Tymczasy u horacy7. Długowłosy Lord na wydaniu

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Wto wrz 13, 2011 4:49 Re: Szczytno - tymczasy - 2 białe 2 czarne maluszki Pilne s.58

Ja zaglądam. :cry:
Basiu, skoro one nie są samodzielne, kto je będzie karmił? Ty?
Obrazek
Obrazek

MalgWroclaw

Od: Czw paź 15, 2009 17:39

Post » Wto wrz 13, 2011 5:17 Re: Szczytno - tymczasy - 2 białe 2 czarne maluszki Pilne s.58

Ja też jestem... i też bardzo daleko....
I też w rozpaczy...
Co robić :?:
ObrazekObrazekObrazek
ObrazekObrazek

meksykanka

Od: Wto mar 08, 2011 1:13

Post » Wto wrz 13, 2011 6:38 Re: Szczytno - tymczasy - 2 białe 2 czarne maluszki Pilne s.58

zaglądam, zaglądam... i dumam co zrobić..
Są na forum osoby zaprawione w opiece nad takim maluchami więc o rady nie będzie trudno,tylko co dalej...
Obrazek[b]

becia_73

Od: Sob lis 28, 2009 8:31

Post » Wto wrz 13, 2011 9:16 Re: Szczytno - tymczasy - 2 białe 2 czarne maluszki Pilne s.58

MalgWroclaw pisze:Ja zaglądam. :cry:
Basiu, skoro one nie są samodzielne, kto je będzie karmił? Ty?

Małgosiu oczywiście ,że ja .Są schowane w pustym pokoju włączyłam radio by nikt nie usłyszał pisków,mam nadzieję że przetrwamy troszkę.Ma mi w karmieniu w pracy pomóc koeleżanka którą wtajemniczyłam.
[/url]ObrazekObrazekObrazek

horacy 7

Od: Śro cze 02, 2010 16:01

Post » Wto wrz 13, 2011 9:51 Re: Szczytno - tymczasy - 2 białe 2 czarne maluszki Pilne s.58

:ok:
Obrazek

Dla naszych Słoneczek [*] Kochamy i tęsknimy.

ASK@

Od: Czw gru 04, 2008 12:45

Adopcje: 12 >>

Post » Wto wrz 13, 2011 11:05 Re: Szczytno - tymczasy - 2 białe 2 czarne maluszki Pilne s.58

Basiu, co za tworcza konspiracja. :ok:

Magda.T

Od: Pon lip 18, 2011 19:37

Post » Wto wrz 13, 2011 16:23 Re: Szczytno - tymczasy - 2 białe 2 czarne maluszki Pilne s.58

Magda.T pisze:Basiu, co za tworcza konspiracja. :ok:

Nawet nie wiedziałam ,że jestem taka utalentowana.Kocięta dobrze, najedzone,pupcie wymasowane,poprzytulane. 8O

horacy 7

Post » Wto wrz 13, 2011 17:43 Re: Szczytno - tymczasy - 2 białe 2 czarne maluszki Pilne s.58

Chociaż tyle, że jest życzliwa koleżanka :(
U mnie w pracy jest zakaz wprowadzania psów. Kotów nie.
Obrazek
Obrazek

MalgWroclaw

Post » Wto wrz 13, 2011 18:07 Re: Szczytno - tymczasy - 2 białe 2 czarne maluszki Pilne s.58

Wklejam i tutaj kopiując z wątku Szczytna

Obrazek Obrazek Obrazek

Obrazek Obrazek Obrazek

Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek
po_prostu_kaska

Post » Wto wrz 13, 2011 18:10 Re: Szczytno - tymczasy - 2 białe 2 czarne maluszki Pilne s.58

fantastyczne!!!!

