Bure klony Tomaszek i Pętelka szukają domu.

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Śro wrz 14, 2011 19:54 Re: Bardzo Pilnie DT dla dwóch maluszków !!!

Podrzucam :ok:
ObrazekObrazekObrazek
Kotu jest wszystko jedno co o nim myślisz. Jakiego władcę kuwety i okolic interesuje co myślą o nim poddani?

caldien

Od: Nie gru 12, 2010 17:19

Post » Śro wrz 14, 2011 19:56 Re: Bardzo Pilnie DT dla dwóch maluszków !!!

Iwciu, w weekend złapiesz. Musi być dobrze :ok:
Obrazek
Obrazek

MalgWroclaw

Od: Czw paź 15, 2009 17:39

Post » Śro wrz 14, 2011 20:00 Re: Bardzo Pilnie DT dla dwóch maluszków !!!

Proszę napisz do Ozanna1405. Ona chciała moje budowlańce na DT ale chorują.Droga daleka bo Zabrze.
Moje mają dach nad głową i nasza opiekę. Twoje nie. Mówiłam jej o działkowcach.Ale coś mi sie z Krakowem pochrzaniło. Ale Łódź/Kraków to rzut beretem. :wink:
Powodzenia.
mój wątek (3 lub 4 strona Ola jest)
viewtopic.php?f=1&t=132731
Obrazek

Dla naszych Słoneczek [*] Kochamy i tęsknimy.

ASK@

Od: Czw gru 04, 2008 12:45

Adopcje: 12 >>

Post » Śro wrz 14, 2011 20:42 Re: Bardzo Pilnie DT dla dwóch maluszków !!!

i ja też kibicuję :kotek:
ech, jakoś totalnie beznadziejnie jest ten świat urządzony
Obrazek Obrazek

bagheera

Od: Pt mar 11, 2011 20:22

Post » Śro wrz 14, 2011 21:43 Re: Bardzo Pilnie DT dla dwóch maluszków !!!

Jak tylko uda sie je zlapac to zapraszam Kociaki do
    mnie na DT.
    Bede w piatek w okolicach Lodzi,moze by sie udalo?

Ozanna1405

Od: Wto wrz 06, 2011 19:35

Post » Śro wrz 14, 2011 21:56 Re: Bardzo Pilnie DT dla dwóch maluszków !!!

Dopisałam adres do wydarzenia na FB! Potrzymam kciuki za udaną akcję łapania kociaków :ok: :ok: :ok:
    Dziewczyny czy mamy chociaż jakieś zdjęcie malutkiego burego kotka w podobnym wieku do naszych kociaków, które nadawałoby się do wklejenia do profilu wydarzenia na FB?
    Pozdrawiam Ewa
    ...Obrazek...Obrazek

kussad

Od: Pt paź 13, 2006 9:59

Post » Czw wrz 15, 2011 10:49 Re: Bardzo Pilnie DT dla dwóch maluszków !!!

Kurcze, dziś pojawiła się tylko Czarna Małpa, dzieci nie było z nią :(
    Mam nadzieję, że do soboty jej przejdzie i przyprowadzi maluchy.
    „Dla zwierząt wszyscy ludzie to naziści, a ich życie – to wieczna Treblinka”. -Isaac Bashevis Singer

"Zawsze warto być człowiekiem,
    Choć tak łatwo zejść na psy!"
    - Ryszard Riedel, Mirosław Bochenek

“Kupujemy rzeczy, których nie potrzebujemy, za pieniądze, których nie mamy, żeby zaimponować ludziom, których nie lubimy.” — Dave Ramsey
    https://www.gismeteo.ru/weather-lodz-3203/

iwcia

Od: Czw kwi 28, 2005 6:52

Post » Czw wrz 15, 2011 11:32 Re: Bardzo Pilnie DT dla dwóch maluszków !!!

Kciuki! :ok: :ok:
    ObrazekObrazekObrazek
    Kotu jest wszystko jedno co o nim myślisz. Jakiego władcę kuwety i okolic interesuje co myślą o nim poddani?

caldien

Od: Nie gru 12, 2010 17:19

Post » Czw wrz 15, 2011 11:51 Re: Bardzo Pilnie DT dla dwóch maluszków !!!

Czarna Małpa wyraźnie coś knuje... :wink:
    Z drugiej strony, dobra z niej ciotka, choć czegoś nie cierpi ludziów wychowuje nieswoje, więc może trzeba spróbować się z nią dogadać? :kotek:
    Obrazek Obrazek

bagheera

Od: Pt mar 11, 2011 20:22

Post » Sob wrz 17, 2011 9:42 Re: Bardzo Pilnie DT dla dwóch maluszków !!!

Zacytuję się z wątku Ptacha, może ktoś będzie miał pomysł?

iwcia pisze:Dziewczyny pomocy, bo ja już nie mam pomysłów, co zrobić, aby maluszek przestał płakać.
    Wieczorem Czarna Małpa przyprowadziła na działki dzieci, były bardzo ostrożne, ale też bardzo głodne, udało się złapać jednego z maluszków, chyba tylko, dlatego, ze nie widział na oczy.
    To chłopczyk, który wygląda na 5 tygodni, oczy miał całe zaklejone ropą, sama skóra i kości taki chudziutki, jak tylko udało mi się odmoczyć kawałeczek oczka to wypłynęła z niego ropa, było jej dużo myślałam, że całe oczko za chwilę wypłynie, wpadłam w lekka panikę, ale na szczęście okazało się, że oczka są nawet nieuszkodzone.
    Dzięki uprzejmości znajomej udało nam się podjechać do doc, chłopak w rzeczywistości ma prawie 7 tygodni, ale faktycznie wygląda na 5, jest zagłodzony, oczy to była ostatnia chwila, aby je uratować, w pysiu nadżerki a największa na samym środku języka.
    Mały słabo je, ale to nie dziwne zważywszy to jak wygląda jego pysio i język, na szczęście udaje się wciskać mu pasztecik, wczoraj odrobaczony, dziś biegunka i kłęby robaków w kupie, dobrze, że wszystko z niego wychodzi.
    Nie było by tak źle gdyby nie to, że mały od wczoraj płacze, wisi na kratkach klatki w kuchni i krzyczy, jakby go obdzierali ze skóry: mamoooooooooooo, mamooooooooooo, nie przestaje nawet wzięty na ręce :(
    Przed chwilą była moja „ulubiona” sąsiadka z góry, bo przeszkadza jej ten wrzask i mam coś z tym zrobić, nie dociera do niej, że to malutki kociak i płacze za mamusią.
    Próbowałam już wszystkiego, ma pół klatki pluszowych zabawek, ciepły termofor w futerku, noszenie na rękach nic nie daje, mały krzyczy jeszcze głośniej jakby chciał powiedzieć, że to moja wina, że nie mam jego mamy :(, nie mam pomysłu, co zrobić, aby przestał płakać.
    Karmicielka od rana czatuje na drugiego maluszka, może jak będą we dwójkę to ten przestanie płakać, ale Czarnej Małpy nie ma, obawiam się, że po tym jak wczoraj jej zabraliśmy maluszka to drugiego będzie bardzo pilnować, rozpaczała wczoraj jak zabierałam jej dziecko, gdyby nie widok tych zaklejonych oczek małego to bym go chyba wypuściła. Rozpacz matki była ogromna…

Niestety nie mogę wpuścić do niego moich kotów, mały na być odizolowany, aby nie zarazić moich.
    „Dla zwierząt wszyscy ludzie to naziści, a ich życie – to wieczna Treblinka”. -Isaac Bashevis Singer

“Kupujemy rzeczy, których nie potrzebujemy, za pieniądze, których nie mamy, żeby zaimponować ludziom, których nie lubimy.” — Dave Ramsey

iwcia

Post » Sob wrz 17, 2011 11:41 Re: Bardzo Pilnie DT dla dwóch maluszków !!!

Oczywiście, że nie możesz go wpuścić do Twoich kotów. Możliwe zresztą, że zacząłby płakać jeszcze głośniej na widok obcych.
    Tej sąsiadce zaserwuj zagłuszającą muzykę metal - wiem, to się nie sprawdzi, ale ludzie mogliby wykazać się odrobiną zrozumienia.
    :( :( :(
    Obrazek
    Obrazek

MalgWroclaw

Post » Pon wrz 19, 2011 22:18 Re: Bardzo Pilnie DT dla dwóch maluszków !!!

Iwciu jak wygląda sytuacja - czy Czarna Małpa przyprowadziła maluchy?
    ...Obrazek...Obrazek

kussad

Od: Pt paź 13, 2006 9:59

Post » Wto wrz 20, 2011 7:41 Re: Bardzo Pilnie DT dla dwóch maluszków !!!

Przyprowadziła i udało nam się złapać tego jednego wrzaskuna, Czarna Małpa wpadła wtedy w rozpacz, płakała przeraźliwie i rozdzierająco, teraz tego drugiego bardzo pilnuje i nie pozwala mu podejść do klatki.
    To bardzo dobra matka i było mi jej ogromnie żal gdy tak rozpaczała ale maluch był bardzo chory i tylko to powstrzymało mnie przed jego wypuszczeniem.
    Nie mam pojęcia jak ją złapać, nie odpuszczę jej, ona tam jest ostatnią płodną kotką i jak widać bardzo płodną :evil:
    Karmicielka ta starsza Pani robi teraz za tą dobra ;) próbuje przyzwyczaić malucha do siebie aby go zwabić do komórki i zatrzasnąć w niej, mam nadzieje, że to jej się uda.

iwcia

Post » Wto wrz 20, 2011 8:00 Re: Bardzo Pilnie DT dla dwóch maluszków !!!

Iwciu, super, że pani karmicielka współpracuje.
    Obrazek
    Obrazek

MalgWroclaw

Post » Wto wrz 20, 2011 8:14 Re: Bardzo Pilnie DT dla dwóch maluszków !!!

MalgWroclaw pisze:Iwciu, super, że pani karmicielka współpracuje.

Pani karmicielka już od jakiegoś czasu zaczęła współpracować, tyle, że to mocno starsza Pani i choć bardzo chce to niewiele może pomóc. Jak uda jej się zatrzasnąć skutecznie malucha w komórce to ja już go złapię :twisted:

iwcia

[poprzednia][następna]