PUFFOWISKO ® - Puffy ® dla kotów...+ Filcowa Nora ;)

Indywidualne aukcje na kocie potrzeby

Post » Wto wrz 06, 2011 14:23 Re: PUFFOLOGIA STOSOWANA - legowiska,puffki - pufa na KK :)

anusia27 pisze:A ja nadal czekam i czekam na moje puffki :roll:
Kiedy je wysłałaś? Bo jak w piątek 26.08 , to już przecież powinny dojść...

Reklamacje mozna wnosic po uplywie 14 dni od nadania,wedlug regulaminu PP. Aczkolwiek nigdy mi sie nie zdarzylo,zeby przesylka nie dotarla...
Obrazek Obrazek
Obrazek

passa

Od: Wto maja 19, 2009 13:46

Post » Śro wrz 07, 2011 11:14 Re: PUFFOLOGIA STOSOWANA - legowiska,puffki - pufa na KK :)

passa pisze:
anusia27 pisze:A ja nadal czekam i czekam na moje puffki :roll:
Kiedy je wysłałaś? Bo jak w piątek 26.08 , to już przecież powinny dojść...

Reklamacje mozna wnosic po uplywie 14 dni od nadania,wedlug regulaminu PP. Aczkolwiek nigdy mi sie nie zdarzylo,zeby przesylka nie dotarla...

daj mi na pw nr nadania,to ja sprawdzę na poczcie
Obrazek Asia 1.02.2010 (*)- śpij malutka:( Zawsze będziemy o Tobie pamiętać.
Obrazek Gosiek i Szarcia.Obrazek ZAPRASZAMY

anusia27

Od: Pt kwi 02, 2010 10:35

Post » Pt wrz 09, 2011 19:51 Re: PUFFOLOGIA STOSOWANA - legowiska,puffki - pufa na KK :)

Puffka bardzo ładna i solidnie zrobiona :)

Obrazek

Obrazek

Jak widać , nie będzie bezrobotna :lol:

anusia27

Post » Sob wrz 10, 2011 15:23 Re: PUFFOLOGIA STOSOWANA - legowiska,puffki - pufa na KK :)

anusia27 pisze:Obrazek

Uroczy koteczek ;)
Obrazek Obrazek
Obrazek

passa

Post » Pon wrz 12, 2011 15:43 Re: PUFFOLOGIA STOSOWANA - legowiska,puffki...PUFF-PAFF:jesień;)

Jesieni co prawda jeszcze nie ma w powietrzu,ale jest w sklepach...
Dlatego puffką nr 13 uroczyście inauguruję sezon na puffki duże,wygodne,milusie w dotyku...i praktyczne. Każdy,kto dotąd musiał brać legowisko pod pachę,celem dostarczenia go wraz z kotem np. do hoteliku,może sobie taką puffkę chwycić za uchwyt,zawiesić na łokciu,co kto woli. Jest przy tym lekka,jak wszystkie puffki tu wystawiane.
Zdecydowanie oryginalna - próżno takiej szukać w sklepach z zaopatrzeniem dla zwierząt.I sądzę też,że żaden kot się nie oprze ;)

Wszystkim,którzy cierpliwie fotografują swoje koty na puffkach i wstawiają tu zdjęcia bardzo dziękuję - staram się uzupełniać nimi galerię kotów puffowych w pierwszym poście.
Moje dzikusy dorobiły się już dzięki puffkom nawet nowych misek... :1luvu:
Obrazek Obrazek
Obrazek

passa

Post » Pon wrz 12, 2011 15:57 Re: PUFFOLOGIA STOSOWANA - legowiska,puffki - pufa na KK :)

passa pisze:
anusia27 pisze:Obrazek

Uroczy koteczek ;)

zwłaszcza jak śpi;)

Ja mam dwie koteczki :1luvu: i stąd moje pytanie,czy będzie może jeszcze pufka w kolorze niebieskim?(chyba najładniejsza kolorystycznie,ze wszystkich :) )

anusia27

Post » Pon wrz 12, 2011 16:02 Re: PUFFOLOGIA STOSOWANA - legowiska,puffki - pufa na KK :)

anusia27 pisze:Ja mam dwie koteczki :1luvu: i stąd moje pytanie,czy będzie może jeszcze pufka w kolorze niebieskim?(chyba najładniejsza kolorystycznie,ze wszystkich :) )
Jak chcesz,to będzie :lol: Materiał jest w każdym razie i jeszcze go na nic konkretnego nie przerobiłam. Mów - i robimy ;)
Obrazek Obrazek
Obrazek

passa

Post » Pon wrz 12, 2011 17:38 Re: PUFFOLOGIA STOSOWANA - legowiska,puffki...PUFF-PAFF:jesień;)

