Rudaski ,Sibiś i Rilla,Violcia - wszystkie w DS !!!!

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim

Post » Pon wrz 12, 2011 19:48 Re: Sibiś, Rilla-szylcia, Merlin i Robin-rude w DT.Colin ma DS!!

Colin cudny :1luvu: Mój chrześniak :ryk: :ryk: :ryk:
Sherina pisała, że są telefony, ale na razie domki nie takie, jak być powinny.Trafią się fajne, bo kotki przecież super!
Nowy bazarek viewtopic.php?f=20&t=217527 Zapraszam

ewar

Od: Wto lis 06, 2007 20:17

Post » Wto wrz 13, 2011 6:51 Re: Sibiś, Rilla-szylcia, Merlin i Robin-rude w DT.Colin ma DS!!

Są pytania, są, sporo nawet..
Rilli nie ogłosiłam jeszcze :roll: dzisiaj zrobię, kurcze, ona taka maleńka i krucha. Bawi się cichutko, ani razu mnie nie zadrapała, nawet strzepuje nóżki jak wychodzi z kuwety. A jak rano weszłam do rudasków to masakra :twisted: od razu hoooopa na mnie, wczepiają się, trzeba być ubranym, na podłodze jakieś błoto, wszędzie błotne ślady łapek, wszystko porozciągane hihi. One się nie bawią, one rozszarpują, tajfuny. Każda kuleczka czy zabaweczka od razu w strzępkach, nawet pluszaki rozbebeszają.

Dzwonią głównie domy wychodzące, też takie które umówione już się nie odzywają, takie, którym kot nigdy w życiu nie wypadnie z okna, nie zawiśnie w uchyle. Były dwa domki, które chciały by im kota zawieżć do Mińska i Gliwic, pierwsze zdanie: Czy aktualne i kolejne, czy przywiozę kota.. nic o sobie, nic o kocie. Gdyby była to normalna rozmowa itp, wiecie o co chodzi, poprosiłabym kogoś o wizytę przedadopcyjną i zorganizowałoby się transport, ale nie tak. Kot ma być podstawiony pod nosek. Zresztą, ja po swojego kota jechałam do Wrocławia, kawał drogi, ten komu zależy, przyjedzie.
ObrazekObrazekObrazek

sherina

Od: Pt kwi 18, 2008 19:45

Post » Wto wrz 13, 2011 6:56 Re: Sibiś, Rilla-szylcia, Merlin i Robin-rude w DT.Colin ma DS!!

Oj skąd ja to znam!
Ja też miewałam telefony,czy kotek bedzie dowieziony na sobotę(telefon we czwartek wieczorem) do Katowic,bo chłopak ma urodziny! :evil: ,a gdy zapytałam,czy chłopak o tym wie, usłyszałam odpowiedź-nie!-to ma być niespodzianka!
Pomijam juz fakt,że nawet nie sprawdziła skąd jest kot,ale prezent dla chłopaka,który nawet nie wie,o takiej niespodziance??????-masakra!
ObrazekObrazekObrazek
Tylko przyjaciele słyszą Twój krzyk , gdy milczysz i widzą łzy, gdy się śmiejesz
"Boże , chroń mnie od fałszywych przyjaciół -z wrogami sobie poradzę"

kropkaXL

Od: Wto sie 12, 2008 14:18

Post » Wto wrz 13, 2011 7:03 Re: Sibiś, Rilla-szylcia, Merlin i Robin-rude w DT.Colin ma DS!!

Domki się znajdą :wink: powolutku. Trzeba przesiać tylko. :wink:
ObrazekObrazekObrazek

sherina

Post » Wto wrz 13, 2011 7:51 Re: Sibiś, Rilla-szylcia, Merlin i Robin-rude w DT.Colin ma DS!!

sherina pisze:Domki się znajdą :wink: powolutku. Trzeba przesiać tylko. :wink:

I tak należy do tego podchodzić :piwa: :lol: Nie nerwowo.Lula i Colin szybciutko znaleźli domki, takie, jakie być powinny.Z pozostałymi też tak będzie.Sherina, to denerwujące, wiem.Nie znoszę takich telefonów, staram się być miła i cierpliwa, ale w końcu się złoszczę.
Z tego, co piszesz Merlin i Robin są kapitalnymi kociakami :1luvu: Rozrabiają, bo młodość ma swoje prawa.Są we dwójkę, jest im raźniej.Sibiś ma trochę inny charakter, a Rilla to dziewczynka, fajnie,że delikatna i eteryczna.Pięknie umaszczone wszystkie bez wyjątku :1luvu:

ewar

Post » Wto wrz 13, 2011 12:51 Re: Sibiś, Rilla-szylcia, Merlin i Robin-rude w DT.Colin ma DS!!

