[Białystok11]nadal kociakowo :(

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto wrz 13, 2011 14:09 Re: [Białystok11]nadal kociakowo :(

Ooo, na wystawie kotów to będę na 1000%. :D :D :D

Mamy u siebie 3 tymczasiki, małe koteczki. Jedna biało - czarna samiczka, super oswojona, tuli się, mruczy, ociera, śpi z nami w łóżku. ;) Jedna puchata tygryska z białym i rudym - jeszcze nieufna, ale bez syczenia. Jeden samczyk, też biało - czarny, średnio ufny. Nie było mnie przez 8 dni, ale Zbyszek starał się je w miarę oswajać.

Dzisiaj lub jutro ma do nas wrócić Siona, bo jej opiekunka ma alergię. Więc my z 4 tymczasami jesteśmy zakoceni na maxa.
Obrazek

Nakasha

Od: Sob lut 19, 2005 19:05

Post » Wto wrz 13, 2011 17:24 Re: [Białystok11]nadal kociakowo :(

Uważajcie na gadatliwą panią, która szuka towarzysza dla swojej młodej kotki ( a 7letniego kocura oddała na wieś bo zaczął obsikiwać jej mieszkanie, gdy pojawiła się młoda kotka). Jej numer to: 519 438 45.
Ta pani przyjechała po czarnulkę. Uprzedzałam ją, że tygrysek ma świerzb, więc zakraplam kotom uszy oridermylem. Widocznie zbyt zajęta była podziwianiem ślicznych kotków, żeby zrozumieć tę informację. Po pół godzinie od adopcji, zrobiła mi awanturę przez telefon, że weterynarz wykrył świerzb u czarnulki i że to długotrawłe leczenie i że nie stać ją na takie koszta ( 8) ) i nie może odizolować swojej młodej kotki tak jak zaleca jej weterynarz ( z Nowego Miasta). itp itd. Oczywiśćie nie dała sobie dojść do słowa. Ogólnie straszna z niej panikara. Dobrze że oddała czarnulkę teraz a nie później np z jakiegoś innego równie błahego powodu. :)

beata87

Od: Czw mar 27, 2008 22:42

Post » Wto wrz 13, 2011 17:33 Re: [Białystok11]nadal kociakowo :(

asika5 pisze:
aga&2 pisze:Organizatorzy prosili nas o pomoc przy:
-roznoszeniu ulotek i plakatów
-rozstawianiu i składaniu klatek (tym razem być może będzie to fucha płatna, ale nie wiem na 100% bo o ile pamiętam to niezła siłownia jest)
W zamian dostaniemy darmowe stoisko no i zaproszenia.
Plakaty i ulotki przyjdą do mnie w pon - wt. Damy radę, co? [/size]

Stawiam się do roznoszenia ulotek - mam trochę zebrań w różnych sprawach, bedą ludzie.
Gdzie mam odebrać ulotki? Może u p.dr Renatki? Do czwartku, byłoby dobrze...
Jakieś 200 szt. Także na Słoneczny Stok :):)
Także siłownia wchodzi w grę ...

bozennak

Od: Pt sie 07, 2009 22:49

Post » Wto wrz 13, 2011 17:45 Re: [Białystok11]nadal kociakowo :(

Bozennak - wybieramy się z kassją na sikorskiego, wstępnie we czwartek. Mam nadzieję, że uda się nam dotrzeć.
Komu jeszcze zostawić cos na Sikorskiego lub w Medvecie?
Do zwierzaka też wybieram się w najbliższych dniach - zostawiłabym Luspie i Jani, oki?

Wiecie, jest wiele miejsc - dziś np udało mi się powiesić plakaty i zostawić ulotki w takich punktach jak fryzjer, warzywniak, budka spożywcza, sklep litewski, budka z mięsem w okolicy domu - oczywiście za pozwoleniem właścicieli.
Obrazek 
:: Pomóż nam informować o 1% - zamieść w swojej stopce banerek - wklej do podpisu poniższy kod ::
Kod: Zaznacz cały
[url=http://kotkowo.pl/jedenprocent][img]http://kotkowo.pl/jedenprocent/kotkowo_jedenprocent.gif[/img][/url]

aga&2

Od: Sob gru 09, 2006 22:17

Post » Wto wrz 13, 2011 18:40 Re: [Białystok11]nadal kociakowo :(

Ja poproszę w Zwierzaku.
Obrazek POMÓŻ MU :arrow: Obrazek

Luspa

Od: Pt sie 29, 2008 20:26

Post » Wto wrz 13, 2011 21:13 Re: [Białystok11]nadal kociakowo :(

przypominam się z pytaniem o rudzielca z beczki - u kogo go szukać?
ja bym mogła powiesić plakat/zostawić ulotki w stołówce pracowniczej LeroyMerlin + na Uniwerku na pedagogice + prawdopodobnie w Kleosinie na politechnice
Obrazek

