Kociaki ze szpitala w Otwocku proszą o DT! BARDZO PILNE !!!!

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon wrz 12, 2011 11:03 Re: Kociaki ze szpitala w Otwocku proszą o DT! BARDZO PILNE !!!!

AnnaM pisze:ee to ja myślałam, że to kocurek i że już oswojony... w takim wypadku to tylko Koteria, ale samochodu mama mi nie da :/

Aniu, pod ogon nie zaglądałam bo ciemnica. Nie ryzykowałabym z podwórkowym kotem przy kastracji u nas bez względu na płeć. Nie wiadomo jak sie zachowa w domu.Stres swoje robi.
Obrazek

Dla naszych Słoneczek [*] Kochamy i tęsknimy.

ASK@

Od: Czw gru 04, 2008 12:45

Adopcje: 10 >>

Post » Wto wrz 13, 2011 21:17 Re: Kociaki ze szpitala w Otwocku proszą o DT! BARDZO PILNE !!!!

Biała była u weta wczoraj- podejrzewamy FIP :( obyśmy się mylili... obserwujemy kicię, kciuki bardzo potrzebne.

Pozostałe dostały dzisiaj drugą dawkę odrobaczenia, mają się bardzo dobrze.
http://www.otwock.toz.pl
Oficjalna strona internetowa Towarzystwa Opieki nad Zwierzętami w Polsce Oddział w Otwocku. Serdecznie zapraszamy!

AnnaM

Od: Nie wrz 05, 2010 21:32

Post » Śro wrz 14, 2011 5:05 Re: Kociaki ze szpitala w Otwocku proszą o DT! BARDZO PILNE !!!!

AnnaM pisze:Biała była u weta wczoraj- podejrzewamy FIP :( obyśmy się mylili... obserwujemy kicię, kciuki bardzo potrzebne.

Pozostałe dostały dzisiaj drugą dawkę odrobaczenia, mają się bardzo dobrze.

:cry: :ok:
Obrazek

Dla naszych Słoneczek [*] Kochamy i tęsknimy.

ASK@

Od: Czw gru 04, 2008 12:45

Adopcje: 10 >>

Post » Śro wrz 21, 2011 19:35 Re: Kociaki ze szpitala w Otwocku proszą o DT! BARDZO PILNE !!!!

Biała ma koci katar. Co do FIPa są wątpliwości, więc zobaczymy co czas pokaże.

Trójka czarno-białych rozrabia, bawi się i rośnie :)

Ich ogłoszenia krążą już w internecie- niestety na razie cisza.

Nadal szukamy TDT, DT, DS !
Oficjalna strona internetowa Towarzystwa Opieki nad Zwierzętami w Polsce Oddział w Otwocku. Serdecznie zapraszamy!

AnnaM

Post » Nie paź 02, 2011 7:13 Re: Kociaki ze szpitala w Otwocku proszą o DT! BARDZO PILNE !!!!

Jak u kociaków ?
Obrazek
Robimy bannery na prośbę.

Teeo

Od: Sob wrz 03, 2011 22:12

Post » Nie paź 02, 2011 13:04 Re: Kociaki ze szpitala w Otwocku proszą o DT! BARDZO PILNE !!!!

Czarno-biały Ramzes- 23 września pojechał do nowego domu! :) :kotek:

Biało-szary kotek, okazał się być kotką i cały czas jest leczona na koci katar.
Niestety nie daje się jeszcze głaskać- taka trochę z niej dzikuska.

Czarny i czarno-biały kotek z plamką na nosie- nadal czekają na adopcję w klatce :(

AnnaM

[poprzednia]