kussad pisze:Chwilowo nie mam nastroju do wklejania zdjęć Mruczusia więc pooglądam sobie Mysię
Kociara82 pisze:Mysia-kocia Miss![]()
a jak minal dzionek mojej ksiezniczce?
A tak sobie Moja Najukochańsza CIoteczko na świecie
Duża gdzieś polazła,rzekomo do pracy,dobrze ,ze wzieła ze soba tego,no,mojego wruka
vega013 pisze:Mysieńko, jaki Ty śliczny koci grzbiecik robiszI masz słodziutki pycholek
![]()
Pancuś zachwycony
łoj,naprawdę tak CI
się podobam? vega013 pisze:Kociara82 pisze:widze, ze Psot [*] ma godnego nastepce w zabieganiu o wzgledy Mysi
Pancus![]()
Ciociu, Mysia jest wspaniała - taka prześliczna księżniczkaTylko czy ja się Mysi spodobam? Nie dość, że jestem wielki, to jeszcze na nerkowej karmie...
Pancunio oczarowany urokiem Mysi
łoj,Pancusiu,mrumowę mi odjęlo
Ty jesteś Clicny też,ja nic głośno nie miaukoliłam,żeby Duża sobie za dużo nie myslała,że się zaświrowałam w nowym adoratorze wiesz?,mmmrrraaauuu
Myszka cichy wielbiiel
vega013 pisze:Kociara82 pisze:Nie liczy sie wyglad ani to, czy chorujesz czy nie, wazna jest milosc
a swoja droga, jestes pieknym koteczkiem, tez takim tygryskiem jak Mysia
Duża mówi, że buraski są przekochane. Buraski i czarne. A czy wiesz Ciociu, że buraski też są czarne? Aż się zdziwiłem, kiedy znajoma hodowczyni tak powiedziała. Bo genetycznie my czarne kotki jesteśmy. Czarny się oznacza literką n. Tak więc Wedelek jest n, my z Gabisią jesteśmy n24, a Filunio jest n23. Śmieszne, nie? Kto by pomyślał, że bure jest czarne.
Pancuś zdziwiony
Najukochańsz Cioteczko Olu,my się myślami przyciągamy,wiesz?
Pancusiu,ale my jesteśmy buraskami pełnymi pysiami,bo czarny burasek to chyba nie burasek,pokręciło mi-się?
Myszka zakręcona jak słoik na zimę
vega013 pisze:Kociara82 pisze:8Ono, przypuszczalam, ze burasy musza jakos byc skrzyzowane z czarnymi, skoro maja czarne/ciemne pregi. Z czegos przeciez musialy powstac. No dobra, rozumiem oznaczenie literka n ale tych liczb przy tej literce nie kumam, o co biega?
Futerko może mieć różne wzorki. Cyferki oznaczają, jaki to jest wzorek. Tak żeby ktoś popatrzył na literkę i cyferki i już wiedział, jak wygląda futerko. Na przykład literka "d" oznacza rudego kotka, a Oliwka ma literkę "f", bo ona jest czarna szylkretka. Jeżeli ten rudy kotek będzie cętkowany, to będzie "d24"
Pancuś wyjaśniający
Duża Myszkikiche_wilczyca pisze:
Hej Ziomale
kalair pisze:Doberek Mysiulku!
Hej Misiaki
łoj
MaryLux pisze:
Psociś też był nerkowcem
Duża Psota
miałam to dopisać
Witajcie Gromadziu
buziiii
buziiii
Kociara82 pisze:czesc pieknotko
no i po co te literki i cyferki? buras to buras, szylkret to szylkret, czarny to czarny.... po jaki czort tak wszystko gmatwac?
mmmrrraaauuuu
Cześć Moja Najukochańsza Cioteczko Danuś