wspólne życie - wątek optymistyczny nieustająco :-)))

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto wrz 13, 2011 15:09 Re: wspólne życie - wątek optymistyczny :-)

kamari pisze:W odpowiedzi na stanowcze protesty wobec braku nowych zdjęć Pumy, postanowiłam nakręcić jej filmik. Filmik nakręciłam, tylko nie koniecznie o Pumie. To znaczy o Pumci też :mrgreen: ale chyba głównie o Rudym :ok: http://www.youtube.com/watch?v=EaHyD1tUN68

Słodziaki :love: :kotek: :love:

KociaMama63

Od: Pt sty 21, 2011 13:18

Post » Wto wrz 13, 2011 16:21 Re: wspólne życie - wątek optymistyczny :-)

kamari pisze:Film jest dziwny. Surrealistyczno - obyczajowo - odjechany. Z samymi brzydkimi aktorami. Bez akcji. Generalnie o niczym.
Ale jest magiczny. Teraz kocham ten dziwaczny początek i próbuję znaleźć film, żeby go sobie po prostu mieć i rozkoszować się nim w ciężkich chwilach.
Bardzo polecam, jeżeli macie możliwość - obejrzyjcie.

obejrzałam. Po raz kolejny.
Wcale nie jest surrealistyczny , jest po prostu świetny. Optymistyczny i zabawny a aktorzy wcale nie są jacyś szpetni. Niektórzy może nie są urodziwi, ale wszystkie postacie są na swój sposób wzbudzające sympatię. No i nie zgadzam się że jest to film o niczym , co to to nie :mrgreen:
cukier krzepi

jokototo

Od: Nie sty 24, 2010 15:18

Post » Wto wrz 13, 2011 16:34 Re: wspólne życie - wątek optymistyczny :-)

jokototo pisze:
kamari pisze:Film jest dziwny. Surrealistyczno - obyczajowo - odjechany. Z samymi brzydkimi aktorami. Bez akcji. Generalnie o niczym.
Ale jest magiczny. Teraz kocham ten dziwaczny początek i próbuję znaleźć film, żeby go sobie po prostu mieć i rozkoszować się nim w ciężkich chwilach.
Bardzo polecam, jeżeli macie możliwość - obejrzyjcie.

obejrzałam. Po raz kolejny.
Wcale nie jest surrealistyczny , jest po prostu świetny. Optymistyczny i zabawny a aktorzy wcale nie są jacyś szpetni. Niektórzy może nie są urodziwi, ale wszystkie postacie są na swój sposób wzbudzające sympatię. No i nie zgadzam się że jest to film o niczym , co to to nie :mrgreen:

:mrgreen: No nie powiesz, aktorzy jakby specjalnie dobrani według stopnia brzydoty :mrgreen:
Nie pamiętam, jak się nazywa ta niemiecka aktorka, ale uwielbiam kobietę i obejrzałam wszystko dostępne z nią filmy.

A film o niczym - o przyjaźni, miłości i rodzinie :roll: Normalka.
Obrazek
Obrazek

kamari

Od: Pt lip 04, 2008 6:20

Post » Wto wrz 13, 2011 16:52 Re: wspólne życie - wątek optymistyczny :-)

Marianne Sägebrecht, tek , klasa. Ona nie jest jakaś strasznie brzydka, tyle że taka ...puszysta ( http://www.actricesdefrance.org/filmos/docs/Marianne_Sagebrecht/Marianne_Sagebrecht.html :mrgreen: ). Widziałam jeszcze "Cukiereczek", też niczego sobie. Na allego można kupić trójpak "Bagdad" ,"Cukiereczek" i "Rozalka idzie na zakupy" . Muszę poszukać tego trzeciego bo nie widziałam
Ostatnio edytowano Wto wrz 13, 2011 17:27 przez jokototo, łącznie edytowano 1 raz
cukier krzepi

jokototo

Post » Wto wrz 13, 2011 17:27 Re: wspólne życie - wątek optymistyczny :-)

jokototo pisze:Marianne Sägebrecht, tek , klasa. Ona nie jest jakaś strasznie brzydka, tyle że taka ...puszysta. Widziałam jeszcze "Cukiereczek", też niczego sobie. Na allego można kupić trójpak "Bagdad" ,"Cukiereczek" i "Rozalka idzie na zakupy" . Muszę poszukać tego trzeciego bo nie widziałam

