Dwie MONSTRUALNE KROWY! Jedzą!!! DT goły i wesoły ;)

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto wrz 13, 2011 20:42 Re: Dwie MONSTRUALNE KROWY! Jedzą!!! DT goły i wesoły ;)

Wielbłądzio pisze:To jutro wyślę Ci Julka.
Przecież on podobno też jest kobietą :ryk:

Jednak oszczędziłaś obszczymurka 8) , a już myślałem że w razie czego zobaczę " trofeum " rozwieszone na ścianie 8) :wink:

bubor

Od: Czw maja 24, 2007 18:25

Post » Wto wrz 13, 2011 20:44 Re: Dwie MONSTRUALNE KROWY! Jedzą!!! DT goły i wesoły ;)

Tak, chwilowo został przy życiu, spakował plecaczek i z niecierpliwością Cię wypatruje :twisted:
Lisiaczku[`] herszcie nasz, nie ma nas bez Ciebie :( Nunku[`] krowinko najpiękniejsza :( Plupluniu głupiąteczko[`]
07.03.2019 KONIEC WSZYSTKIEGO, KONIEC MNIE: Busiunia [`]
16.05.2017 PĘKŁO MI SERCE: Żabciu najukochańszy Skarbie[`]
Maciejku[`] Buniu[`] Placuniu[`] Glamutku[`] Bidonku[`] Tadzinko[`] Gadziu złotooka[`]

Wielbłądzio

Od: Sob mar 25, 2006 15:11

Post » Wto wrz 13, 2011 20:55 Re: Dwie MONSTRUALNE KROWY! Jedzą!!! DT goły i wesoły ;)

Wielbłądzio pisze:Tak, chwilowo został przy życiu, spakował plecaczek i z niecierpliwością Cię wypatruje :twisted:

Miło mi że wzięłaś pod uwagę moje wielokrotne prośby dotyczące jego ułaskawienia 8)

bubor

Post » Wto wrz 13, 2011 23:19 Re: Dwie MONSTRUALNE KROWY! Jedzą!!! DT goły i wesoły ;)

Przy tych gnojkach to chyba trochę podobnie jak przy ludzkich dzieciach. Dopiero co pozbierałam zawartość mojej paznokciowej kosmetyczki, którą całą wypatroszyły, a one zdążyły już ukraść ze zlewu i wywlec na środek pokoju mokry zmywak :twisted:
Głowa mi pęka, mam dosyć.
Jutro chyba szczepienie, ale wcale nie jestem tego taka pewna, bo cały czas s**ją na półrzadko :roll:
Lisiaczku[`] herszcie nasz, nie ma nas bez Ciebie :( Nunku[`] krowinko najpiękniejsza :( Plupluniu głupiąteczko[`]
Maciejku[`] Buniu[`] Placuniu[`] Glamutku[`] Bidonku[`] Tadzinko[`] Gadziu złotooka[`]

Wielbłądzio

Post » Śro wrz 14, 2011 21:17 Re: Dwie MONSTRUALNE KROWY! Jedzą!!! DT goły i wesoły ;)

Wielbłądzio pisze:Jutro chyba szczepienie

Niestety nie udało nam się zaszczepić Krówek, ponieważ zostałyśmy wyrzucone z lecznicy przez pewnego gada rodzaju żeńskiego, który weterynarzem nie jest, właścicielem ani pracownikiem lecznicy także, ale się rządzi jak nie wiem co.

Trzeba teraz poszukać innej lecznicy, w której majątku Wielbłąd nie straci, a i lekarze będą kompetentni.
♪♫♬ ♪

*anika*

Od: Pon mar 28, 2005 20:15

Post » Śro wrz 14, 2011 22:36 Re: Dwie MONSTRUALNE KROWY! Jedzą!!! DT goły i wesoły ;)

Ano niestety właśnie tak.
Doktor M. jest świetnym, konkretnym i utalentowanym wetem (i wcale to nie jest z mojej strony ironia), ale niestety, po pierwsze: nie potrafi oddzielić życia prywatnego od zawodowego, po drugie: daje sobą rządzić również w zawodowych decyzjach osobie, która nie posiada w tym kierunku żadnych kompetencji, a po trzecie... Po trzecie i każde kolejne: szkoda gadać. W skrócie można ująć to tak, że wskutek PEWNYCH pozakocich postępków Pana Doktora & moich oraz wskutek plotek, rozniesionych przez pewną bezmyślną osobę z pewnego podforum, oficjalna (tj. jedyna jawna) oblubienica Doktora w przypływie nienawiści i zazdrości rzuciła się dziś na mnie z buzią (żeby nie było, że w ogóle weszłam do lecznicy: ja nie weszłam, za to ona specjalnie wyszła, zorientowawszy się, że ja pewnie czekam gdzieś w pobliżu na zewnątrz) i poinformowała mnie, że "moje tymczasy nie zostaną przyjęte".
Aha. Gdyby ktoś nie łapał się w sprawie. "Gad rodzaju żeńskiego", jak zgrabnie sklasyfikowała rzeczone indywiduum Anika, oczywiście nie jest bynajmniej - co też napisała już Aneta - pracownicą lecznicy i nie posiada ani śladu stosownego wykształcenia.
Jai guru deva OM, nothing`s gonna change my world...

