na koniec przygotowuje się projekt, na który jest grant 500 PLN. nie trzeba być członkiem żadnej organizacji. moze ktoś współpracujący z JoKotem by się chciał załapać? grant można przeznaczyć np. na jakiś projekt budowania świadomosci społecznej wokół sytuacji zwierząt, informowanie, zachęcanie do pomocy i zaanagażowania - jakieś wydarzenie typu ostatni piknik.
jeden ze zrealizowanych projektów to był na przykład właśnie koncert i piknik, gdzie organizatorzy informowali o sytuacji zwierząt na Białorusi i zbierali kasę na schronisko.
są jeszcze ostatnie miejsca na szkolenia we wrześniu i na początku października. najlepiej skontaktować się z moim kolegą Marcinem, koordynującym ten projekt, pod adresem info@OFAkademia.pl, tel 602445499
500 PLN powinno wystarczyć na organizację kolejnego pikniku...
Zakwalifikowałam się na szkolenie od jutra![]()
![]()
- jest jeszcze 1 miejsce, są chętni??
piotr568 pisze:W sumie to dlaczego Schrekuś nie zaprosił na romantyczny wakacyjny wyjazd Gersi? Może by coś zaiskrzyło, może by razem nitki makaronu wciągali, może byłoby potem jak w bajce "i żyli długo i szczęśliwie" (niekoniecznie otoczeni tłumem schrekogersiątek )![]()
![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: kasiek1510, Paula05 i 71 gości