U Gryzi koty3. Gala, Stefan, Mirmiłek, Wiki [']. tęsknię ...

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Sob sie 13, 2011 7:55 Re: Redziaki Gryzi. Gala, Stefan, Mirmiłek [']. Wiki szuka DS!

Cały czas nie mogę się pogodzić ze śmiercią Mirmiłka....

pół roku temu rozważaliśmy z TŻ przeprowadzkę, zawetowałam właśnie z powodu Mirmiłka... Mirmiłek umarła jak żyła- po cichu, jakby nie chciała przeszkadzać... jakby wiedziała:(
po prostu zniknęła...

Fruzia.... Marea strasznie mi przykro....

PS. wczoraj mazurska Anka uznała że za mało się angażuję i że mruffka nie ma spokojnie wyjeżdżać
viewtopic.php?f=1&t=119944&p=7829214#p7829214

Poker71

Od: Nie lip 01, 2007 15:03

Post » Pt wrz 02, 2011 14:20 Re: Redziaki Gryzi. Gala, Stefan, Mirmiłek [']. Wiki szuka DS!

ciągle mi nieswojo... co którys dzień odruchowo patrzę na balkon za Mirmisiem.

Dziś za to sobie ulżyłam. I jakoś mi nie wstyd :oops:

Od jakiegoś czasu na trawniku przed balkonem kręcą się dzieciaki, coraz mniej się kręcą bo gonię (plac zabaw jest gdzie indziej :evil: a ja nie lubię tałatajstwa pod oknami bo koty płoszą).
Więc wredna jestem.

Ale dziś gnojki pobiły wszystko.

Zwykle jestem w domu i pracuję, ale tego nie widac bo mam rolety ściągnięte. Siedzę, klepię w komputer.... i słyszę za oknem jakieś szczyle.

Więc wyglądam... i WTF?

Szczyle (około 7lat) wspinają się na murek od balkonu 8O zaglądają i ..... próbują wleźć! Nosz fak?!?!?

Takim pięknym wyrafinowanym bluzgiem od serca puściłam że aż się budowlańcy z naprzeciwka zamknęli z wrażenia. Coś o wyrywaniu też było :evil:

Następnym razem będę rzucać nie tylko mięsem ale i przedmiotami. Ciężkimi :evil:

Po cichu liczę że się któryś gówniarz poskarży i rodzic przyleci za te bluzgi. Ale będę mieć używanie! :twisted:

edit: gnojki wcięło od tego czasu jak zwiali.... błagam powiedzcie że polecieli naskarżyć... aż się cieszę na samą myśl 8)

Poker71

Post » Pt wrz 02, 2011 20:55 Re: Redziaki Gryzi. Gala, Stefan, Mirmiłek [']. Wiki szuka DS!

Rodzice to pryszcz, gorzej jak starsi braciszkowie bez karków przylezą ci szyby powybijać...
No, ale osobiście ci się nie dziwię, do wścibskich dzieci mam stosunek podobny. :evil:

Megana

Od: Śro gru 31, 2008 1:14

Post » Pt wrz 02, 2011 21:19 Re: Redziaki Gryzi. Gala, Stefan, Mirmiłek [']. Wiki szuka DS!

Megana pisze:Rodzice to pryszcz, gorzej jak starsi braciszkowie bez karków przylezą ci szyby powybijać...
No, ale osobiście ci się nie dziwię, do wścibskich dzieci mam stosunek podobny. :evil:

Osiedle nowe, rodzice młodzi, starszych braci brak.

Niestety na skargę nie poleźli. Ale TŻta poinformowałam- też ma niecne plany :twisted:

Poker71

Post » Wto wrz 13, 2011 19:27 Re: Redziaki Gryzi. Gala, Stefan, Mirmiłek [']. Wiki szuka DS!

Wikuś i Gryzelda mają wspólną pasję.

Ćmy.

Zamknęłam się w pokoju, się boję.

Poker71

Post » Wto wrz 13, 2011 19:53 Re: Redziaki Gryzi. Gala, Stefan, Mirmiłek [']. Wiki szuka DS!

Poker71 pisze:Wikuś i Gryzelda mają wspólną pasję.

Ćmy.

Zamknęłam się w pokoju, się boję.

