Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
milu pisze:Ja potwierdzam swoje dyżury [rano niestety nie mogę]
Co do galeriowania - czy znajdzie się ktoś bardziej kumaty w prowadzeniu samochodu niż ja [chodzi o dowóz rzeczy]? Chodzi o poranną zmianę na 11 w sobotę. Ja czasowo mogę, ale transportowo wolę być ostateczną ostatecznością :oops:
Zlloty pisze:milu pisze:Ja potwierdzam swoje dyżury [rano niestety nie mogę]
Co do galeriowania - czy znajdzie się ktoś bardziej kumaty w prowadzeniu samochodu niż ja [chodzi o dowóz rzeczy]? Chodzi o poranną zmianę na 11 w sobotę. Ja czasowo mogę, ale transportowo wolę być ostateczną ostatecznością :oops:
To ma być w najbliższą sobotę?
miszelina pisze:Zlloty pisze:milu pisze:Ja potwierdzam swoje dyżury [rano niestety nie mogę]
To ma być w najbliższą sobotę?
Nie, 24. i 25.09.
edit_f pisze:czy możliwe jest, że kot wymiotuje z nerwów? mój Gandalf robi tak praktycznie odkąd jest u mnie Tolek.. nigdy tak nie miał..
_namida_ pisze:Ja też w związku z ogłoszeniami:
1. Czy Miła jest już w domu? TAK
2. Czy Montana od Karalucha jest do ogłaszania, bo nie ma jej nigdzie? NIE WIEM
3. Nie mam nic na mailu o Kuflu ani Gilu, Budrysce, Alanie i psie Joli, proszę o przesłanie info. KUFLA słała miszelina, tak pisała. Budryskę ostatnio słała Jafusia. O reszcie nie wiem.
mahob, zerknij na maila
_namida_ pisze:Bardzo proszę żeby mi to ktoś przesłał, bo ja nic nie mam na mailu i z głowy nie wymyślę
Użytkownicy przeglądający ten dział: Agnieszka LL, elmas, Google [Bot] i 96 gości