GŁÓWCZYCE/SŁUPSK- potrzebne sterylki, ktoś ma kontakt z TOZ?

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro wrz 14, 2011 13:09 GŁÓWCZYCE/SŁUPSK- potrzebne sterylki, ktoś ma kontakt z TOZ?

Dowiedziałam się, że we wsi Główczyce (pomorskie) żyje stado ok. 15 bezdomnych, niekastrowanych, rozmnażających się kotów. Ponieważ nie mają praktycznie żadnej pomocy poza okazjonalnym dokarmianiem, postanowiłam rozpocząć akcję pomocową- koty trzeba przede wszystkim wykastrować. Kasa Kastracyjna służy pomocą w zebraniu funduszy na kastracje, jeśli w okolicy nie ma możliwości darmowych zabiegów.

Szukam:

- osób, które mogłyby podpowiedzieć, do kogo zwrócić się o pomoc - może ktoś ma kontakt z TOZ Słupsk?
- osób znających sytuację
- osób chętnych przeprowadzić akcję sterylkową na miejscu - wyłapanie, przetrzymanie po sterylce, ew. adopcje.

Oferuję wszelką pomoc w ogłoszeniach i zbiórce funduszy na kastracje oraz rozpropagowaniu akcji.

Z góry dziękuję za wsparcie!
chętni na kota
-
Pozytywne myślenie wszystko odmieni - ja wierzę w świat bez bezdomnych, cierpiących psów i kotów jeszcze przed 40.
---
Poszukuję osoby która może pomóc w sterylizacji kotów bezdomnych w Polanowie oraz Nowym Miasteczku oraz osoby która odwiezie wiejską kotkę na zabieg pod Kielcami. Proszę o info na pw. Dziękuję :-)

VeganGirl85

Od: Śro gru 29, 2004 9:09

Post » Śro wrz 14, 2011 13:35 Re: GŁÓWCZYCE/SŁUPSK- potrzebne sterylki, ktoś ma kontakt z TOZ?

podniosę,ale jak widać ciężko zwykle kogoś znależć akurat jak potrzeba...
niestety...
Obrazek[b]

becia_73

Od: Sob lis 28, 2009 8:31

Post » Śro wrz 14, 2011 13:49 Re: GŁÓWCZYCE/SŁUPSK- potrzebne sterylki, ktoś ma kontakt z TOZ?

dzięki, im więcej osób się dowie o wątku tym lepiej :) w razie braku efektów pobawię się w przyszłym tygodniu FB :)
chętni na kota
-
Pozytywne myślenie wszystko odmieni - ja wierzę w świat bez bezdomnych, cierpiących psów i kotów jeszcze przed 40.
---
Poszukuję osoby która może pomóc w sterylizacji kotów bezdomnych w Polanowie oraz Nowym Miasteczku oraz osoby która odwiezie wiejską kotkę na zabieg pod Kielcami. Proszę o info na pw. Dziękuję :-)

VeganGirl85

Post » Śro wrz 14, 2011 13:50 Re: GŁÓWCZYCE/SŁUPSK- potrzebne sterylki, ktoś ma kontakt z TOZ?

spoko, podniosę chociaż
Obrazek[b]

becia_73

Od: Sob lis 28, 2009 8:31

Post » Śro wrz 14, 2011 15:41 Re: GŁÓWCZYCE/SŁUPSK- potrzebne sterylki, ktoś ma kontakt z TOZ?

http://fundacja-emir.pl/aktualnosci/WOL ... sk2010.htm ktoś ma z nimi jakieś doświadczenia?
chętni na kota
-
---

VeganGirl85

Post » Śro wrz 14, 2011 16:31 Re: GŁÓWCZYCE/SŁUPSK- potrzebne sterylki, ktoś ma kontakt z TOZ?

Jest jeszcze Straż Ochrony Zwierząt, ale oni chyba bardziej od psów... :? :? warto jednak napisać. Widzę np. na nk, że działają całkiem ok.
Obrazek

kinia098

Od: Pt maja 01, 2009 21:53

Post » Czw wrz 15, 2011 8:22 Re: GŁÓWCZYCE/SŁUPSK- potrzebne sterylki, ktoś ma kontakt z TOZ?

kinia098 pisze:Jest jeszcze Straż Ochrony Zwierząt, ale oni chyba bardziej od psów... :? :? warto jednak napisać. Widzę np. na nk, że działają całkiem ok.

Masz jakiś namiar na nich albo możesz podesłać im link przez NK? Dzięki :1luvu:
chętni na kota
-
---

VeganGirl85