Widziałam wszystkie, wszędzie jest genialna :ok:

A tu Bagdad Cafe w naszym wydaniu http://www.youtube.com/watch?v=Do_0ZIKDCF4 czyli jak cierpliwą miłością można zmusić Ominię do przyjaźni :D W roli głównej, wbrew pozorom, występuje Niusia :1luvu:

Zarówno sobie, jak i wielu osobom na forum, stawiam Niusię za przyklad :ok: Od dziś będę patrzeć na nią z jeszcze większym zachwytem :D
Obrazek
Obrazek

kamari

Post » Wto wrz 13, 2011 17:29 Re: wspólne życie - wątek optymistyczny :-)

dorzuciłam jeszcze powyżej link do fotki, bo za duża żeby całą tu wkleić :D. Ale wylewna kicia, mój Gamoń też miewa takie fazy , łasi się do sąsiadki która za nim nie przepada , kiedyś strzelił jej z szafki barana w środek czoła :D
cukier krzepi

jokototo

Post » Wto wrz 13, 2011 17:55 Re: wspólne życie - wątek optymistyczny :-)

Będąc u kamari, nie skupiałam się na zdjęciach. Ale...
Taki ktoś wpasował się w torbę i bardzo był z siebie zadowolony :)
Obrazek

Antonio :1luvu:
Dedykacja specjalna - kto się tłumokiem urodził, walizką nigdy nie będzie!

casica

Od: Pt mar 30, 2007 22:12

Post » Wto wrz 13, 2011 18:03 Re: wspólne życie - wątek optymistyczny :-)

jeden kot na wynos :wink:
cukier krzepi

jokototo

Post » Wto wrz 13, 2011 18:08 Re: wspólne życie - wątek optymistyczny :-)

Dziękuję Casica za piękne zdjęcie :D

Antoni zawsze wydawał mi się mało urodziwym kotem :oops: Wiem, wiem, wszystkie koty są piękne :roll: Ale on ma tak blisko osadzone oczy i takie pod skosem. Jakoś nietypowo. Myślałam nawet, że to wynik wlewów, które dostawał, kiedy był maciupki (miał pp).
No ale ostatnio się dowiedziałam, że Antonio, to po prostu prawdziwy ryś 8O No wypisz wymaluj, byle bez chwostków na uszach :mrgreen:

tak wyglądał pierwszego dnia u nas

Obrazek
Obrazek
Obrazek

kamari

Post » Wto wrz 13, 2011 18:20 Re: wspólne życie - wątek optymistyczny :-)

Z przykrością prawdziwą muszę stwierdzić, że nic się nie znasz na kociej urodzie Mario :x
Antonio jest pięknym kotem, pięknym dorodnym burasem (a jak wiadomo nie ma nic ładniejszego ponad bure). Urodą może rywalizować tylko z Kitłasiem :1luvu:
Wszystkie Twoje koty są piękne, ale te dwa szczególnie :)

edit: nawet jako maluch z załzawionymi oczkami był piękny. I ma cos w spojrzeniu, charakter :ok:
Dedykacja specjalna - kto się tłumokiem urodził, walizką nigdy nie będzie!

casica

Od: Pt mar 30, 2007 22:12

Post » Wto wrz 13, 2011 18:27 Re: wspólne życie - wątek optymistyczny :-)

Też uważam, że buraski są najpiękniejsze (no i rude i srebrne tygryski, no i czarne też oczywiście :mrgreen: ).

