sylwiaro pisze:A moje torebki dzisiaj dotarły!
Są śliczne:)
Dzięki:)
ale szybka ta poczta ostatnio jest
sylwiaro pisze:A moje torebki dzisiaj dotarły!
Są śliczne:)
Dzięki:)

jozefina1970 pisze:Mam nadzieję, że i moja poczta taka prędka będzie, pieniądze poleciały rano Beatko
Beata pisze:jozefina1970 pisze:Mam nadzieję, że i moja poczta taka prędka będzie, pieniądze poleciały rano Beatko
poszla dzisiaj, ciekawe kiedy dotrze

Jest śliczna! I praktyczna! I super zapakowana była! jozefina1970 pisze:Beatko, torba przyszła dzisiajJest śliczna! I praktyczna! I super zapakowana była!
Ooo, jak tylko trochę kasy zbiorę to...
anulka111 pisze:W pazdzierniku potrzebowalabym -torbe czarna listonoszkedo kurtki czarnej oczywiscie z kotamijakie wzory wchodza w gre-chcialabym wielkosc taka jak ostatnio-moze z 2cm szersza i glebsza

Beata pisze:mam takie eksperymentalne cos na torbe - na grubym drelichu - tylko zastanawiam sie, czy zrobic torbe na ramie czy listonoszke? czy to pasek czy raczki beda musialy byc z tasmy
oczywiscie niewykonczone jeszcze, po prawej bedzie wiecej turkusowego zdecydowanie
podpowiecie cos?
a te dwie poduszki skoncze wreszcie w przyszlym tygodniu - musze podjechac do Janek po czarnobialy materia na spod
edka11 pisze:Ale fajne poduszki. Mogę wstępnie zarezerwować? To będą poduszki, czy tylko poszewki?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość