Warszawa SM- CHORA ZBIERACZKA- problem trwa nadal...

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto wrz 13, 2011 12:53 Re: CHORA PSYCHICZNIE ZBIERACZKA- WAW- podobna sprawa, HELP!!!!!

michal_r pisze:Może Straż Miejska? Mają dział zajmujący się zwierzętami.

dzięki :)

Też to proponowałam p. Agacie*, ale twierdzi, że próbowała i skończyło się fiaskiem. Jeśli ktoś wie, do kogo się zwrócić, jak rozmawiać, będzie to cenna wskazówka :)

* imię zmienione dla dobra bohaterki, żeby nie trzeba było ciągle pisać opisowo
chętni na kota
-
Pozytywne myślenie wszystko odmieni - ja wierzę w świat bez bezdomnych, cierpiących psów i kotów jeszcze przed 40.
---
Poszukuję osoby która może pomóc w sterylizacji kotów bezdomnych w Polanowie oraz Nowym Miasteczku oraz osoby która odwiezie wiejską kotkę na zabieg pod Kielcami. Proszę o info na pw. Dziękuję :-)

VeganGirl85

Od: Śro gru 29, 2004 9:09

Post » Wto wrz 13, 2011 12:56 Re: CHORA PSYCHICZNIE ZBIERACZKA- WAW- podobna sprawa, HELP!!!!!

Aga, odezwę się ok. soboty. Teraz mam sajgon w pracy :( Trzeba tam wejść i zrobić zdjęcia. To potrzebne do nakazu.
Obrazek
UWAGA - Angalia to IKA 6 (na FB Krystyna Kowalska) nie wysyłajcie kotów!!!
http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=117164

Zofia.Sasza

Od: Wto wrz 09, 2008 15:02

Post » Wto wrz 13, 2011 12:57 Re: CHORA PSYCHICZNIE ZBIERACZKA- WAW- podobna sprawa, HELP!!!!!

i co ? jezu biedne koty!!!!!!!!!!!szpikulcem? jej bym wylupila galy a nie kotu..........cholerna wariatka!!!!!!!
gerardbutler

Post » Wto wrz 13, 2011 13:13 Re: CHORA PSYCHICZNIE ZBIERACZKA- WAW- podobna sprawa, HELP!!!!!

Zofia&Sasza pisze:Aga, odezwę się ok. soboty. Teraz mam sajgon w pracy :( Trzeba tam wejść i zrobić zdjęcia. To potrzebne do nakazu.

Ok, dzięki, skontaktuję Cię z panią Agatą :)

geraldbutler, rozumiem Twoje nerwy, ale takie wypowiedzi nikomu nie pomogą...
chętni na kota
-
Pozytywne myślenie wszystko odmieni - ja wierzę w świat bez bezdomnych, cierpiących psów i kotów jeszcze przed 40.
---
Poszukuję osoby która może pomóc w sterylizacji kotów bezdomnych w Polanowie oraz Nowym Miasteczku oraz osoby która odwiezie wiejską kotkę na zabieg pod Kielcami. Proszę o info na pw. Dziękuję :-)

VeganGirl85

Post » Wto wrz 13, 2011 13:28 Re: CHORA PSYCHICZNIE ZBIERACZKA- WAW- podobna sprawa, HELP!!!!!

XAgaX pisze:
Zofia&Sasza pisze:Aga, odezwę się ok. soboty. Teraz mam sajgon w pracy :( Trzeba tam wejść i zrobić zdjęcia. To potrzebne do nakazu.

Ok, dzięki, skontaktuję Cię z panią Agatą :)

geraldbutler, rozumiem Twoje nerwy, ale takie wypowiedzi nikomu nie pomogą...

przepraszam ale ja nie rozumiem,boze ja nigdy nie zrobila bym krzywdy moim futrom........
trzeba ratowac te koty dt sie jakos znajdzie nawet schron to dla nich wybawienie
gerardbutler

Post » Sob kwi 21, 2012 22:59 Re: CHORA PSYCHICZNIE ZBIERACZKA- WAW- podobna sprawa, HELP!

Przypominam się w sprawie baby ze Starówki.

Wczoraj wracamy wieczorem do domu, akurat wchodziła przed nami. Smród na całą klatkę wyczuwalny mimo kataru.

Postanowiłam spróbować innej metody - wytłumaczyłam TŻ tak, żeby pańcia słyszała, że tej Pani dzień dobry nie mówimy, bo rozmnaża i wyrzuca koty, i śmierdzi na 5 m, i w ogóle... Przestraszyła się, widziałam to na jej twarzy. Babka 70+ pokonała 2 piętra w kilkanaście sekund.

Nie pamiętam dokładnie, ale całkiem możliwe, że to ona spadała przede mną z autobusu aż się kurzyło :(

Ja się niedługo przeprowadzam, ale zostaje tam moja mama, i nie chcę, żeby miała problemy. Do TOZu itp. mogę zadzwonić, nie ma problemu, adres znam. Chyba, że ktoś ma lepszy pomysł... Kiedy ją można spotkać poza domem do którego nikogo nie wpuszcza, też udało mi się zauważyć.
chętni na kota
-
---

VeganGirl85

[poprzednia]