Mo-ty-lek

Od: Pt sie 15, 2008 14:50

Post » Wto wrz 13, 2011 22:08 Re: [Białystok11]nadal kociakowo :(

Agatko mi w Medvecie zostaw co nie co
możecie liczyć na moja pomoc na wystawie

asika5

Od: Pon gru 15, 2008 21:52

Post » Śro wrz 14, 2011 6:06 Re: [Białystok11]nadal kociakowo :(

Motylku - o Rudzielca uśmiechaj się do Luspy, ona zarządzą tą trójeczką :) Ulotki i plakaty dla siebie możesz zabrać od Kassji.
Asika - zostawię w Medvecie "co nieco"
Obrazek 
:: Pomóż nam informować o 1% - zamieść w swojej stopce banerek - wklej do podpisu poniższy kod ::
[url=http://kotkowo.pl/jedenprocent][img]http://kotkowo.pl/jedenprocent/kotkowo_jedenprocent.gif[/img][/url]

aga&2

Post » Śro wrz 14, 2011 6:08 Re: [Białystok11]nadal kociakowo :(

Ulotko- i plakato-walking:
Bakteria- okolice Nowego Miasta, Arka
Iza c. Doroty - Anoniukowska
Beata 87
ja- zwierzak, Psikot, sklepik na Chrobrego, na Warszawskiej i pewnie wiele innych miejsc w zasięgu.. wózka
kassja-
Jania-Kraszewskiego, Poleskiej, Towarowej, Mieszka, Kawaleryjskiej i Olmont.
Luspa -Bojary
Motylek plakat/zostawić ulotki w stołówce pracowniczej LeroyMerlin + na Uniwerku na pedagogice + prawdopodobnie w Kleosinie na politechnice
Asika
Bozennak - Słoneczny Stok
Vil 46 - Leśna Dolina
MałgorzataJ

Siłownia:
Maciek, nasz fotograf :)
kassja
dorotak and mąż
Kassja
Czarnulka
Lu and mąż

alutek87
niki_01
Ostatnio edytowano Śro wrz 14, 2011 16:13 przez aga&2, łącznie edytowano 1 raz
Obrazek 

aga&2

Post » Śro wrz 14, 2011 7:40 Re: [Białystok11]nadal kociakowo :(

ja chętnie pomogę przy rozstawianiu klatek na wystawie :)

niki_01

Od: Pon sie 21, 2006 18:21

Post » Śro wrz 14, 2011 7:58 Re: [Białystok11]nadal kociakowo :(

aga&2 - trochę ulotek ew. plakat w Medvecie na os. Dziesięciny
Obrazek

MalgorzataJ

Od: Czw sty 08, 2009 8:45

Post » Śro wrz 14, 2011 9:22 Re: [Białystok11]nadal kociakowo :(

Przy rozstawianiu klatek szykuje się niezła impreza 8)
BAMBI I TROLKA
Obrazek
"Człowiek jest wielki nie przez to, co ma,
nie przez to, kim jest, lecz przez to, czym
dzieli się z innymi."

dorotak97

Od: Wto gru 23, 2008 11:52

Post » Śro wrz 14, 2011 9:25 Re: [Białystok11]nadal kociakowo :(

U nas w domu szaleństwo , całe stado biega jak szalone a na czele PIGUŁKA ze STRZYKAWĄ :ryk: Dobrze że nocami razem z naszą 8 letnią PASKUSIĄ śpią w łazience bo mój kochany mąż by się chyba z domu wyprowadził :twisted: NATSU przerósł CFFANIAKA i ciągle rośnie a ma jakieś 6 miesięcy.Horror z kim ta jego mama romansowała :oops: Ale muszę dodać,że jest bystrym szelmą.Jako nieliczny z tylu kotków,które przewinęły się przez nasz dom nauczył się otwierac sobie drzwi do naszej sypialni.Siada sobie na szawce i łapką naciska na klamkę potem zeskakuje iteż łapką popycha drzwi i gotowe jest już w łóżku.Zawsze rano zdziwienie kto go wpuścił :lol: Pani Agatko proszę zostawić parę plakatów u dr Renatki do rozlepienia na Lesnej Dolinie.Na wystawę się nie zgłaszam bo nie wiem czy będę wolna (wciąż szukam pracy) a jak nic do tego czasu się nie zmieni to dodatkowa para rąk zawsze sie przyda :ok:

Vil46

Od: Nie kwi 20, 2008 16:27

Post » Śro wrz 14, 2011 9:33 Re: [Białystok11]nadal kociakowo :(

Oczywiście SZAFKA nie SZAWKA tak to jest jak sie pisze i przegania kociaki z klawiatury :D

Vil46

Od: Nie kwi 20, 2008 16:27

Post » Śro wrz 14, 2011 9:42 Re: [Białystok11]nadal kociakowo :(

dorotak97 pisze:Przy rozstawianiu klatek szykuje się niezła impreza 8)

Dorotko, tylko nie zapomnijcie wziąć ze sobą zagrychę i zapojkę :mrgreen:
ObrazekObrazek

lusesita

Od: Pon wrz 28, 2009 11:56

[poprzednia][następna]