_______________________________________________________ Jakie nudne byłoby życie gdyby nie ten rząd. Nie, za PO nie było lepiej. Ludzie tyrali za 1.200 brutto. Afera goniła aferę Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.
_______________________________________________________ Jakie nudne byłoby życie gdyby nie ten rząd. Nie, za PO nie było lepiej. Ludzie tyrali za 1.200 brutto. Afera goniła aferę Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.
Zzuzu, czy Frania się przed Baltkiem też tak wdzięczyła, ocierała o niego i o drzwi? Bo normalnie panna mi Mieczysława jawnie podrywa Budzi się we mnie przedwieczny gniew teściowej
Mały dostał wkurwa jak mu chciałam założyć sweterek - darł ryja na całe gardło i się wyrywał. Po dwóch próbach odpuściłam, z reszta mały chu..ek i tak go sobie ściąga Pojadł i poszedł spać. Będzie spokój jakiś czas
No tak w końcu jak już pisałam na wątku Tri tylko kocie ci..ki piją mleko i noszą sweterki w kolorze rażąco pomoarańczowym Prawdziwi faceci jedzą tylko kurczaka z marchewką!
EDIT: Zostałam znów umyta (nie pozwalam mu za bardzo żeby ode mnie czegoś nie podłapał, mam już ręce całe wysuszone od ciągłego mycia i dezynfekowania ).