Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
MalgWroclaw pisze:Duża mówi, że czasem woli mieszkać gdzie indziej. Ale przecież nie zostawi podwórka.
Fasolka
juana pisze:Cześć Inko i QQ![]()
Co dzisiaj robicie? I jak sie macie? Ja dzisiaj nie czuję się za dobrze ale staram się nie pokazywać Dużej bo wiem, że się martwi. Pobawiłem się z nią ulubioną piłeczką - przynosiłem i puszczałem jej pod nogi żeby dalej rzucałaJakoś jeść mi się nie chce, i qpala nie mogę postawić jak trzeba ...
Ryszard![]()
MalgWroclaw pisze:juana pisze:Cześć Inko i QQ![]()
Co dzisiaj robicie? I jak sie macie? Ja dzisiaj nie czuję się za dobrze ale staram się nie pokazywać Dużej bo wiem, że się martwi. Pobawiłem się z nią ulubioną piłeczką - przynosiłem i puszczałem jej pod nogi żeby dalej rzucałaJakoś jeść mi się nie chce, i qpala nie mogę postawić jak trzeba ...
Ryszard![]()
Co Tobie? Lepiej nie pozwól, żeby moja duża to czytała. Ona zaraz by Cię zawlokła do gabinetu.
Fasolka
ula-misia pisze:Witajcie panieneczki![]()
![]()
juana pisze:MalgWroclaw pisze:juana pisze:Cześć Inko i QQ![]()
Ryszard![]()
Co Tobie? Lepiej nie pozwól, żeby moja duża to czytała. Ona zaraz by Cię zawlokła do gabinetu.
Fasolka
Cześć Fasolko![]()
No właśnie nie wiem co miJuz nawet mięsko mi nie smakuje... Rano pawia zostawiłem w kuchni i ten qpal to taki... no, on nie wyłazi- on leci...
Duża mówiła, że zadzwoni do vetki w Tym innym kraju do którego mamy jechać
(Duża wracać) bo w tamtym języku łatwiej jej wytłumaczyć. Ja tam nie wiem- umiem tylko po kociemu
![]()
Ryszard![]()
MalgWroclaw pisze:Ryśku, dokąd Ty się wybierasz?Fasolka
Kociara82 pisze:ja w 2 egzemplarzu prosze bez dedykacji, bo to nie dla mnie bedzie.
juana pisze:MalgWroclaw pisze:Duża mówi, że czasem woli mieszkać gdzie indziej. Ale przecież nie zostawi podwórka.
Fasolka
No, moja Duża mówi, że ona mnie nie zostawi tutaj za nic w świecie. Nie wiem po co wogóle chce wyjeżdżać![]()
A poza tym niechby spróbowała mnie zostawić![]()
Ryszard![]()
kussad pisze:Inusiu wiesz, że jesteś pierwszą Czarną Koteczka, która bardzo mi się spodobała i zaczęłam zwracać uwagę na inne czarne kotki
MaryLux pisze:juana pisze:MalgWroclaw pisze:Duża mówi, że czasem woli mieszkać gdzie indziej. Ale przecież nie zostawi podwórka.
Fasolka
No, moja Duża mówi, że ona mnie nie zostawi tutaj za nic w świecie. Nie wiem po co wogóle chce wyjeżdżać![]()
A poza tym niechby spróbowała mnie zostawić![]()
Ryszard![]()
Twoja Duża chce wyjechać, żebyście byli bliżej NAS
Inka wyjaśniająca
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 8 gości