Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
KociaMama63 pisze:A już zaczęło być nawet miło i kulturalnie
redaf pisze:KociaMama63 pisze:A już zaczęło być nawet miło i kulturalnie
Zazczęło być. I było.
Do desantu szkodników, które nie mają nic merytorycznego do powiedzenia przynajmniej spróbują się wyzłośliwić.
Z przytupem. I hopsasa! I pitu pitu.
Jak autorka cytowanego postu, puszatek, BZW i Maciek123.
Naparwdę nie macie innych zajęć?
BOZENAZWISNIEWA pisze:redi uspokój sie prosze, chyba jestes zmeczona, bo celowo mój nick przekrecasz,więc od dzisiaj mówie:ok.redi
I zapytam co Ty tu robisz/na tym wątku?Z przytupem. I hopsasa! I pitu pitu.
redaf pisze:Zazczęło być. I było.
Do desantu szkodników, które nie mają nic merytorycznego do powiedzenia przynajmniej spróbują się wyzłośliwić.
Z przytupem. I hopsasa! I pitu pitu.
Jak autorka cytowanego postu, puszatek, BZW i Maciek123.
Naparwdę nie macie innych zajęć?
BOZENAZWISNIEWA pisze:casica pisze:O ile obecność najszczęśliwszej jest w tym watku uzasadniona, o tyle innych osob niekoniecznie.
Skontaktuję się więc z moderatorem w celu wyczyszczenia tego śmiecia, który został tu wyprodukowany
Rozumiem,ze swoje pitolenie juz wyczysciłaś?ale nigdzie nie wyczytałam,ze przeprosiłas za chamskie Twoje wpisy...
Sama pitolac na innych watkach czujesz sie u siebie, a tu jak widzisz nikt oprócz Ciebie, Pana P.i najszczesliwszej nie wylgaryzuje sie i nie nazywa "konowałami'..itp...
Watek jest dla wszystkich.Tez chce wiedziec jak sie ma Henio po,powrocie ze SPA u kamari
casica pisze:Albo jeszcze nie ma wyniku, albo nie dostałam maila w związku z tym, że dzisiaj nie było CC w lecznicy, Ania zmienniczka nie wysyła niestety skanów.
Krzysiekbolo pisze:casica pisze:Albo jeszcze nie ma wyniku, albo nie dostałam maila w związku z tym, że dzisiaj nie było CC w lecznicy, Ania zmienniczka nie wysyła niestety skanów.
Czy ogólna informacja, co z posiewem była nie do uzyskania telefonicznie przez najbardziej zainteresowane strony: Ciebie czy PcimOlki, że o najbardziej Heńka kochającej najszczesliwszej nie wspomnę?
Bo Wy w Polsce centralnej chyba telefony macie?
A może ta informacja jest uważana za nieistotną?
Mulesia pisze:Jak rozumiem, udało się zrobić wlewy?
Krzysiekbolo pisze:casica pisze:Albo jeszcze nie ma wyniku, albo nie dostałam maila w związku z tym, że dzisiaj nie było CC w lecznicy, Ania zmienniczka nie wysyła niestety skanów.
Czy ogólna informacja, co z posiewem była nie do uzyskania telefonicznie przez najbardziej zainteresowane strony: Ciebie czy PcimOlki, że o najbardziej Heńka kochającej najszczesliwszej nie wspomnę?
Bo Wy w Polsce centralnej chyba telefony macie?
A może ta informacja jest uważana za nieistotną?
casica pisze:...
Ale nie muszę się tłumaczyć co dzisiaj robiłam, prawda?
Dziękuję
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 48 gości