Mis&Marcel(*)s15Miś -3 lata bez Marcelka, 2 lata bez Misia..

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto wrz 13, 2011 12:37 Re: Mis&Marcel(*)s15 rozmruczany Miś uczy się człowieka..

Mis wypatruje mądrego stałego wątku, ktory nie przestraszy się przerazonego kotka.

:ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:

Będę myślec w najblizszych dniach nad ogłoszeniem.
ObrazekObrazekObrazek"Nigdy nie wiemy, kiedy widzimy kogoś PO RAZ OSTATNI..."
"Kiedy się kogoś kocha to ten drugi ktoś nigdy nie znika"
Moja Rodzina w Niebie:Tata(*),Mika(*),Mama(*),DeeDee(*), Adas(*), Lapcio(*),Kosiniak(*),Milenka(*), Nusia (*)Miluś(*)NUTKA!!(*)..Nie wierzę...

Marzenia11

Od: Sob lut 28, 2009 21:24

Post » Wto wrz 13, 2011 22:04 Re: Mis&Marcel(*)s15 rozmruczany Miś uczy się człowieka..

:ok: :ok: :ok:

czy Miś już w tymczasowym domku?
Moja Rodzina w Niebie:Tata(*),Mika(*),Mama(*),DeeDee(*), Adas(*), Lapcio(*),Kosiniak(*),Milenka(*), Nusia (*)Miluś(*)NUTKA!!(*)..Nie wierzę...

Marzenia11

Post » Śro wrz 14, 2011 10:20 Re: Mis&Marcel(*)s15 rozmruczany Miś uczy się człowieka..

Tak - od wczoraj Miś w TDT :wink:

Na początku bardzo Misio płakał - zupełnie nie wiedziałam dlaczego :( Klatka większa niż ta lecznicowa, miłe kocie otoczenie, a ten miauczał i miauczał :? Jak dostał mielonego indyka zdecydowanie humor Misiowi się poprawił, a jak szłam spać to włączył mruczenie na full :wink: Rano jak się obudziłam też mruczał :D

Dzisiaj rano lekko pogłaskałam Misia i zostałam okropnie obsyczana 8) Bardzo mnie to cieszy, bo było syczenie a nie to okropne pionowe stanie w rogu klatki :?

Aleksandra59

Od: Czw lip 05, 2007 21:15

Post » Śro wrz 14, 2011 10:30 Re: Mis&Marcel(*)s15 rozmruczany Miś uczy się człowieka..

A widzisz!! :D :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
wiesz, syczeć musi, bo to kot i trzyma fason, żebys sobie nie pomyslała, że tak łatwo będzie. No i żebyś się nie rozochociła nadto do głaskania :D

ależ się cieszę - ja wiedziałam, ze u Ciebie zrobi postępy!!! :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:

Juz Kuba ma aktualny pakiecik, teraz jeszcze maluchy i będę myślec o Misiu :kotek:

a pionowe stanie w rogu klatki naprawdę wygląda przeaźliwie i okropnie - mimo tego że człowiek wie że robi maks i tylko to co dobre dla kota to od razu włącza się poczucie winy za takie ogromne cierpienie futra.. Jak to zobaczyłam to momentalnie ciary mi przeszły po plecach. :?

Marzenia11

Post » Śro wrz 14, 2011 21:54 Re: Mis&Marcel(*)s15 rozmruczany Miś uczy się człowieka..

Noo i dobrze ;) Miś pokazuje charakterek... to chyba oznaka, że się mimo wszystko otwiera.
Obrazek

http://www.planetapupila.pl - najtańszy sklep w Warszawie!

Jus87

Od: Wto sie 17, 2010 13:01

Post » Czw wrz 15, 2011 9:10 Re: Mis&Marcel(*)s15 rozmruczany Miś uczy się człowieka..

Dzien dobry Misiu :1luvu: :1luvu: :1luvu:

Marzenia11

Post » Czw wrz 15, 2011 19:49 Re: Mis&Marcel(*)s15 rozmruczany Miś uczy się człowieka..

Misio ma się doskonale, chociaż ograniczyłam kotu trochę ilość indyczka :? Apetyt futro ma ogromniaste i zmiata praktycznie wszystko co trafia do miski 8) No może suche niezbyt Misiowi smakuje, ale to może przez brak ząbków :?

Misio śpi zwinięty w muszelkę lub rozwalony totalnie i zupełnie nie reaguje na domowe odgłosy - znaczy się chyba dobrze w TDT się czuje :roll:

Aleksandra59

Post » Czw wrz 15, 2011 21:08 Re: Mis&Marcel(*)s15 rozmruczany Miś uczy się człowieka..

