Erin pisze:Dziękujemy Pogromca Misiu współpracować nie che, ale wrzucę jakąś wcześniejszą forteczkę. Proszę uprzejmie
Dziękuję ! No matko kochana, co za piękny kocur ! Wyjątkowy po prostu !
" There are people who have an extraordinary, spiritual connection with animals. And when such a man dies, it happens, that he connects with the animal that he was closest to and loved most. "
Tak, cudny jest Szkoda, że taki dzikus niereformowalny.
_______________________________________________________ Jakie nudne byłoby życie gdyby nie ten rząd. Nie, za PO nie było lepiej. Ludzie tyrali za 1.200 brutto. Afera goniła aferę Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.
Dziś było cudnie - słonecznie i ciepło. Zrobiłam 40 kilosków na rowerku, ale jestem padnięta. Zaraz idę Ranczo oglądać
_______________________________________________________ Jakie nudne byłoby życie gdyby nie ten rząd. Nie, za PO nie było lepiej. Ludzie tyrali za 1.200 brutto. Afera goniła aferę Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.
Cześć! Jak się spało? Mnie za krótko, tradycyjnie. Fajnie, że słonko świeci.
Franek, Tośka, Kredka i Lusi "Ludzi można z grubsza podzielić na dwie kategorie: miłośników kotów i osoby poszkodowane przez los." Oscar Wilde Lalunia [*] zawsze w naszych sercach
Wszystkie Twoje kotki są śliczne - nie będę wyróżniała żadnego Zawsze podziwiam przejechany dystans. Ja taki daleki po bardzo nierównej trasie przejechałam jeden jedyny raz w życiu gdy nie wiedziałam, że już jestem w ciąży
Cześć Kochani! Dziękujemy za miłe słowa Wczoraj MPusie szalały, jakby coś w nie wstąpiło. Chyba to przez pełnię
Erin pisze:Dziękujemy Pogromca Misiu współpracować nie che, ale wrzucę jakąś wcześniejszą forteczkę. Proszę uprzejmie
Erin, skąd masz takiego pięknego kota????
"Nigdy nie wiemy, kiedy widzimy kogoś PO RAZ OSTATNI..." "Kiedy się kogoś kocha to ten drugi ktoś nigdy nie znika" Moja Rodzina w Niebie:Tata(*),Mika(*),Mama(*),DeeDee(*), Adas(*), Lapcio(*),Kosiniak(*),Milenka(*), Nusia (*)Miluś(*)NUTKA!!(*)..Nie wierzę...
"Nigdy nie wiemy, kiedy widzimy kogoś PO RAZ OSTATNI..." "Kiedy się kogoś kocha to ten drugi ktoś nigdy nie znika" Moja Rodzina w Niebie:Tata(*),Mika(*),Mama(*),DeeDee(*), Adas(*), Lapcio(*),Kosiniak(*),Milenka(*), Nusia (*)Miluś(*)NUTKA!!(*)..Nie wierzę...
O, cześć Smartinki Tak, Misio stanowczo za chudy przy Sznycelku Fajny zbój z niego