Fasolki wątek część 3. Zapraszam do nowego wątku

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto wrz 13, 2011 9:26 Re: Fasolki wątek część 3. Zaszczepiłam Małą Mi i Małego Mru

MalgWroclaw pisze:Wykałaczko, ale Ty jesteś miła :P
Duża okropnie się ucieszyła, że czytacie mój wątek. Dużej nie ma co podziwiać, ona nie jest w ogóle mądra :?
Dzisiaj na przykład dorwała się do odkurzacza (a przecież jest poniedziałek), bo "wyjątkowo wcześnie" przyszła. No i co z tego. Nie ma żadnego szacunku dla naszego prawa do odpoczynku. Nie mówiąc o tych tam małych w łazience, głupia na dokładkę mówi, że muszą się przyzwyczajać do domowych odgłosów. Wykałaczko, duża jeszcze pyta, w jakiej części Krakowa mieszkacie. Ona tam była, w tym Krakowie, mnie jeszcze nie było na świecie.
Lukrecjanie :oops: :oops: :oops:
żółte paski na czarnym futerku, to dopiero piękne futro. Nigdy takiego nie miałam :(
Fasolka

mnie ktoś nazwał księżniczką z Grzegórzek, że taka piękna jestem, najpiękniejsza w całej dzielnicy, ale dokładnie nie wiem gdzie to jest, bo mieszkam tylko w domku
z Lukrecjanem i Dużą i jeszcze sąsiad ciągle przychodzi do nas
a wolałabym z tym fajnym Bonifacjuszkiem, bo jest mniejszy ode mnie i jeszcze futerko ma ładne, w paski, prawie takie jak ja... ale wszędzie wokół mnie tylko czarni... :x (za przeproszenim Fasolko, ty chyba jesteś nawet miła jak na czarną)
Wykałaczka

widzisz Fasolko jaka ona jest, rasistka!
to my z sąsiadem ją straszymy, a ona zaraz biegnie do Dużej, skarżypyta
pozdrawiam cię! L.

paw

Od: Pt mar 27, 2009 16:37

Post » Wto wrz 13, 2011 9:43 Re: Fasolki wątek część 3. Zaszczepiłam Małą Mi i Małego Mru

aha, Duża nie jest czarna, ale jej futerko... skromniutkie... 8O
ale ona jest ok, też może nie jest za mądra, ale jest dobrze wychowana i robi wszystko tak jak ja chcę
nie odkurza za często (bo ja się chowam za tapczan wtedy), wszędzie mamy żwirek i sierście, biega za mną z miseczką i mi najlepsze kąski cichcem podsuwa
a ja jej mówię że jest mądra, najukochańsza i w oczka patrzę i się przymilam
też ci tak radzę, Fasolko!
W.

najlepsze kąski cichcem podsuwa, skandal! ale i tak się cieszę, bo nie jestem lizusem
L.

tylko obżartuchem! :twisted:
W.

Spokój koty, ludzie patrzą :) No czy ja się mogę z nimi na jakimś wątku pokazać ?
Ostatnio edytowano Wto wrz 13, 2011 12:48 przez paw, łącznie edytowano 1 raz

paw

Post » Wto wrz 13, 2011 10:43 Re: Fasolki wątek część 3. Zaszczepiłam Małą Mi i Małego Mru

paw pisze:aha, Duża nie jest czarna, ale jej futerko... skromniutkie... 8O
ale ona jest ok, też może nie jest za mądra, ale jest dobrze wychowana i robi wszystko tak jak ja chcę
nie odkurza za często (bo ja się chowam za tapczan wtedy), wszędzie mamy żwirek i sierście, biega za mną z miseczką i mi najlepsze kąski cichcem podsuwa
a ja jej mówię że jest mądra, najukochańsza i w oczka patrzę i się przymilam
też ci tak radzę, Fasolko!
W.

najlepsze kąski cichcem podsuwa, skandal! ale i tak się cieszę, bo nie jestem lizusem
L.

tylko obżartuchem! :twisted:
L.

Spokój koty, ludzie patrzą :) No czy ja się mogę z nimi na jakimś wątku pokazać ?

pewnie, że tak :) myslę, że wszyscy mnie poprą zabójczo-fantastyczne są :mrgreen:
I myself think that to have a cat is more important than to have a Bible.— R. H. Blyth
A ja jestem tu- viewtopic.php?f=1&t=126453 Obrazek
Obrazek

urwiniu

Od: Nie lut 20, 2011 16:37

Post » Wto wrz 13, 2011 11:18 Re: Fasolki wątek część 3. Zaszczepiłam Małą Mi i Małego Mru

Pokazuj się, proszę :P
Fasolka
Obrazek
Obrazek

MalgWroclaw

Od: Czw paź 15, 2009 17:39

Post » Wto wrz 13, 2011 12:57 Re: Fasolki wątek część 3. Zaszczepiłam Małą Mi i Małego Mru

nawet jak się nie pokazujemy, to czuwamy :) Tygrych-Oprych ze swoją Grupą Demolującą też jest pod stałą obserwacją 8)

paw

Post » Wto wrz 13, 2011 13:08 Re: Fasolki wątek część 3. Zaszczepiłam Małą Mi i Małego Mru

paw pisze:nawet jak się nie pokazujemy, to czuwamy :) Tygrych-Oprych ze swoją Grupą Demolującą też jest pod stałą obserwacją 8)

