Dostałeś jeść? Duża dzisiaj zaspała, zerwała się, jak bomba i nie dała nam śniadania przed wyjściem. Zawsze jest ktoś ważniejszy, niż my

Fasolka
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Avian pisze:Cześć Mru !
Co u Ciebie?
Po burzy?
U nas Agatka chora ...
Gag
kussad pisze:Dorotko czy Maniusia widać na FB na "Zaginione " czy nie - coś mi nie działaCzy w komentarzach dopiszemy co się stało że zginął co uwidoczniłoby wydarzenie w "Aktualności" czy nie chcesz - wydarzenie założył ktoś inny - może ten kto go szuka...
PrzemekK pisze:Jego najprostsza droga wiodłaby niestety dokładnie wzdłuż drogi nr 51 - trasy wylotowej na Warszawę. Więc lepiej żeby poszedł w miejsce najbliższe i najrozsądniejsze - blisko jest stadnina koni. Jeśli dotarłby do miasta, to trafi na duże tereny UWM, na których zawsze znajdzie się dobra dusza. W linii prostej pieszo 8 kilometrów. Google Maps mówi, że to trasa na 2 godziny, ale może Maniek jeszcze idzie?
kussad pisze:Pytałam o ta poprzednią część w całości to co przekopiowałam - czy mogę dodać ten komentarz?
PrzemekK pisze:. Google Maps mówi, że to trasa na 2 godziny, ale może Maniek jeszcze idzie?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Silverblue i 14 gości