vailet pisze:Ja raczej podczytuję,ale aż się boję wejść
Dlaczego ?

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
olafen pisze:vailet pisze:Ja raczej podczytuję,ale aż się boję wejść
Dlaczego ?
vailet pisze:olafen pisze:vailet pisze:Ja raczej podczytuję,ale aż się boję wejść
Dlaczego ?
Bo niedawno straciłam młodziutką piękną półperską kotkę,a teraz mam następną i przez nią jestem na miau,by ją ratować.Bo poprzednio nic nie wiedziałam o kocich chorobach.Ciężko się czyta takie wątki bo zaraz wyję.
vailet pisze:Oj tak,to banerek z tą tri colorką.Jest od wielu miesięcy na miau,bo była od maleństwa chora.
Ostatnio była panika bo wytłukliśmy lamblie i dostała zapalenia żołądka i jelit+40 stopni gorączki.Na razie jest o niebo lepiej.To już druga część.
olafen pisze:vailet pisze:Oj tak,to banerek z tą tri colorką.Jest od wielu miesięcy na miau,bo była od maleństwa chora.
Ostatnio była panika bo wytłukliśmy lamblie i dostała zapalenia żołądka i jelit+40 stopni gorączki.Na razie jest o niebo lepiej.To już druga część.
A mogłabyś mi podać linka do jej wątku.
vailet pisze:olafen pisze:vailet pisze:Oj tak,to banerek z tą tri colorką.Jest od wielu miesięcy na miau,bo była od maleństwa chora.
Ja linka nie robiłam lecz ciotka kalair,ale klikniesz i już jesteś na wątku (w banerek) Jestem słaba komputerowo
olafen pisze:vailet pisze:olafen pisze:vailet pisze:Oj tak,to banerek z tą tri colorką.Jest od wielu miesięcy na miau,bo była od maleństwa chora.
Ja linka nie robiłam lecz ciotka kalair,ale klikniesz i już jesteś na wątku (w banerek) Jestem słaba komputerowo
Chyba znalazłam
viewtopic.php?t=126239
olafen pisze:Tylko trochę, bo bardziej skomplikowanych rzeczy nie potrafię robić
najszczesliwsza pisze:Jestem, czytam, poprosiłam by ktoś tu zajrzał...
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 38 gości