Tylko te oczy Antonia mnie zawsze niepokoiły. Myślałam, że od wlewów (siadały mu nerki i musiał tego naprawdę dużo dostać), no więc myślałam, że słabo rozmasowywałam i zmienił mu się układ czaszki :roll: To pewnie głupie myślenie, zwłaszcza, że Antonio jest wielki, piękny i miziaty, ale tak mi zostało...jakby poczucie winy, że coś źle zrobiłam :oops:

Ale oglądałam ostatnio zdjęcia rysi, no i dokładnie tak wygląda Antonio :D
Obrazek
Obrazek

kamari

Post » Wto wrz 13, 2011 18:33 Re: wspólne życie - wątek optymistyczny :-)

kamari pisze:Też uważam, że buraski są najpiękniejsze (no i rude i srebrne tygryski, no i czarne też oczywiście :mrgreen: ).

To dokładnie tak, jak ja... :love: :kitty: :love: :kotek: :love: :kitty: :love:

KociaMama63

Od: Pt sty 21, 2011 13:18

Post » Wto wrz 13, 2011 18:38 Re: wspólne życie - wątek optymistyczny :-)

Zrobię sobie jeszcze mała reklamę :oops:

Zapraszam na nasz bazarek dla Omini, wystawiłam dzisiaj jeszcze ciepłe obrazy:

2. krajobraz z makami, obraz olejny na płótnie; wymiary 30 / 40 cm;
cena wywoławcza 40 zł

Obrazek

3. droga, obraz olejny na płótnie; wymiary 30 / 40 cm;
cena wywoławcza 40 zł

Obrazek

Jest tam też biżuteia wykonana przy pomocy kotów :ok: Może coś komuś przypadnie do gustu :D
Obrazek
Obrazek

kamari

Post » Wto wrz 13, 2011 18:57 Re: wspólne życie - wątek optymistyczny :-)

kamari pisze:Zrobię sobie jeszcze mała reklamę :oops:

Zapraszam na nasz bazarek dla Omini, wystawiłam dzisiaj jeszcze ciepłe obrazy:

2. krajobraz z makami, obraz olejny na płótnie; wymiary 30 / 40 cm;
cena wywoławcza 40 zł

Obrazek

3. droga, obraz olejny na płótnie; wymiary 30 / 40 cm;
cena wywoławcza 40 zł

Obrazek

Jest tam też biżuteia wykonana przy pomocy kotów :ok: Może coś komuś przypadnie do gustu :D

Piękne są te obrazy :1luvu: :1luvu: :1luvu:

juana

Od: Śro cze 15, 2011 7:19

Post » Wto wrz 13, 2011 19:22 Re: wspólne życie - wątek optymistyczny :-)

kamari pisze:Dziękuję Casica za piękne zdjęcie :D

Antoni zawsze wydawał mi się mało urodziwym kotem :oops: Wiem, wiem, wszystkie koty są piękne :roll: Ale on ma tak blisko osadzone oczy i takie pod skosem. Jakoś nietypowo. Myślałam nawet, że to wynik wlewów, które dostawał, kiedy był maciupki (miał pp).
No ale ostatnio się dowiedziałam, że Antonio, to po prostu prawdziwy ryś 8O No wypisz wymaluj, byle bez chwostków na uszach :mrgreen:

tak wyglądał pierwszego dnia u nas

Obrazek

A to z tyłu za Antkiem to różowe to gąbka jest? Jeeeny jak ja Ci zazdroszczę że takie rzeczy możesz trzymać "na wierzchu". U mnie już dawno byłaby zjedzona przez Sibel :crying: a wcześniej poszatkowana przez Mietka.

Grrrrr... chłop własnie uczy Mietka otwierać drzwi, no zwariował do reszty :|
Fundacja Tabby - Burasy i Spółka
https://www.facebook.com/BurasySp/

Mjeczysława Naczelnika Pszypatki
https://www.facebook.com/MjeczyslawNaczelnik/

tam jestem łapalna

Gibutkowa

Od: Pt wrz 04, 2009 17:23

[poprzednia][następna]