Miałam iść do weta z rudasami, ale poczekam na tż, po 18.00 wróci to nas zawiezie. Oba gagatki są ciężkawe a jak jeszcze zaczną wywijać w transporterze :lol:
Wszystko śpi, cisza.
ObrazekObrazekObrazek

sherina

Post » Wto wrz 13, 2011 15:03 Re: Sibiś, Rilla-szylcia, Merlin i Robin-rude w DT.Colin ma DS!!

Witam. Ja jestem baaaaardzo chętna na Sibisia. U mnie byłby szczęśliwy i bezpieczny. Traktuję moje koty jak dzieci a mój mąż naszego kota nawet nazywa "synku".
Mój syn chodzi do technikum weterynaryjnego, bedzie więc i fachowa pomoc w razie czego.
ObrazekObrazek

Jagooda

Od: Czw wrz 08, 2011 12:47

Post » Wto wrz 13, 2011 16:50 Re: Sibiś, Rilla-szylcia, Merlin i Robin-rude w DT.Colin ma DS!!

Jagooda, no nie wytrzymam, jakoś nie wydaje mi się, że jesteś baaaaardzo zainteresowana małym. Cały czas piszesz w niemal każdym wątku o białasach z chęcią adoptowania, jak nie tu to tam. Miałaś przyjechać w niedzielę. Specjalnie nie oddalałam się pomimo pięknej pogody. Nie pojawiłaś się, nie zadzwoniłaś, ba a nawet nie wysłałaś smsa czy pw. Zadzwoniłaś przedwczoraj, mówiąc, że nadal jesteś zainteresowana a w niedzielę miałaś migrenę i się nie ruszałaś. Uważam, że można było dać znać.
Dla mnie to nie jest zainteresowanie kotem, może ja mam jakieś wypaczone wyobrażenie, uważam, że to jest nieodpowiedzialne. Nie jakieś nieporozumienie a właśnie nieodpowiedzialność.

edit: zadzwoniłaś wczoraj, pomyliło mi się..
Ostatnio edytowano Wto wrz 13, 2011 17:22 przez sherina, łącznie edytowano 1 raz
ObrazekObrazekObrazek

sherina

Post » Wto wrz 13, 2011 17:18 Re: Sibiś, Rilla-szylcia, Merlin i Robin-rude w DT.Colin ma DS!!

8O :cry:

ewar

Post » Wto wrz 13, 2011 17:26 Re: Sibiś, Rilla-szylcia, Merlin i Robin-rude w DT.Colin ma DS!!

Rudaski jakieś grzeczne od godziny, pewnie czują, że będzie wet grany.

Ewar co za minki?
ObrazekObrazekObrazek

sherina

Post » Wto wrz 13, 2011 17:31 Re: Sibiś, Rilla-szylcia, Merlin i Robin-rude w DT.Colin ma DS!!

witam 8) ten białasek rzeczywiście ślicznyObrazek przyszłam popodziwiać

Patmol

Od: Śro gru 30, 2009 14:03

Post » Wto wrz 13, 2011 17:34 Re: Sibiś, Rilla-szylcia, Merlin i Robin-rude w DT.Colin ma DS!!

sherina pisze:Rudaski jakieś grzeczne od godziny, pewnie czują, że będzie wet grany.

Ewar co za minki?

A jak myślisz?

ewar

Post » Wto wrz 13, 2011 17:36 Re: Sibiś, Rilla-szylcia, Merlin i Robin-rude w DT.Colin ma DS!!

ewar pisze:
sherina pisze:Rudaski jakieś grzeczne od godziny, pewnie czują, że będzie wet grany.

Ewar co za minki?

A jak myślisz?

chyba wiem

Patmol pisze:witam 8) ten białasek rzeczywiście ślicznyObrazek przyszłam popodziwiać

Witamy serdecznie :D
ObrazekObrazekObrazek

sherina

Post » Wto wrz 13, 2011 19:08 Re: Sibiś, Rilla-szylcia, Merlin i Robin-rude w DT.Colin ma DS!!

I jak malce po wizycie u weta?
ObrazekObrazekObrazek
Tylko przyjaciele słyszą Twój krzyk , gdy milczysz i widzą łzy, gdy się śmiejesz
"Boże , chroń mnie od fałszywych przyjaciół -z wrogami sobie poradzę"

kropkaXL

Od: Wto sie 12, 2008 14:18

Post » Wto wrz 13, 2011 19:38 Re: Sibiś, Rilla-szylcia, Merlin i Robin-rude w DT.Colin ma DS!!

Jestem, one były takie grzeczne :) tak samo jak podawałam tabletki, grzecznie łykały.
Chyba miały troszkę stracha, ale wszystko ok :) Teraz popatrzymy na gluty, czy dobrze się czują, raczej tak, sądząc po gonitwach.

Coś się wykroiło na jutro :wink: trzymajcie kciuki.

Kropko, a Ty miałaś jakieś telefony o burasiątka?
ObrazekObrazekObrazek

sherina

[poprzednia][następna]