U mnie tez - wleci ćma i od razu wrażenie, że w mieszkaniu pojawiło się stado bizonów :)
"Koty trzeba chwalić, robia się od tego bardziej puchate"

taizu

Od: Śro gru 30, 2009 23:05

Post » Wto wrz 13, 2011 20:23 Re: Redziaki Gryzi. Gala, Stefan, Mirmiłek [']. Wiki szuka DS!

bizony to byłby lajcik

to są bizony latające po ścianach i suficie :/

Poker71

Post » Wto wrz 13, 2011 20:27 Re: Redziaki Gryzi. Gala, Stefan, Mirmiłek [']. Wiki szuka DS!

Poker71 pisze:bizony to byłby lajcik

Sciany też :mrgreen:
Ale siedmiokilowe bizony biegające po człowieku to juz jest coś :mrgreen:
"Koty trzeba chwalić, robia się od tego bardziej puchate"

taizu

Od: Śro gru 30, 2009 23:05

Post » Sob wrz 17, 2011 10:39 Re: Redziaki Gryzi. Gala, Stefan, Mirmiłek [']. Wiki szuka DS!

taizu pisze:
Poker71 pisze:bizony to byłby lajcik

Sciany też :mrgreen:
Ale siedmiokilowe bizony biegające po człowieku to juz jest coś :mrgreen:

bizony są właśnie na etapie wojny podjazdowej. z powodu drapaka od sei :twisted: cholera, są dwa drapaki a one i tak muszą się żreć!

w nocy, oczywiście.

Poker71

Post » Sob wrz 17, 2011 20:46 Re: Redziaki Gryzi. Gala, Stefan, Mirmiłek [']. Wiki szuka DS!

Oczywiście. :mrgreen:

Megana

Post » Wto wrz 20, 2011 11:04 Re: Redziaki Gryzi. Gala, Stefan, Mirmiłek [']. Wiki szuka DS!

Ależ jej do twarzy w tych czerwonych szeleczkach :ok:
Chodzisz z nią na wentylację? :lol:
Obrazek Obrazek
Obrazek

passa

Od: Wto maja 19, 2009 13:46

Post » Czw wrz 22, 2011 19:34 Re: Redziaki Gryzi. Gala, Stefan, Mirmiłek [']. Wiki szuka DS!

Ja się wścieknę.
Siedzę przy kompie i grzecznie pracuję.
Nagle za oknem miauki. Początkowo nie reagowałam bo Burasia miauczy jak głupia jak myszę złapie (dyskutować z nią chce???). Za chwilę znowu. Trochę za głośne i natarczywe jak na Burasię.
Won TŻta na balon w samych gaciach, z latarką.

Epilog jest taki że wyleciałam z domu w niezapiętych spodniach i laczkach bo wypatrzył małe coś między samochodami 8O

Małe coś jak zakiciałam mało nóg nie połamało, z rozbiegu mi na nogi skoczył. Brudna jak siedem nieszczęść miesięczna krówka. W domu natychmiast wlazła do pościeli i zasnęła. Poza brudem stan bdb, odkarmiona, bez pcheł, oczy czyste (jeszcze niebieskie!)

Kuźwa, jakiś debil wyrzucił kociaka na dwór! Samotne oswojone i niezapchlone kociaki nie spadają z nieba na środek osiedla!

A w domu Wikusia Felv+...

ratunku :(

Poker71

Post » Czw wrz 22, 2011 19:38 Re: DT Gryzi. Gala, Stefan, Mirmiłek [']. Wiki szuka DS! RATUNKU

Młode nie je jeszcze stałej karmy. Włazi do miski, wącha i nie kuma. Ale mleko doi jak głupie, bardzo głodne musiało być.

Poker71

Post » Czw wrz 22, 2011 20:44 Re: DT Gryzi. Gala, Stefan, Mirmiłek [']. Wiki szuka DS! RATUNKU

Czy to się nazywa dokocenie expresowe? 8O

Megana

Post » Czw wrz 22, 2011 20:47 Re: DT Gryzi. Gala, Stefan, Mirmiłek [']. Wiki szuka DS! RATUNKU

Megana pisze:Czy to się nazywa dokocenie expresowe? 8O

mowy nie ma. nie ma takiej opcji :/
zaczynam mieć uraz do dżwięków na balkonie, w zeszłym roku w ten sposób trafiły do mnie 3 kukuły i zanim znalazły domy to mnie wykończyły nerwowo.

mam DT awaryjny, ale bardzo awaryjny więc jakby ktoś miał kogos kto chce kociaka na cito albo ma miejsce dla grzdyla...

Poker71

[poprzednia][następna]