kussad pisze:Zaraz to zaktualizuję - dopiszę taki komentarz! Wrrrr.... gdzie jest to wydarzenie - widzę tylko ogłoszenie z Waszej Gazety?
http://www.facebook.com/event.php?eid=207572052640472
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
kussad pisze:Zaraz to zaktualizuję - dopiszę taki komentarz! Wrrrr.... gdzie jest to wydarzenie - widzę tylko ogłoszenie z Waszej Gazety?
Ja-Ba pisze:Maniuś błąka się już miesiąc. Schudł na pewno ze dwa kilogramy i nie wygląda tak wspaniale jak na fotce. Mam nadzieję że ktoś jednak zwróci na niego uwagę.
Zycze mu z calego serca,by trafil na jakiegos kociarza na swej drodzeKociara82 pisze:Ja-Ba pisze:Maniuś błąka się już miesiąc. Schudł na pewno ze dwa kilogramy i nie wygląda tak wspaniale jak na fotce. Mam nadzieję że ktoś jednak zwróci na niego uwagę.
badzmy dobrej mysli...
anulka111 pisze:Zycze mu z calego serca,by trafil na jakiegos kociarza na swej drodzeKociara82 pisze:Ja-Ba pisze:Maniuś błąka się już miesiąc. Schudł na pewno ze dwa kilogramy i nie wygląda tak wspaniale jak na fotce. Mam nadzieję że ktoś jednak zwróci na niego uwagę.
badzmy dobrej mysli...
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 14 gości