Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
J.D. pisze:Widzę,że Basia jakoś ciągnie ten wózek
kasztanowa7 pisze:horacy 7 pisze:Już pracujemy i rośniemy,jesteśmy bardziej niedobrzy.Ja mam doła totalnego i tak zaczął się nowy dzień.
A czemu masz doła totalnego??? Przez maksymalne zakocenie w domu czy wyskoczyło jeszcze coś nowego????
horacy 7 pisze:kasztanowa7 pisze:horacy 7 pisze:Już pracujemy i rośniemy,jesteśmy bardziej niedobrzy.Ja mam doła totalnego i tak zaczął się nowy dzień.
A czemu masz doła totalnego??? Przez maksymalne zakocenie w domu czy wyskoczyło jeszcze coś nowego????
Moje dzieci wstydzą się kociary i była awantura po której mam doła.Koty to pikuś.
taizu pisze::(
Wydaje mi się, że dzieci nie tyle sie wstydzą, ile przemawia przez nie zazdrość o uwagę i próbują sobie to odbić na Tobie
ASK@ pisze:Basieńko, to minie. U ans było podobnie.Teraz córka reaguje inaczej. Cieszy ją widok zdziwka w oczach i często to ona mnie uspokaja.Ale są i złę dni,takie jak wczorajszy od piciunia![]()
Kiedyś jak płakałam ,że mi ludzie dokuczali to własnie dziecko nakrzyczało na mnie dlaczego to robę? Dlaczego sie wstydzę?Nie robie nic złego? Ale musiał minąc jakiś czas zanim sie przystosowała.
Wiem,jest trudno. Chodzą po ludziach.Widza jak ludzie żyją ,co mają, gdzie jeżdżą.Pozcątek roku też nie sprzyja.
A tu nie dość,ze koniec z końcem człek ledwo wiąże to jeszcze forsy i tak nie ma bo na koty wszelkie inne fundusze idą.U mnie i TZ często się pod tym względem buntuje.
Nie wiem jak Ciebie pocieszyć.Każda z nas ma i śmiesznie i strasznie.
Ale będzie ok. Będzie.Zobaczysz.
A ludzie sa okrutni. Moje prywatne zdanie jest takie:inni nic nie robią dla innych.Czy to człowiek, roślina czy zwierzę. I swoje poczucie winy zakorzenione gdzieś głęboko zagłuszają ośmieszając innych.Tak jest im łatwiej.
Jagooda pisze:Chciałam sie dowiedzieć co u maluszków?
Rosną? Zdrowe?
Co do ostatnich Waszych postów.
dziewczyny, wasze dzieci powinny być z was dumne, a my wszyscy dookoła brac z was przykład.
Pozdrawiam.. i podziwiam was naprawde
ASK@ pisze:Jagooda pisze:Chciałam sie dowiedzieć co u maluszków?
Rosną? Zdrowe?
Co do ostatnich Waszych postów.
dziewczyny, wasze dzieci powinny być z was dumne, a my wszyscy dookoła brac z was przykład.
Pozdrawiam.. i podziwiam was naprawde
Dziekujemy bardzo za miłe słowa.
Myślę,że nasze dzieci są dumne. Tylko czasem mają dość.
Mam sąsiadke z sąsiedniegobloku, która na mój widok/jak mnie mija zawsze macha ręką albo pluje na ziemię.Albo jedno i drugie+ obraźliwe słowa.
I ona uważa sie za lepsiejszą
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google Adsense [Bot] i 654 gości