Aleksandra59 pisze:Misio śpi zwinięty w muszelkę lub rozwalony totalnie i zupełnie nie reaguje na domowe odgłosy - znaczy się chyba dobrze w TDT się czuje :roll:

:D :D :D ale czemu się martwisz z tego powodu? :D :D :D hę? :D

Mnie to nie dziwi że sie u Ciebie super czuje - zreszta juz o tym pisałam że to dzieki Tobie był teraz w lecznicy spokojniejszy. Tak uważam i już. :D :1luvu: :1luvu: :1luvu:

Marzenia11

Post » Pt wrz 16, 2011 8:59 Re: Mis&Marcel(*)s15 rozmruczany Miś uczy się człowieka..

Wczoraj zostało przygotowane ogłoszenie dla Misia. jeszcze dopracuję, umiekczę lekko i ponieważ są już fotki to Mis staje w kolejce do ogłaszania :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:

Marzenia11

Post » Pt wrz 16, 2011 12:25 Re: Mis&Marcel(*)s15 rozmruczany Miś uczy się człowieka..

I jeszcze pytanko do ogłoszenia - jak myślisz Aleksandra59 - Mis może być kotem na dokocenie czy raczej jedynakiem?

Marzenia11

Post » Pt wrz 16, 2011 14:08 Re: Mis&Marcel(*)s15 rozmruczany Miś uczy się człowieka..

Marzenia11 pisze:I jeszcze pytanko do ogłoszenia - jak myślisz Aleksandra59 - Mis może być kotem na dokocenie czy raczej jedynakiem?

Misio interesuje się innymi kotami i na nie nie syczy.

Dzisiaj rano jak czyściłam kuwetę i dawałam jedzenie do klatki usiłował wejść Aluś to Misio zasyczał, tylko niewiem czy syk dotyczył moich rąk czy Alusia :?

Marzenia11, ale jak wyadoptować dzikiego kota :?: :?: :?:

Aleksandra59

Post » Pt wrz 16, 2011 15:06 Re: Mis&Marcel(*)s15 rozmruczany Miś uczy się człowieka..

Aleksandra59 pisze:
Marzenia11 pisze:I jeszcze pytanko do ogłoszenia - jak myślisz Aleksandra59 - Mis może być kotem na dokocenie czy raczej jedynakiem?

Misio interesuje się innymi kotami i na nie nie syczy.

Dzisiaj rano jak czyściłam kuwetę i dawałam jedzenie do klatki usiłował wejść Aluś to Misio zasyczał, tylko niewiem czy syk dotyczył moich rąk czy Alusia :?

Marzenia11, ale jak wyadoptować dzikiego kota :?: :?: :?:

Najlepszymi przykładami są chyba Fionka i Trusia prawda? wyadoptowane czują się jak ryby w wodzie ;) potrzeba na pewno trochę czasu!
Obrazek

http://www.planetapupila.pl - najtańszy sklep w Warszawie!

Jus87

Od: Wto sie 17, 2010 13:01

Post » Pt wrz 16, 2011 15:28 Re: Mis&Marcel(*)s15 rozmruczany Miś uczy się człowieka..

Aleksandra59 pisze:Marzenia11, ale jak wyadoptować dzikiego kota :?: :?: :?:

Napisać w ogłoszeniu szczerą prawdę o kocie i o oczekiwaniach co do domku. Potem trzymac kciuki i mocno wierzyć, że znajdzie się osoba która Misia pokocha. No i mieć dobre zdjęcia, pokazujące piękno kota - bo chyba nikt nie zaprzeczy ze Miś jest cudny, prawda? :wink:

Marzenia11

Post » Pt wrz 16, 2011 16:36 Re: Mis&Marcel(*)s15 rozmruczany Miś uczy się człowieka..

Marzenia11 pisze:
Aleksandra59 pisze:Marzenia11, ale jak wyadoptować dzikiego kota :?: :?: :?:

Napisać w ogłoszeniu szczerą prawdę o kocie i o oczekiwaniach co do domku. Potem trzymac kciuki i mocno wierzyć, że znajdzie się osoba która Misia pokocha. No i mieć dobre zdjęcia, pokazujące piękno kota - bo chyba nikt nie zaprzeczy ze Miś jest cudny, prawda? :wink:

:D :D :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:

Aleksandra59

Post » Pt wrz 16, 2011 16:53 Re: Mis&Marcel(*)s15 rozmruczany Miś uczy się człowieka..

Absolutnie nikt nie zaprzeczy :!: Wręcz potwierdzi, że jest cudny :ok:
Mieszkałem z kilkoma mistrzami Zen. Wszyscy byli kotami - Eckhart Tolle
Obrazek Obrazek

Bianka 4

Od: Wto sie 10, 2010 21:35

[poprzednia][następna]