Magda.T

Od: Pon lip 18, 2011 19:37

Post » Śro wrz 14, 2011 8:01 Re: Szczytno - tymczasy - 2 białe 2 czarne maluszki Pilne s.58

Jemy i rośniemy. :mrgreen:

horacy 7

Post » Śro wrz 14, 2011 8:06 Re: Szczytno - tymczasy - 2 białe 2 czarne maluszki Pilne s.58

Wiecie, smutno mi się zrobiło. I niepewnie - może raczej niepewnie, niż smutno. Bo: moja znajoma z tej samej dzielnicy (ale nie z mojego osiedla) ma na podwórku komórkę. Tam rodzą się kociaki. W zeszłym roku zabrałam od niej dwie trikolorki i rozdałam w bardzo dobre ręce.
A w tym roku urodziły się rude, biegały po podwórku. I rozdała je, z podwórka, na pewno bez żadnych zabezpieczeń typu szczepienia, bez umów.
Może niesłusznie tak się upieram przy umowach, leczę, chucham i dmucham. Moich zwykłych burasków nikt nie chce :(
Obrazek
Obrazek

MalgWroclaw

Post » Śro wrz 14, 2011 10:09 Re: Szczytno - tymczasy - 2 białe 2 czarne maluszki Pilne s.58

MalgWroclaw pisze:Wiecie, smutno mi się zrobiło. I niepewnie - może raczej niepewnie, niż smutno. Bo: moja znajoma z tej samej dzielnicy (ale nie z mojego osiedla) ma na podwórku komórkę. Tam rodzą się kociaki. W zeszłym roku zabrałam od niej dwie trikolorki i rozdałam w bardzo dobre ręce.
A w tym roku urodziły się rude, biegały po podwórku. I rozdała je, z podwórka, na pewno bez żadnych zabezpieczeń typu szczepienia, bez umów.
Może niesłusznie tak się upieram przy umowach, leczę, chucham i dmucham. Moich zwykłych burasków nikt nie chce :(

Młgosiu nie martw się u mnie biały Marley był z 3-4 miesiące na DT ,to samo Tajfun bo nie chciałam go oddać w pierwsze lepsze ręce.Były śliczne lecz każdy musi trafić na odpowiedni dom.w niedzielę zadzwoniono do mnie ze schroniska ,że po zabraniu Rozalki do siebie w schronisku pojawiła się zainteresowana kobieta ew.adopcją koteczki lecz do mnie to ona chodzić nie będzie.Później stwierdziła by do niej przyjechała i pokazała jej kotkę to się zastanowi.Niestety to ja się zastanowiłam ,czy warto jej w ogóle kotkę pokazywać i nie pokazałam.Zobacz jak wyczujesz ,że to ten dom to oddasz i będziesz oglądać cudowne zdjęcia.Ja też się boję mam pod opieką 12 kotów w tym rezydentów ,co zrobię jak nie znajdą domów nie wiem,próbuję myśleć ,że jednak ktoś je pokocha naprawdę i bezwarunkowo.

horacy 7

Post » Śro wrz 14, 2011 10:12 Re: Szczytno - tymczasy - 2 białe 2 czarne maluszki Pilne s.58

horacy 7 pisze:Młgosiu nie martw się u mnie biały Marley był z 3-4 miesiące na DT ,to samo Tajfun bo nie chciałam go oddać w pierwsze lepsze ręce.Były śliczne lecz każdy musi trafić na odpowiedni dom.w niedzielę zadzwoniono do mnie ze schroniska ,że po zabraniu Rozalki do siebie w schronisku pojawiła się zainteresowana kobieta ew.adopcją koteczki lecz do mnie to ona chodzić nie będzie.Później stwierdziła by do niej przyjechała i pokazała jej kotkę to się zastanowi.Niestety to ja się zastanowiłam ,czy warto jej w ogóle kotkę pokazywać i nie pokazałam.Zobacz jak wyczujesz ,że to ten dom to oddasz i będziesz oglądać cudowne zdjęcia.Ja też się boję mam pod opieką 12 kotów w tym rezydentów ,co zrobię jak nie znajdą domów nie wiem,próbuję myśleć ,że jednak ktoś je pokocha naprawdę i bezwarunkowo.

Dziękuję, Basiu :(
Obrazek
Obrazek

MalgWroclaw

Post » Śro wrz 14, 2011 10:20 Re: Szczytno - tymczasy - 2 białe 2 czarne maluszki Pilne s.58

Basia ma rację....czasem już w rozmowie się wie,że debil się trafił a czasem że spoko ludź :mrgreen: :ok: więc warto poczekać ,żeby mieć pewość że się zrobiło wszystko co możliwe i zwierz trafił na odpowiedni dom i ludzi ..
Obrazek[b]

becia_73

Od: Sob lis 28, 2009 8:31

[poprzednia][następna]