MEGA-NA SPŁATĘ DŁUGU ZA LECZENIE KOCICH MALUCHÓW KONIEC

Indywidualne aukcje na kocie potrzeby

Moderator: Moderatorzy

Post » Wto wrz 13, 2011 8:22 Re: MEGA BAZAR-NA SPŁATĘ DŁUGU ZA LECZENIE KOCICH MALUCHÓW

Już pisałam wcześniej, że mam flawitol omega complex, otwarty w zeszłym miesiącu, ale można go stosować przez 3 miesiące od otwarcia. Podają na nim informacje, że jest szczególnie polecany w okresie wymiany okrywy włosowej, w przypadku podrażnień skóry, łupieżu i łojotoku.
Zawiera oleje z łososia i pstrąga, oleje roślinne w tym olej lniany ( kwasy omeg 3 i 6 )
Cena 10 zł
Obrazek

Prawy górny róg jest zatłuszczony właśnie tym preparatem, zużyta dosłownie łyżeczka.

Sprzedane spookyaga bardzo dziękuję :)
Ostatnio edytowano Wto wrz 13, 2011 8:49 przez KubaTST, łącznie edytowano 1 raz
Obrazek Obrazek
Monia, Kuba, Hania i Bilon

KubaTST

Od: Nie paź 19, 2008 18:41

Post » Wto wrz 13, 2011 8:41 Re: MEGA BAZAR-NA SPŁATĘ DŁUGU ZA LECZENIE KOCICH MALUCHÓW

KubaTST pisze:Już pisałam wcześniej, że mam flawitol omega complex, otwarty w zeszłym miesiącu, ale można go stosować przez 3 miesiące od otwarcia. Podają na nim informacje, że jest szczególnie polecany w okresie wymiany okrywy włosowej, w przypadku podrażnień skóry, łupieżu i łojotoku.
Zawiera oleje z łososia i pstrąga, oleje roślinne w tym olej lniany ( kwasy omeg 3 i 6 )
Cena 10 zł
Obrazek

Prawy górny róg jest zatłuszczony właśnie tym preparatem, zużyta dosłownie łyżeczka.

Nie marudziły koty przy spożywaniu? Wzięłabym ten właśnie płynny. Prosże o dane do wysłania pieniędzy(no i jaki będzie mniej więcej koszt wysyłki) :)
Obrazek
"Kocia twarz nie należy do najbardziej mimicznych. Nie wynika to z jego niechęci do okazywania uczuć, lecz z niemożności robienia zbyt wyrazistych min. Jednak kocie oczy rekompensują to w pełni. Po ich wyrazie możemy dokładnie poznać stan kociej duszy."

spookyaga

Od: Pt wrz 07, 2007 20:48

Post » Wto wrz 13, 2011 8:46 Re: MEGA BAZAR-NA SPŁATĘ DŁUGU ZA LECZENIE KOCICH MALUCHÓW

Ja to dodałam do wody i chyba nie zauważyły:) już wysyłam pv dziękuję bardzo :)
Obrazek Obrazek

KubaTST

Post » Wto wrz 13, 2011 16:41 Re: MEGA BAZAR-NA SPŁATĘ DŁUGU ZA LECZENIE KOCICH MALUCHÓW

Przypominam się !!
Zapraszam do kupowania
Zrób dobry uczynek, kociaki są tego warte :)
Obrazek Obrazek

KubaTST

Post » Wto wrz 13, 2011 21:24 Re: MEGA BAZAR-NA SPŁATĘ DŁUGU ZA LECZENIE KOCICH MALUCHÓW

hop hop do góry :ryk:
Obrazek Obrazek

KubaTST

Post » Śro wrz 14, 2011 14:02 Re: MEGA BAZAR-NA SPŁATĘ DŁUGU ZA LECZENIE KOCICH MALUCHÓW

Przypominam, że istniejemy

Zapraszam na małe zakupy :D
Obrazek Obrazek

KubaTST

Post » Czw wrz 15, 2011 20:07 Re: MEGA BAZAR-NA SPŁATĘ DŁUGU ZA LECZENIE KOCICH MALUCHÓW

Może właśnie Tobie coś wpadnie w oko...
Dług nadal ogromny, może ktoś zechce wspomóc jego spłatę..
Obrazek Obrazek

KubaTST

Post » Czw wrz 15, 2011 22:56 Re: MEGA BAZAR-NA SPŁATĘ DŁUGU ZA LECZENIE KOCICH MALUCHÓW

Zapraszamy :)
Obrazek
Maciuś ['], Kubuś ['], Filemon ['], Pimpuś ['], Maksiu ['], Nikitka ['], Tosia ['], Filip ['], Ina ['], Zoja ['] :( kiedyś się spotkamy
To i owo na dług u weta - viewtopic.php?f=20&t=216152

ametyst55

Od: Pon sie 16, 2010 14:04

[poprzednia]