Cześć a czy jest możliwa puffka taka jak nr 11 czy 13 znaczy się duża (ewentualnie może byc ciut mniejsza) ale w kolorze ciemniejszego brązu bardziej czekoladowego ( albo cuś podobnego?) jakby byla to ja jestem chętna na październik bo nrazie urlop brak kasy.
Obrazek

http://www.kociarnia.opole.pl
Bazylku,Roberciku[*]Pamiętamy

daga80

Od: Pon paź 05, 2009 19:21

Post » Pon wrz 12, 2011 20:48 Re: PUFFOLOGIA STOSOWANA - legowiska,puffki - pufa na KK :)

passa pisze:
anusia27 pisze:Ja mam dwie koteczki :1luvu: i stąd moje pytanie,czy będzie może jeszcze pufka w kolorze niebieskim?(chyba najładniejsza kolorystycznie,ze wszystkich :) )
Jak chcesz,to będzie :lol: Materiał jest w każdym razie i jeszcze go na nic konkretnego nie przerobiłam. Mów - i robimy ;)

no to super robimy;)ale nie musisz się spieszyć ,bo mogę zapłacić dopiero pod koniec września,nie mniej jednak puffke zamawiam :kotek:

anusia27

Post » Pon wrz 12, 2011 23:19 Re: PUFFOLOGIA STOSOWANA - legowiska,puffki...PUFF-PAFF:jesień;)

Nr 13-rezerwacja na pw.Daga80-sprawdze jutro,prawdopodobnie będzie się dało.
Obrazek Obrazek
Obrazek

passa

Post » Wto wrz 13, 2011 18:03 Re: PUFFOLOGIA STOSOWANA - legowiska,puffki...PUFF-PAFF:jesień 2

Coś dla miłośników jaśniutkich beży...puffka nr 14 :D
Obrazek Obrazek
Obrazek

passa

Post » Wto wrz 13, 2011 20:15 Re: PUFFOLOGIA STOSOWANA - legowiska,puffki...PUFF-PAFF:jesień 2

Śliczności :D - sama bym się połozyła :D
Prawo i Sprawiedliwość jest najbardziej mściwym gangiem politycznym w Europie./Davies

Obrazek
"Lepiej czasem zapalić małą świeczkę, niż przeklinać mrok.."

morelowa

Od: Sob gru 19, 2009 10:38

Post » Wto wrz 13, 2011 20:19 Re: PUFFOLOGIA STOSOWANA - legowiska,puffki...PUFF-PAFF:jesień 2

Przepiękna!!!! A czy z tego samego materiału w jodełkę dałoby się uszyć parapetnik ok 55 cm x 30 cm z takimi taśmami do zatrzaśnięcia w oknie, zeby nie spadał? Może możnaby dodać jakieś elementy z tego materiału w kropki, z kt mam już puffkę (nr 7), bo pamiętam, ze pisałaś że jest go niedużo. Ale mi się spodobała ta jodełka!!
Sprawne Łapy Fizjoterapia Zwierząt http://sprawnelapy.pl/
Fundacja KOT http://fundacjakot.pl/

justyna p

Od: Pon paź 18, 2010 19:45

Post » Śro wrz 14, 2011 11:39 Re: PUFFOLOGIA STOSOWANA - legowiska,puffki...PUFF-PAFF:jesień 2

justyna p pisze:Przepiękna!!!! A czy z tego samego materiału w jodełkę dałoby się uszyć parapetnik ok 55 cm x 30 cm z takimi taśmami do zatrzaśnięcia w oknie, zeby nie spadał? Może możnaby dodać jakieś elementy z tego materiału w kropki, z kt mam już puffkę (nr 7), bo pamiętam, ze pisałaś że jest go niedużo. Ale mi się spodobała ta jodełka!!

Tak,aczkolwiek zielonego mam już marne resztki i nie widziałam go ostatnio w sklepie,więc pewnie "wyszedł". Jedyne,na co starczy,to obszycie nim taśmy parcianej i wszycie jej z dwóch stron w postaci takich mini uchwytów.
Obrazek Obrazek
Obrazek

passa

Post » Śro wrz 14, 2011 13:18 Re: PUFFOLOGIA STOSOWANA - legowiska,puffki...PUFF-PAFF:jesień 2

O właśnie o takie delikatne akcenty mi chodziło! :D To sie ustawiam w puffkową kolejkę :mrgreen:
Sprawne Łapy Fizjoterapia Zwierząt http://sprawnelapy.pl/
Fundacja KOT http://fundacjakot.pl/

justyna p

Od: Pon paź 18, 2010 19:45

[poprzednia][następna]