Ogromna szkoda, bo fachowcem doktor M. jest doskonałym i z wielką niechęcią będę zmuszona znowu zacząć tułać się po obcych lecznicach. Ale cóż, jak to mawiają niektórzy: wyżej dupy nie skoczysz, a z koniem kopać się nie warto. Szkoda też, że na wszystkim mają sporą szansę stracić przede wszystkim koty :(

Chłopcy dostali po kapsułce Espumisanu na wypadek, gdyby w ich spuchniętych brzuszkach było tylko powietrze. Najedli się chrupek i śpią na dywanie zwinięci w yin & yang :1luvu: Kupy nadal rzadkie. Jeśli nic się nie zmieni, prawdopodobnie jutro/pojutrze wybierzemy się na Lanciego. Nie wiem tylko, kto zapłaci za tę wizytę i za szczepionki po rynkowych cenach - bo ja ŻADNĄ dodatkową gotówką nie dysponuję i m.in. dlatego ogromnie ważne było dla mnie leczenie tymczasów u kogoś zaprzyjaźnionego :(

Ech życie i ech moja dobroduszna naiwności :oops:

EDIT: chyba niepotrzebne detale
Ostatnio edytowano Czw wrz 15, 2011 1:56 przez Wielbłądzio, łącznie edytowano 1 raz

Wielbłądzio

Post » Śro wrz 14, 2011 22:49 Re: Dwie MONSTRUALNE KROWY! Jedzą!!! DT goły i wesoły ;)

:)

bubor

Post » Śro wrz 14, 2011 22:51 Re: Dwie MONSTRUALNE KROWY! Jedzą!!! DT goły i wesoły ;)

bubor pisze::)

Pawełku, co Cię w tym wszystkim cieszy...? Bo mnie i Anice wszystkie członki poopadały i aż do teraz nie chcą się podnieść :roll:

Wielbłądzio

Post » Śro wrz 14, 2011 22:57 Re: Dwie MONSTRUALNE KROWY! Jedzą!!! DT goły i wesoły ;)

Wielbłądzio pisze:
bubor pisze::)

Pawełku, co Cię w tym wszystkim cieszy...? Bo mnie i Anice wszystkie członki poopadały i aż do teraz nie chcą się podnieść :roll:

Cieszy mnie fakt że opisujesz Krówskie przypadki i sposób w jaki to robisz 8)

bubor

Post » Śro wrz 14, 2011 23:05 Re: Dwie MONSTRUALNE KROWY! Jedzą!!! DT goły i wesoły ;)

Kociaki chore, luba naszego pana doktora nas wygnała, kasy nie mamy... A Ty się cieszysz :roll: ?

Wielbłądzio

Post » Śro wrz 14, 2011 23:34 Re: Dwie MONSTRUALNE KROWY! Jedzą!!! DT goły i wesoły ;)

Ja nie wiem, co tym kotom jest.
Przespały się, znów nażarły, teraz znów szaleją. A brzuchy napuchnięte jak piłki :(
Aha, Bratusiowi powychodziły jeszcze obie trzecie powieki :(

Wielbłądzio

Post » Czw wrz 15, 2011 13:58 Re: Dwie MONSTRUALNE KROWY! Jedzą!!! DT goły i wesoły ;)

Po Espumisanie brzuszki znacznie mniejsze. Niemniej jednak wg mnie ciągle jeszcze coś tam się w nich dzieje, poza tym kupska nadal rzadkie, także moim zdaniem na króweczki powinien chociaż zerknąć jakiś wet :?

EDIT: Niestety, brzuszek Bratunia znowu spuchnięty jak nie wiadomo co :(
Dzieciak siedzi mi właśnie na kolanach, mruczy i opiera łapeczkę na blacie...

Następny Espumisan...? A może nie ma sensu podawać go w ciemno...?
Ostatnio edytowano Czw wrz 15, 2011 14:15 przez Wielbłądzio, łącznie edytowano 1 raz

Wielbłądzio

Post » Czw wrz 15, 2011 14:14 Re: Dwie MONSTRUALNE KROWY! Jedzą!!! DT goły i wesoły ;)

:(

Ostatnio tak rzadko zaglądam. Na miau sporadycznie na kilku wątkach. Cały czas :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: bo jak wiesz: I love krowe :lol:

(kurcze, nie wiem jak pomóc? :oops: Mogłabym tylko bazarkowo, ale teraz nic nie idzie. Nie wiem, ale mam odczucia, że i bazarki tak sobie :( )
Obrazek Obrazek
W moim domu koty bawią się strzykawkami. A jednak patologia czai się gdzie indziej...

joshua_ada

Od: Pon gru 03, 2007 8:41

Post » Czw wrz 15, 2011 14:17 Re: Dwie MONSTRUALNE KROWY! Jedzą!!! DT goły i wesoły ;)

Ja też love krowe, a takie jak te to już w ogóle :1luvu: :1luvu: :1luvu:

Martwię się, mam nadzieję, że Zosi w wolnej chwili uda się ustalić warunki dalszej współpracy/jej zaniechania z formalnym właścicielem lecznicy B. :roll: ... Nie wiem tylko, czy tym razem to cokolwiek da, skoro tak naprawdę wcale nie decyduje właściciel-wet, tylko jakaś samozwańcza pani na włościach, z wykształcenia filolog jako i ja :roll:
A tak w ogóle, ponieważ jest to już drugi raz, kiedy jestem z tej lecznicy wyrzucana z chorymi zwierzakami (tym razem nawet przez osobę, które w ogóle nie jest pracownikiem), wkurw mnie znowu zaczął ogarniać i coraz poważniej zastanawiam się nad zgłoszeniem tego faktu do stosownej instancji. Świadka mam.

Wielbłądzio

Post » Czw wrz 15, 2011 14:43 Re: Dwie MONSTRUALNE KROWY! Jedzą!!! DT goły i wesoły ;)

Wielbłądzio pisze:Następny Espumisan...? A może nie ma sensu podawać go w ciemno...?

Ja myślę, że nie zaszkodzi podać :roll:
♪♫♬ ♪

*anika*

Od: Pon mar 28, 2005 20:15

[poprzednia][następna]