:ryk: :ryk: :ryk:

MaryLux

Od: Pon paź 16, 2006 14:21

Post » Wto wrz 13, 2011 15:13 Re: Fasolki wątek część 3. Zaszczepiłam Małą Mi i Małego Mru

paw pisze:nawet jak się nie pokazujemy, to czuwamy :) Tygrych-Oprych ze swoją Grupą Demolującą też jest pod stałą obserwacją 8)

:mrgreen:
I myself think that to have a cat is more important than to have a Bible.— R. H. Blyth
Obrazek

urwiniu

Post » Wto wrz 13, 2011 17:53 Re: Fasolki wątek część 3. Zaszczepiłam Małą Mi i Małego Mru

Duża jest na mnie zła. Frania i Pralcia grzecznie zjadły tabletki odrobaczające. Florka oczywiście strasznie protestowała i duża chciała się poddać, ale się nie poddała. Nawet się cieszyła, bo wrzuciła Florce do pyszczka, powiedziała, że z zaskoczenia jest łatwiej i wstała... a tabletka upadła na podłogę, więc musiała jeszcze raz wpychać.
Dopiero przy mnie nie poradziła sobie. I teraz mi grozi, że jutro rano jedziemy pędem do gabinetu.
Zawsze mam najgorzej, zawsze. Zawsze się nade mną pastwi, jest bardzo zła.
:( :( :( :( :( :(
Fasolka
Obrazek
Obrazek

MalgWroclaw

Post » Wto wrz 13, 2011 18:18 Re: Fasolki wątek część 3. Zaszczepiłam Małą Mi i Małego Mru

Odpoczywam po tych strasznych przejściach

Obrazek

Obrazek

Fasolka
Obrazek
Obrazek

MalgWroclaw

Post » Wto wrz 13, 2011 19:03 Re: Fasolki wątek część 3. Zaszczepiłam Małą Mi i Małego Mru

MalgWroclaw pisze:Odpoczywam po tych strasznych przejściach

Obrazek

Obrazek

Fasolka

Ooo znamy ten wyraz pysia
No pasaran!
Principessa
Obrazek Obrazek

bagheera

Od: Pt mar 11, 2011 20:22

Post » Wto wrz 13, 2011 22:21 Re: Fasolki wątek część 3. Zaszczepiłam Małą Mi i Małego Mru

bagheera pisze:Ooo znamy ten wyraz pysia
No pasaran!
Principessa

Tak, Principesso. Mój pyś moją twierdzą.
Dobranoc miau miau
Fasolka
Obrazek
Obrazek

MalgWroclaw

Post » Wto wrz 13, 2011 22:28 Re: Fasolki wątek część 3. Zaszczepiłam Małą Mi i Małego Mru

Dobranoc śliczna :1luvu:
Dla mnie to był dobry dzień
więc Tobie życzę spokojnej nocy

TygRych
Obrazek

urwiniu

Post » Wto wrz 13, 2011 22:29 Re: Fasolki wątek część 3. Zaszczepiłam Małą Mi i Małego Mru

:1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: nawet tak grozny wyraz pyszczka kocham :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: nawet taka minka nie jest w stanie odebrac uroku mojej ukochanej czarnulce :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: moja sliczna, moja slodka kicia :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: moja malenka :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: kochanie moje :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:

Buziam ten cudny pysio na miaudobranoc zyczac samych spokojnych, relaksujacych snow :) :1luvu:

Kociara82

Od: Czw paź 09, 2008 22:20

Post » Wto wrz 13, 2011 22:32 Re: Fasolki wątek część 3. Zaszczepiłam Małą Mi i Małego Mru

Fasolko, nie martw się, Dużej przejdzie, a Ty jednak nie połknęlaś Wstrętnej Tabletki!!!!!!! Gratulacje!
:D :D :D
Sabcia nie znosząca łykania tabletek
Nasz wątek:
viewtopic.php?f=46&t=220448
Wątek kotów Joli Dworcowej:
viewtopic.php?f=1&t=191624
Kącik Muzyczny
viewtopic.php?f=8&t=190784
Zjawiska niewytłumaczalne, opowieści o duchach i nie tylko
viewtopic.php?f=8&t=194190

jolabuk5

Od: Nie paź 16, 2005 14:56

Post » Śro wrz 14, 2011 4:50 Re: Fasolki wątek część 3. Zaszczepiłam Małą Mi i Małego Mru

Kociara82 pisze::1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: nawet tak grozny wyraz pyszczka kocham :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: nawet taka minka nie jest w stanie odebrac uroku mojej ukochanej czarnulce :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: moja sliczna, moja slodka kicia :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: moja malenka :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: kochanie moje :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:

Buziam ten cudny pysio na miaudobranoc zyczac samych spokojnych, relaksujacych snow :) :1luvu:

Ojej, Ciociu, jaka Ty jesteś kochana
:oops: :oops: :oops:
Ja Ciebie też :1luvu:
Fasolka
Obrazek
Obrazek

MalgWroclaw

[poprzednia][następna]