Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
becia_73 pisze:J.D. pisze:becia_73 pisze:kurde skasowało mi się![]()
obawiam się,czy na FB znajdzie się taki dom jakiego szukacie...Bo każdemu się zdaje ,że umie się opiekować kotami...
dom dla tych kotków to musi byc dom z doświadczeniem,dom który może dac dowód tego doświadczenia i "podeprzeć się" opinią kociarzy-innej opcji nie widzę..
dokładnie, właśnie ..samo sedno sprawy ...a na FB to ja niewiem jak to zweryfikować....
Mamy już duże doświadczenie z dt i już sam fakt,że ludzie oddają nam koty bo kupa nie taka, bo jednak mają jakieś duszności....takie tam sranie w banie ...
Każdy oczami " bierze" bo malutkie, mało je , pośpi i po krzyku ..a tak nie jest...
ps.Jak by było trza pomocy w postaci karmy czy jakiejś innej ..to będziemy myśleć...jak by padło na to ,że do J.D maluchy wyemigrują
horacy 7 pisze:Dziewczyny napisała do mnie Jagoda o adopcję białego kociaka lecz może napiszcie na wątku u niej jak któraś ma chwilę,że teraz o adopcji nie ma mowy jeszcze kocieta muszą po prostu przeżyć bo mają jakieś dwa-trzy tygodnie góra.Przeczytałam ,że kocięta 3 tygodniowe samodzielnie próbują jeśc i się wyprózniać.Dzwonię do wetów do Olsztyna o poradę.
becia_73 pisze:horacy 7 pisze:Dziewczyny napisała do mnie Jagoda o adopcję białego kociaka lecz może napiszcie na wątku u niej jak któraś ma chwilę,że teraz o adopcji nie ma mowy jeszcze kocieta muszą po prostu przeżyć bo mają jakieś dwa-trzy tygodnie góra.Przeczytałam ,że kocięta 3 tygodniowe samodzielnie próbują jeśc i się wyprózniać.Dzwonię do wetów do Olsztyna o poradę.
napisałam Ci pw
Użytkownicy przeglądający ten dział: fruzelina, Google Adsense [Bot] i 830 gości