Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
samo życie - wszystkiego po trochędilah pisze::ryk:![]()
tylko nie wiem do jakiego działu należało by ją zaliczyć: A. flora i fauna (wiadomo koty) B. kryminał (karmiciele i rzuty makrelą, pan z kłódką etc.) C. komedia (wystarczy kilka historyjek z łapań) d. dramat (ilość interwencji)
annskr pisze:samo życie - wszystkiego po trochędilah pisze::ryk:![]()
tylko nie wiem do jakiego działu należało by ją zaliczyć: A. flora i fauna (wiadomo koty) B. kryminał (karmiciele i rzuty makrelą, pan z kłódką etc.) C. komedia (wystarczy kilka historyjek z łapań) d. dramat (ilość interwencji)
annskr pisze:(...)I wydarzenie dziesięciolecia - złapana Klapouszka, o tym za chwilę
CoolCaty pisze:To ja jak zwykle napisze jak było naprawdę![]()
Anka wpadła z Kłapouszką w klatce łapce do lecznicy uśmiechnięta tak, ze jakby uszu nie miała, to by się wkoło głowy uśmiechała![]()
Przywiozła mi ją nie dla zaszczytu wykonania zabiegu tak niełapalnego kota, tylko dlatego, że jej kiedyś powiedziałam (chcąc ją pocieszyć po kolejnej nieudanej próbie łapanie Kłapouszki), że jak ją już kiedyś złapie, to jej ją za darmo ciachnę![]()
A jak Kłapouszka usnęła (narkoza) - o czym Anka nie wiedziała - to było tak: "Jezu ona nie żyje! Nie żyje! Kłapouszka nie żyje!!!" A ja się darłam: "narkozę dostała, narkozę, narkozę!"
Ja zwariuję z tą Skrzycką kiedyś![]()
![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: egw, Google [Bot], puszatek i 79 gości