mahob pisze:miszelina pisze:..............., kocurek udaje że go nie ma.
..............
Jeśli ten "mój" to łaska boska...![]()
Jutro upiora wypuszczam. Po południu.
Ale rano wszystko było zeżarte.
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
mahob pisze:miszelina pisze:..............., kocurek udaje że go nie ma.
..............
miszelina pisze:Gil miał dzisiaj serię kichania, a nawet dwie. Kichał przez jakieś pięć minut jak z armaty. Obie z Gertaaa stałyśmy jak wmurowane. Nos wycierałam mu chyba z 10 razy. Zwróćcie uwagę na jego lewe oko, miał jakieś zatarte.
Kufel mizia się jak szalony. Katce oczko przemyte, wije się przy tym jak piskorz. Mea wycofana, ale mizia się.
Koty w klatkach w miarę ok, tri cudna, kocurek udaje że go nie ma.
Kuba TST przyniósł kuwetę dla _namidy_.
Tweety, przelałam kasę za bazarki i za Kufla.
[/quote]lutra pisze:Palec pod budkę, bo za minutkę i tak dalej:
Galeriowanie 24 i 25 września:
24 (sobota imieniny kota)
11:00 - 13:30
Annazoo + Milu może jednak ktoś inny mógłby o tej porze? lub tylko przywieźć rzeczy?+ Jimi
13:30 - 16:00
jej siostra + lutra + KOT OD TWEETY
16:00 - 18:30 - opcją wydłużenia, gdyby był super ruch.
anna09 + lutra + Hope (ja zabiorę puszki, a w niedzielę przywiezie je noemik)
25 (niedziela dla kociego przyjaciela)
11:00 - 13:30
noemik + miszelina + Marszałek
13:30 - 16:00
anna09 + queen_ink+ JAKIŚ KOT jaki?
16:00 - 18:30
Kinga Warmijska + namida + szprotka
miszelina pisze:Gil miał dzisiaj serię kichania, a nawet dwie. Kichał przez jakieś pięć minut jak z armaty. Obie z Gertaaa stałyśmy jak wmurowane. Nos wycierałam mu chyba z 10 razy. Zwróćcie uwagę na jego lewe oko, miał jakieś zatarte.
Kufel mizia się jak szalony. Katce oczko przemyte, wije się przy tym jak piskorz. Mea wycofana, ale mizia się.
Koty w klatkach w miarę ok, tri cudna, kocurek udaje że go nie ma.
Kuba TST przyniósł kuwetę dla _namidy_.
Tweety, przelałam kasę za bazarki i za Kufla.
queen_ink pisze:mahob pisze:miszelina pisze:..............., kocurek udaje że go nie ma.
..............
Ale rano wszystko było zeżarte.
mahob pisze:3. Juliana nie wystawiam, bo zdaje się ma dom? Jeśli nie to proszę o info.
Kocuria pisze:witaj, gerto![]()
pytanie mam ważne, poważne i w ogóle istotne: czy ktos żywiący kota RC urinary SO bądź innym urinary SO (nie HD, nie wiem, czy inne karmy niż RC mają ten podział?) - mógłby mi odsypać trochę na spróbowanie dla piórka, tak ze 3dniową porcyjkę (4miesięczniak, więc je tyle co duży kot i woła o więcej)?
dostałam od wetki polecenie przejścia na SO, ale jeśli ten kot po wsypaniu homeopatycznych pięciu chrupek babycata do michy urinary sika po całym mieszkaniu, to ja już nie wiem, czy przejście na słabszy urinary nie da tego samego efektua jak kupię kolejny wór karmy, której nie zeżre (albo zeżre i nasika gdzie się da), to się wkurzę.
gotowam wynagrodzić filcokulkiem albo czym
lutra pisze:Czy ktoś ma stare (niekoniecznie) i niepotrzebne (koniecznie) meble kuchenne (dolne szafki) potrzebuję na kocie budki na działkę do Pana Józefa, jak się rano budzę i otwieram okno, to myślę o tej bandzie i będzie mi się lepiej myślało, jak postawię im budki.
lutra pisze:Czy ktoś ma stare (niekoniecznie) i niepotrzebne (koniecznie) meble kuchenne (dolne szafki) potrzebuję na kocie budki na działkę do Pana Józefa, jak się rano budzę i otwieram okno, to myślę o tej bandzie i będzie mi się lepiej myślało, jak postawię im budki.
Kocuria pisze:lutra pisze:Czy ktoś ma stare (niekoniecznie) i niepotrzebne (koniecznie) meble kuchenne (dolne szafki) potrzebuję na kocie budki na działkę do Pana Józefa, jak się rano budzę i otwieram okno, to myślę o tej bandzie i będzie mi się lepiej myślało, jak postawię im budki.
widuję często tutaj koło śmietników, możemy się umówić że będę do cię dzwonić jak jaką wyczaję.
albo na pchlim targu w licytacji na opak zapytaj.
aniu, to wpadnę, zadzwonię. dziękować.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue, Evilus, Google [Bot] i 400 gości