Jesteśmy w domu przygotowujemy jedzonko.Bardzo dziękuję Wat za mleko dla kociąt i klatkę króliczą teraz dzieciaki w niej buszują i są bezpieczne.ASK i J.D za rady jak z maleństwami postępować wszystko wykorzystam.Dobrze ,ze koleżanki w pracy tez się w nich zakochały to mi pomogą i kryją mnie.Dziękuję im bardzo,może komuś zmięknie serduszko i któryś znajdzie DS.Zakupiłam gerberka ,espumisan i puszki dla starszych kociąt,piersi z kurczaka by maluchom ugotować i zmiksować.Chciałam też uzupełnić wpłaty na nasze koty i podziękować bardzo serdecznie.Od pani Krystyny M. z Reszowa dużej Maciusia otrzymaliśmy 100zł,Magdy T.dużej Tajfuna 80zł i Sebow 200zł.Dziękuję bardzo za pieniążki.Dziękuję też Po Prostu Kaśka za prowadzenie wątku ,ogłoszenia dla kotów i Misia za które wykupiła u Cat Angel,Sebow za ogłoszenia dla kotów które opłacił,Meksykance za to ,że zawsze przewozi nasze koty,wsparci karmowe ,ASK,J.D ,Kasztanowej ,Magdzie ,MalgWroclaw,Wat ,Beci ,Dorocie i wszystkim innym którzy są z nami ,bez których to co robię nie doszlo by do skutku .Dziękuję.